در قله‌های سبز بین ایالت‌های سائوپائولو و میناس گرایس، تولید کنندگان قهوه، برخی از بهترین دانه‌های قهوه در جهان را برداشت می‌کنند. مصرف کنندگان، به طور فزاینده‌ای به دنبال طعم‌های منحصر به فرد و جدید هستند و حاضرند پول خوبی برای آن صرف کنند. برای برزیل به عنوان بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده گران ترین دانه […]

در قله‌های سبز بین ایالت‌های سائوپائولو و میناس گرایس، تولید کنندگان قهوه، برخی از بهترین دانه‌های قهوه در جهان را برداشت می‌کنند. مصرف کنندگان، به طور فزاینده‌ای به دنبال طعم‌های منحصر به فرد و جدید هستند و حاضرند پول خوبی برای آن صرف کنند. برای برزیل به عنوان بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده گران ترین دانه قهوه عربی در جهان، کنترل بازار همواره نقش کلیدی در موفقیتش داشته است.