معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ناجا درپی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و شتم سرباز مرزبانی توضیحاتی را ارایه کرد. سرهنگ ابوالقاسم خاتمی در این باره گفت: سرباز وظیفه مرزبانی که برای خدمت به حوزه مرزی زابل انتقال داده شده، حین انجام وظیفه به دلیل تاریکی شب و ناآشنایی به نقاط […]
معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ناجا درپی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر ضرب و شتم سرباز مرزبانی توضیحاتی را ارایه کرد.
سرهنگ ابوالقاسم خاتمی در این باره گفت: سرباز وظیفه مرزبانی که برای خدمت به حوزه مرزی زابل انتقال داده شده، حین انجام وظیفه به دلیل تاریکی شب و ناآشنایی به نقاط صفر مرزی، از مرز کشورمان عبور میکند و در آن سوی مرز در دید مرزبانان کشور افغانستان قرار میگیرد که به سرعت مراتب اعتراض توسط مرزبانی جمهوری اسلامی ایران به همتای افغانستانی اعلام و در ادامه سرباز وظیفه به کشور ایران بازگردانده میشود.
معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی ادامه داد: در مرزهای مشترک ایران با کشورهای همسایه، گاهی به دلیل توپوگرافی منطقه و ناآشنایی به مناطق مرزی، برخی از مرزبانان کشورهای همسایه همانند وظیفه یاد شده بهطور سهوی وارد خاک کشورمان شدهاند که برابر مقررات و با رعایت پروتکلهای مرزی به کشور خود بازگردانده میشوند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران از مرزبانان افغانستان این انتظار را نداشتند که فضایی ایجاد کنند تا سرباز وظیفه برای خوشایند آنان و یا ترس از سوء برداشت مرزبانان افغانستان نسبت به خودش مبادرت به بیان الفاظ غیر واقعی کند. معاون اجتماعی فرماندهی مرزبانی اظهار کرد: تعاملات مرزی و دیپلماتیک کشور ایران و افغانستان از سالیان متمادی وجود داشته و نمونه آن انفجارهای اخیر در مرزهای مشترک در خاک افغانستان در استان های خراسان رضوی و خراسان جنوبی است که شاهد امداد رسانی جمهوری اسلامی ایران به پایانه مرزهای کشور افغانستان بودیم. خاتمی تصریح کرد: در این راستا آموزشهای لازم به مرزبانان ایران داده شد که در خصوص ترددهای مرزی توجه بیشتری داشته باشند تا از تکرار موارد مشابه جلوگیری شود و به سرباز وظیفه یاد شده که هم اکنون در مرزبانی ناجا در حال خدمت است و مبادرت به خروج از مرز کرده بود، تذکرات لازم داده شد.
به گزارش سایت پلیس، خبر ضرب و شتم سرباز وظیفه مرزبانی کذب و این تصویر سازی منفی دشمنان معاند علیه نیروهای مسلح کشور است که در دستور کار دشمنان قرار دارد.
تفاهم نامه طرح زندگی بخشی رود دره فرحزاد منعقد شد
مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی گفت: امیدواریم با این تفاهم نامه، تا اردیبهشت سال آینده سرمایه گذار طرح زندگی بخشی رود دره فرحزاد جلب شود.
در این جلسه، بنار انعقاد این تفاهم نامه را گامی مهم در تسریع اجرایی شدن فرایندهای این طرح توصیف کرد و گفت: امیدواریم با انعقاد تفاهم نامه فرایند کار در بخشهای ذی ربط تسریع و روند تنظیم قرارداد مشاور طرح نیز محقق شود. مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهرداری تهران گفت: ما امیدواریم با این تفاهم نامه مشاور طرح به صورت خیلی جدی فرایندهای اجرای طرح را تسریع بخشیده تا ضوابط و میزان و زمان بندی اجرای طرح مشخص شود.
وی ابراز امیدواری کرد که تا اوایل اردیبهشت سال ۱۴۰۰ فرایند اعلام فراخوان برای جذب سرمایه گذار فراهم شود تا از این طریق سازمان سرمایه گذاری نسبت به جلب سرمایه گذار اقدام نماید.
