ایران سال آینده از سازندگان موفق واکسن کرونا خواهد بود
ایران سال آینده از سازندگان موفق واکسن کرونا خواهد بود

    عملیات اجرایی وساخت بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی بابلسر با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بابلسر آغاز شد. فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در آئین آغاز ساخت بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی بابلسر با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل قدیمی‌ترین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور است، افزود: […]

 

 

عملیات اجرایی وساخت بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی بابلسر با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در بابلسر آغاز شد.
فرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در آئین آغاز ساخت بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی بابلسر با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی بابل قدیمی‌ترین دانشگاه علوم پزشکی شمال کشور است، افزود: امروز پس از ۳۷ سال قدمت دانشگاه، ۹ دانشکده مختلف و یک پژوهشکده و در ۷۳ رشته فعال است.
وی با اشاره به فعال بودن رشته‌های مختلف پزشکی، شمار اعضای هیئت علمی دانشگاه را ۳۷۵ نفر اعلام کرد و افزود: هفت بیمارستان فعال تحت پوشش دانشگاه است و بیمارستان امیرکلا در بخش درمان اطفال فعالیت می‌کند.
وی با عنوان اینکه مرکز ناباروری قدمت ۲۰ ساله داشته و تاکنون دو هزار باروری موفق انجام داده است، افزود: بیمارستان شهید رجایی بابلسر دارای قدمت ۳۵ ساله بوده و در سال ۱۳۶۴ شروع به کار کرده و فضایی ۵۰ هزار مترمربعی و زیربنایی سه هزار مترمربعی دارد.
جلالی یادآور شد: دو شتاب دهنده خطی در بیمارستان فعال بوده و یک شتاب دهنده نیز در حال راه‌اندازی است و عمده فعالیت رادیوگرافی وپرتودرمانی بیماران سرطانی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل یادآور شد: ۴۰ درصد پوشش بیمارستان مربوط شهرستان بابل وبابلسر و ۵۵ درصد دیگر مناطق مختلف استان است و سالانه هزار ۳۰۰ بیمار جدید پذیرش می‌شود.
وی با اشاره به اینکه در اوج کرونا هیچگاه کم نیاوردیم و نیمی از تخت‌های بیمارستانی تکمیل بودند، افزود: موافقت ۱۲۸ تخت در سال ۹۷ گرفته شد و با پیگیری‌های صورت گرفته شمار تخت به ۲۸۰ تخت افزایش یافت.

ظرف ۵۵ روز به صادرکننده اقلام بهداشتی تبدیل شدیم
وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در آئین آغاز ساخت بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی بابلسر گفت: با تلاش بخش‌های مختلف از جمله نیروهای بسیجی ظرف ۵۵ روز از واردکننده ماسک و گان به تولیدکننده و سپس به سرعت به صادرکننده تبدیل شدیم.
سعید نمکی با بیان اینکه امسال سال سختی برای ملت ایران بود، زیرا در کنار سختی‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه، بیماری کرونا نیز بر مجموعه فشارها اضافه شد، افزود: در شرایطی این موج را دریافت کردیم که با خزانه‌ای نسبتاً تهی روبرو بودیم.
وی با عنوان اینکه در مسابقه‌ای با کشورهایی که خزانه‌های پر، زیرساخت‌های مهیا و پرسنلی برخوردار از امکانات روبرو شدیم، گفت: این درحالی که ما برای تهیه ماسک و لباس برای مدافعان سلامت چیزی نداشتیم.
وزیر بهداشت یادآور شد: همچنین اگر از جایی می‌خواستیم امکانات نظیر ماسک و لباس را تهیه کنیم به شدت با مشکل روبرو بودیم و برای جابجایی ماسک ۹۵ N روزهای اول تمام دنیا را زیرو رو کردیم.
نمکی یادآور شد: با لطف خداوند و مرحمت الهی، همدلی و وفاق، هدایت‌های مقام معظم رهبری با تشکیل ستاد مدیریت کرونا و همراهی مردم و مسئولان توانستیم مشکلات را پشت سر گذاریم.
وزیر بهداشت با تقدیر از ناجا، نیروهای مسلح و خلق حماسه عظیم توسط نیروهای بسیج و دانش بنیان گفت: ظرف ۵۵ روز از وارد کنندگان وماسک به تولید کننده و به سرعت به یک صادرکننده تبدیل شدیم.
وی با اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی یادآور شد: دنیا فکر می‌کرد ما در باتلاق کرونا می‌مانیم ومرگ‌های بالای هزار نفر در روز را برآورد کرده بودند، شمار مرگ‌ها در کشور دو رقمی شد و این آمار در مقایسه با دنیای گرفتار، مرفه وبرخوردار افتخار بزرگی برای ایران اسلامی
است.
وزیر بهداشت گفت: در سال جاری به رغم همه سختی‌ها، دستاوردهای بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران در مدیریت بیماری کرونا نصیب شد و مازندران نیز در مدیریت پیک کرونا خوب عمل کرده است.
نمکی با بیان اینکه در مازندران به دلیل پیوستگی جمعیت، خاموش کردن بیماری کرونا کاری سخت و پیچیده بوده است، افزود: پیک بیماری به زیبایی مدیریت شد.
وی با تقدیر از تلاش و همراهی بخش‌های مختلف برای مهار بیماری کرونا با ابراز نگرانی ازشیوع ویروس جدید جهش یافته اظهار داشت: این ویروس جدید در کوتاه‌ترین زمان توانست یکی قدرتمندترین زیرساخت‌های نظام سلامت جهان یعنی انگلیس را به زانو درآورد و این کشور تا چندی قبل ۲۲ میلیون پوند صرف نظام سلامت کرده بودند و روزی هزار و۸۶۰ مرگ در این توفان تجربه کردند.

