آمادگی این بانک برای تحقق شعار سال
آمادگی این بانک برای تحقق شعار سال

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: حرکت در مسیر تحقق شعار سال و آمادگی برای مانع زدایی و پشتیبانی می تواند به حوزه تولید کشور و اشتغال زایی کمک کند. اسماعیل لله گانی در نشست شورای معاونان با بیان این مطلب گفت: حرکت در مسیر تحقق شعار سال در اولویت برنامه ها قرار دارد و با […]

مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: حرکت در مسیر تحقق شعار سال و آمادگی برای مانع زدایی و پشتیبانی می تواند به حوزه تولید کشور و اشتغال زایی کمک کند.
اسماعیل لله گانی در نشست شورای معاونان با بیان این مطلب گفت: حرکت در مسیر تحقق شعار سال در اولویت برنامه ها قرار دارد و با تشکیل کمیته ای به همین منظور، برنامه ها و سیاست های بانک پس از تصویب هیات مدیره، اطلاع رسانی می شود.
وی افزود: با توجه به تغییرات احتمالی در حوزه های مختلف اقتصادی و رفع تحریم ها در سال جدید، باید آمادگی لازم را برای گسترش فعالیت ها در حوزه جذب مشتریان اعتباری و ارائه خدمات مناسب ارزی و ریالی به آن ها به ویژه در حوزه صادرات کشور داشته باشیم تا بتوانیم سهم بازار بانک از این فعالیت ها را افزایش دهیم.
لله گانی با اشاره به عملکرد بانک رفاه کارگران در سال گذشته اظهار داشت: پرداخت تسهیلات غیر حضوری به مستمری بگیران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در شرایط شیوع ویروس کرونا خدمت جدید و بسیار ارزشمندی بود که رضایت مشتریان را نیز به همراه داشت.
وی ادامه داد: در سال گذشته با پرداخت تسهیلات به بخش های اقتصادی و ارائه طرح های متنوع، گام های خوبی در حوزه تولید کشور برداشته شد و سال جدید نیز برای تحقق شعار “تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها”، باید با اجرای سیاست های اعتباری و رعایت بهداشت پرونده به تولید و اشتغال زایی به ویژه در مناطق محروم کشور کمک کنیم.
تنوع خدمات غیرحضوری بانک آینده برای مقابله با موج چهارم کرونا
بانک آینده با هدف کمک به قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، با توسعه خدمات بانکداری الکترونیکی، بسترهای لازم را برای استفاده غیرحضوری مشتریان از خدمات بانکی، بدون مراجعه به شعب، افزایش داده است.
بانک آینده با هدف کمک به قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، با توسعه خدمات بانکداری الکترونیکی، بسترهای لازم و امکانات خود را برای استفاده غیرحضوری مشتریان از خدمات بانکی، بدون مراجعه به شعب، افزایش داده است. بدین‌منظور، مشتریان این بانک می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت رسمی بانک آینده به‌نشانی ba۲۴.ir و از طریق زیربخش‌های «همیار مشتری» و دیگر ابزارهای موجود، خدمات موردنظر خود را به‌صورت غیرحضوری، دریافت کنند.
در حال حاضر امکان ارائه خدماتی هم‌چون: ثبت درخواست افتتاح حساب، انتخاب شعبه از سوی مشتری، ثبت درخواست‌هایی مانند واریز گروهی بین‌بانکی، واریز گروهی درون‌بانکی، درخواست افتتاح حساب جدید، فرم واریز و درخواست افتتاح حساب گروهی از طریق وب‌سایت بانک در دسترس عموم هم‌وطنان است.
یادآور می‌شود؛ مشتریان بانک آینده هم‌چنان می‌توانند با بهره‌گیری از خدمات الکترونیکی مستمر این بانک نظیر: سامانه پیشخوان مجازی، سامانه کیلید، همراه‌بانک، تلفن‌بانک و اینترنت‌بانک، نسبت به انتقال وجه بین حساب‌ها، پرداخت اقساط، اطلاع از مانده کارت‌های شتابی، پرداخت قبوض خدماتی، دریافت شارژ سیم کارت‌های اعتباری و سایر خدمات، اقدام نمایند. بانک آینده، پیش از این نیز با پیش‌بینی امکان افتتاح غیرحضوری حساب در سامانه‌ کیلید در این عرصه پیشگام بوده است.
کارشناسان مرکز ارتباط بانک آینده به‌شماره ۲۷۶۶۳۲۰۰-۰۲۱ به‌صورت شبانه‌روزی، آماده پاسخ‌گویی به هموطنان محترم است.
بهره برداری بانک بور
بانک پارسیان از بهره برداری طرح توسعه پالایش پارسیان سپهر با مالکیت ۳۰ درصدی سهام و انتشار اثرات سود و زیانی در قالب گزارش های عملکرد دوره‌ای خبر داد.
 بانک پارسیان از بهره برداری پروژه پالایش پارسیان سپهر با مالکیت ۳۰ درصدی سهام خبر داد و با توقف نماد، آماده بازگشایی برای یکشنبه شد.
براین اساس، مهدی صیدی معاون مالی و امور مجامع “وپارس” اعلام کرد: پروژه پالایش پارسیان سپهر پنج شنبه ۲۶ فروردین بصورت رسمی به بهره برداری رسید. نظر به اینکه بانک پارسیان با سرمایه‌گذاری ۹۲۳٫۶ میلیارد تومانی مالک ۳۰ درصدی سهام این شرکت است، اثرات سود و زیانی ناشی از راه اندازی و فعالیت این پروژه بر عملکرد بانک‌ پارسیان متعاقباً در قالب گزارشات عملکرد دوره‌ای و تفسیری افشا خواهد شد.
زمان شروع این پروژه یکم فروردین سال ۹۵ بوده و پس از ۶۱ ماه با بهای تمام شده ۲۷ هزار میلیارد تومانی به بهره برداری رسیده است. محصولات حاصل از بهره برداری شامل اتان، پروپان، بوتان، میعانات گازی شیرین، ظرفیت اسمی ۱٫۲۷۵ میلیون تن اتان، ۸۸۰ هزار تن میعانات شیرین، ۶۰۰ هزارتن پروپان و ۴۰۰ هزار تن بوتان و ظرفیت عملی بهره برداری از طرح براساس شرایط عملیاتی حدود ۹۰ درصد ظرفیت اسمی است.