بنار تاکید کرد: با انتخاب سرمایه گذار، تملک باقی مانده املاک معارض چه از طریق سرمایه گذار مشارکتی و یا از طریق سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران صورت گیرد. در این جلسه همچنین محمود کلهری شهردار منطقه ۵ گزارشی از وضعیت منطقه فرحزاد و ضرورت بهره مندی ساکنین از حق انتفاع توسعه طرح ارائه داد و تاکید کرد: مردم این مکان هم باید از توسعه ایجاد شده منتفع شوند و اجرای این طرح نباید یک بعدی باشد. وی افزود: مشکلات ساخت و ساز و مشاغل مزاحم و همچنین تملک باقیمانده املاک معارض باید در طرح دیده شود چرا که وقتی محدودیتی برای مردم ایجاد میکنیم باید روشهای جبرانی در طرح دیده شود تا مردم متضرر نشوند. حسن صفات سرپرست شهرداری منطقه ۲ نیز گفت: توسعه این محل برای ما از اهمیت قابل توجهی برخوردار و این نشستها باید مداوم برگزار شود تا به اهداف و راهکارهای لازم برسیم. در ادامه ارتقایی مشاور شهردار تهران در امور رود درهها گفت: در راستای اجرای این طرح باید پایگاهی در مکان اجرای پروژه ایجاد شود تا جلسات به صورت منظم با کارگروههای مناطق ۲ و ۵ برگزار شود.
وی افزود: پیشنهادها میبایست در قالب مصوبات و با حضور نمایندگان حوزههای ذیربط تدوین گردد تا روند اجرایی تسریع شود.
ارتقایی گفت: باید بستههای سرمایه گذاری را در قالب نظرات مشاور طرح تهیه کنیم تا با فرایندهای قانونی موجود به انتخاب سرمایه گذار توسعه طرح ژینایی منجر شود. وی همچنین بر لزوم تقسیم کار در تمام حوزهها و معاونتهای مرتبط با عملیاتی شدن این طرح تاکید نمود تا زمینه همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر در اجرای مطلوب این طرح فراهم گردد. در خاتمه این جلسه اسناد تفاهم نامه به امضای طرفین پروژه رسید.
گسترش بازی های محلی و بومی عشایر در مدارس
مدیر کل دفتر توسعه عدالت آموزشی و عشایر آموزش کشور گفت: بازی به عنوان یک ابزار یادگیری است و وزارت ورزش و جوانان برای سلامت جسمی دانش آموزان باید در کنار آموزش و پرورش فعالیت کند.
محممدرضا سیفی، در خصوص فعالیتهای آموزش و پرورش برای سلامت دانش آموزان گفت: آموزش و پرورش ظرفیت بسیار مناسبی است تا فدراسیون های ورزشی در کنار استعدادیابی برای بعد سلامت دانش آموزان نیز فعالیت نمایند.
وی افزود :۱۷۳۲ مدرسه سیار و نیمه سیار در کشور میزبان دانش آموزان عشایری هستند و سه و نیم میلیون دانش آموز در مدارس روستایی ابتدایی تحصیل میکنند که وزارت ورزش و جوانان میتواند با اهدای وسایل ورزشی مناسب در پرورش جسم آنان به وزارت آموزش و پرورش کمک نماید.
وی با اشاره به نشست مشترک با فدارسیون بازیهای بومی و محلی کشور بیان کرد: بازیهای بومی و محلی عشایری این ظرفیت را دارد که در داخل مدارس شهر هم گسترش پیدا کند و خانوادهها در منازل و یا در پارکهای شهری این بازیها را همراه فرزندان خود انجام دهند.
وی تاکید کرد: باید دانش آموزان در داخل خانههای خود بتوانند همراه اولیا برخی بازیهایی که امکان دارد را به صورت خانوادگی انجام دهند تا در کنار نشاط، سرگرمی و یادگیری صورت گیرد
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر گفت: بازی به عنوان یک ابزار در امر یادگیری محسوب نمیشود بلکه بازی خود یادگیری است و در تقویت هویت و فرهنگ ملی و مذهبی ما تأثیر بسزایی دارد. وی عنوان کرد: بیست سال است که در اردوی سراسری دانش آموزان عشایری کشور بازیهای بومی این مناطق اجرا میشود اما در این دو سال این اردو برگزار نشده است، لذا ما این فعالیت را در فضای مجازی طراحی کردهایم لیکن جایگاه بازیهای بومی محلی در نرم افزار شاد خالی است، ما متوقع هستیم این مهم مورد توجه قرار گیرد.
سیفی در آخر تصریح کرد: در حال حاضر از ۶۷۰۰ مدرسه عشایری در ۴۷۷۵ مدرسه بازیهای بومی و منطقهای انجام میشود که نیاز است فدارسیون بازیهای بومی محلی نسبت به تجهیز این مدارس به امکانات و وسایل ورزشی اقدام نمایند.