هیچ بیماری در بیمارستان‌ها سرگردان نشد
وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی یادآور شد: در پیک اخیر کرونا در خوزستان، حتی یک بیمار پشت درب بیمارستان سرگردان نشد و با وجود این ویروس جدید که با بیماری زایی و مرگ زایی نظام سلامت انگلیس وآلمان را به زانو دراورد، هنوز شاهد مرگ‌های دو رقمی در کشور هستیم.
نمکی با بیان اینکه ویروس جهش یافته با طغیان گری بیشتری و سفر به عنوان مؤلفه جابجا کننده بیماری سبب نگرانی می‌شود از مردم خواست تا در نوروز پیش روی از سفر پرهیز کنند و ادامه داد: همکاران در نظام سلامت باید تاب آوری داشته باشند و طی یکسال گذشته هیچکدام از همکاران حتی یک روز استراحت نداشتند.
وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی با تاکید بر پرهیز از سفر به ویژه در مازندران افزود: هنوز پای ویروس جهش یافته به بسیاری از مناطق مازندران نرسیده است و اجازه ندهیم گرفتار این بیماری شوند.
وی با اشاره به آغاز ساخت بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی شهید رجایی بابلسر گفت: توریسم سلامت می‌تواند چهره اسلام و ایران را در منطقه دگرگون کند.
ایران سال آینده از سازندگان موفق واکسن کرونا خواهد بود
وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی همچنین با تشریح روند موفقیت آمیز تولید واکسن ایرانی کرونا ، گفت : از اردیبهشت یا خرداد ماه سال آینده جمهوری اسلامی ایران یکی از سازندگان بسیار موفق واکسن در جهان خواهد بود.
دکتر سعید نمکی در حاشیه آئین کلنگ زنی بیمارستان ٢٨٠ تخت خوابی بابلسر از تزریق یک میلیون واکسن تا پایان سال جاری به کادر درمان خبر داد و افزود : واکسن تولیدی مجموعه « سپند » و وزارت دفاع که به کارآزمایی بالینی رسیده ، سه شنبه رونمایی می‌شود و واکسن مجموعه « برکت » و « رازی » هم در حال کارآزمایی بالینی است.
وی همچنین با اشاره به فرمایشات رهبری و توصیه رئیس جمهوری در باره ضرورت مقابله با شیوع ویروس جهش یافته کرونا، گفت : ما دو مولفه بسیار خطرناک تر از پارسال داریم ؛ یکی ویروس جهش یافته است که هم قدرت سرایت، بیماری‌زایی و هم مرگ و میرش به مراتب بیشتر از ویروس قبلی است و مولفه دیگر این است که مردم فکر می‌کنند بعد از یک سال باید ممنوعیت را بشکنند و به راه بیفتند، ولی در هر صورت زیان‌هایی به همه وارد خواهند کرد.
دکتر نمکی افزود : ما در هر صورت آماده خدمتیم، اما کادر درمان به دلیل مدیریت سه موج سنگین خسته و نیازمند بازتوانی هستند و ایجاد موج چهارم برای کادر درمان بسیار طاقت فرسا و سنگین خواهد بود.
وی گفت : علیرغم گرفتاریی‌های کرونایی موجود، هر ماه یکهزار تخت به مجموعه‌های بیمارستانی کشور اضافه می شود و امسال تنها سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است که توانسته‌ایم چنین توسعه‌ای در زیرساخت‌های بهداشت و درمان داشته باشیم .
وزیر بهداشت با اعلام این که یکهزار و ۴۰۰ پروژه بهداشتی درمانی تا هفته سلامت در اردیبهشت ماه سال آینده به مرور افتتاح می‌شود، ابراز امیدواری کرد که تا پایان دوره فعالیت دولت تدبیر و امید تا ۱۳ هزار تخت جدید به مجموعه تخت‌های بیمارستانی کشور اضافه شود.