
رئيس گروه تغذيه آبزيان آب شيرين سازمان شيلات علي بيگي اظهار کرد: اين ماهي در آب هاي شور پرورش پيدا مي کند نه در آب هاي شيرين!. وي همچنين اظهارداشت: يکي از شاخصه هاي کيفيت ماهي سالمون رنگ قرمز يا صورتي فيله است. وی گفت: پرورش دهندگان ماهي قزل آلا طي سال هاي اخير قبل […]
رئيس گروه تغذيه آبزيان آب شيرين سازمان شيلات علي بيگي اظهار کرد: اين ماهي در آب هاي شور پرورش پيدا مي کند نه در آب هاي شيرين!.
وي همچنين اظهارداشت: يکي از شاخصه هاي کيفيت ماهي سالمون رنگ قرمز يا صورتي فيله است.
وی گفت: پرورش دهندگان ماهي قزل آلا طي سال هاي اخير قبل از اينکه ماهي وارد بازار شود از آستاگزانتين براي تغيير رنگ گوشت ماهي به صورتي استفاده مي کنند.استفاده از آستاگزانتين غير طبيعي در بسياري از کشورهاي جهان ممنوع بوده چون بسيار سرطان زا و خطر آفرين است.
وي بيان داشت: اگر توليدکنندگان از رنگ دانه آستاگزانتين طبيعي استفاده کنند بسيار خوب و به نفع بدن انسان است چرا که در دنيا اين رنگ دانه به نام شاه آنتي اکسيدان ها شناخته مي شود.