پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه راهداری تکمیل می‌شوند
پروژه‌های نیمه‌تمام حوزه راهداری تکمیل می‌شوند

  ماهور مهراد در هر استانی که زندگی می کنید می توانید با شماره گیری شماره ۱۴۱ مسئولان سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور را از وجود تقطه یا نقاط حادثه خیز جاده ای مطلع کنید. چنین امکانی منجر شده تا مقدار زیادی از جاده ها طی دو سه سال گذشته اصلاح شوند. […]

  ماهور مهراد
در هر استانی که زندگی می کنید می توانید با شماره گیری شماره ۱۴۱ مسئولان سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای کشور را از وجود تقطه یا نقاط حادثه خیز جاده ای مطلع کنید. چنین امکانی منجر شده تا مقدار زیادی از جاده ها طی دو سه سال گذشته اصلاح شوند. حالا در همین ارتباط، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور از برنامه‌ریزی برای رفع نقاط حادثه خیز خبر داد و گفت: راه‌های جاده‌ای و شریانی توسعه می‌یابند.
داریوش امانی در نشست با استاندار بوشهر اظهار داشت: در راستای توسعه و بهبود وضعیت راه‌های کشور تلاش گسترده‌ای صورت گرفته و در استان بوشهر نیز طرح‌های مهمی را در دست اجرا داریم.
وی از آسفالت ۱۳ هزار کیلومتر از راه‌های شریانی در سال جاری خبر داد و اضافه کرد: در راستای اجرای طرح‌های ترمیم محورهای جاده‌ای، روکش آسفالت چهار هزار کیلومتر محورهای جاده‌ای در سال گذشته انجام شد.
معاون وزیر راه و شهرسازی به کیفیت بالای محورهای مواصلاتی استان بوشهر در نقاط مختلف اشاره کرد و ادامه داد: بیشتر تصادفات جاده‌ای استان بوشهر به علت واژگونی خودروها بوده است.
وی با اشاره به اینکه میانگین سن ناوگان راهداری کشور بالای ۲۵ سال است خاطرنشان کرد: خوشبختانه میانگین سن ناوگان راهداری استان بوشهر پایین‌تر از کشوری است که نقش مهمی در خدمات‌رسانی مطلوب و اجرای پروژه‌های راهداری دارد.
امانی از امضای تفاهم‌نامه با ۱۵ استاندار برای اجرای پروژه‌های راهداری خبر داد و بیان کرد: طرح و برنامه مهمی برای تسریع در تکمیل پروژه‌های راهداری تدوین شده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام تا پایان دولت دوازدهم، رفع نقاط حادثه خیز جاده‌ای و پرحادثه، و توجه ویژه به راه‌های جاده‌ای و شریانی از مهمترین موضوعات تفاهم با استانداران است.
وی اظهار داشت: بر اساس این تفاهم‌نامه، ۴۰ درصد هم از محل اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای استان‌ها و ۶۰ درصد اعتبارات از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تأمین می‌شود.
  اجرای طرح واکنش سریع برای رفع مشکلات جاده‌های کشور
معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای نیز در اینباره گفت: امسال ۵۵۰ نقطه حادثه خیز در سطح کشور تعریف شده که اولویت اول ما رفع ۲۵۰ نقطه حادثه خیز است.
رضا اکبری معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اینکه سال گذشته سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای طرح واکنش سریع را اجرایی کرده و به تمامی دستگاه‌های خدمات رسان در این بخش ابلاغ کرده است، گفت: هر گونه مشکلی که در سطح جاده‌های کشور وجود داشته باشد این سامانه باید هرچه سریعتر با اعزام اکیپ‌های راهداری این مشکل را رفع کند.
معاون سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای ادامه داد: به طور مثال اگر چاله ای در سطح آسفالت وجود داشته باشد و مسافران این مشکل را از طریق سامانه ۱۴۱ اطلاع داده باشند، باید مأموران سازمان راهداری در اسرع وقت به محل اعلام شده، اعزام شوند و بلافاصله این مشکل را رفع کنند.
به گفته این مقام مسئول هم اکنون سامانه ۱۴۱ استانی شده، این در حالی است که تا چند ماه پیش سامانه ۱۴۱ تنها به استان تهران متصل بوده است.
او افزود: هم اکنون این سامانه به تمامی شهرستان‌ها متصل شده و به محض اطلاع رسانی مسافران، پیامک به مسئولان راهداری استان ارسال می‌شود و اکیپ های راهداری برای رفع مشکلات به محل اعزام می‌شوند.
اکبری با اشاره به اینکه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای این سامانه را ایجاد کرده است تا شاهد افزایش سطح ایمنی و امنیت در جاده های کشور باشیم گفت: اجرای این طرح در بسیاری از بخش ها جواب داده و در بسیاری از مناطق هم هنوز به مرحله اجرای ۱۰۰ درصدی نرسیده است اما تمام تلاش خود را به کار گرفته ایم تا با پافشاری و همت مسئولان راهداری این طرح را به مرحله اجرای ۱۰۰ درصدی برسانیم.
اکبری بیان کرد: امیدواریم در ماه های آینده امسال با کیفیت و در حد قابل قبولی طرح واکنش سریع را به مرحله اجرایی کامل برسانیم.
این مقام مسئول یاد آور شد: رفع مشکل یک میدان یا کنده شدن آسفالت در بسیاری از سطوح جاده‌های کشور برای بازسازی زمان زیادی می‌طلبد و بنابراین باید چنین طرح هایی را در قالب پروژه هایی تعریف و امیدواریم از یک ماه تا یک سال بتوانیم آن را اجرایی کنیم.
اکبری همچنین برای رفع نقاط حادثه خیز در جاده های کشور هم گفت: سالانه ۵۰۰ پروژه در این زمینه تعریف می کنیم که امسال ۵۵۰ پروژه از سطح کشور را تعریف کرده‌ایم و اولویت اول هم رفع ۲۵۰ نقطه حادثه خیز بوده است که تاکنون ۱۴۷ نقطه از آن را رفع کرده ایم.
معاون راهداری سازمان راهداری توضیح داد: تا پایان سال سعی خواهیم کرد ۲۵۰ نقطه حادثه خیز را رفع کنیم.
گفتنی است که این نقاط در سراسر کشور پراکنده است و البته با توجه به حجم گسترده جاده‌ها در مناطق شمالی کشور این نقاط حادثه خیز در این بخش ها زیادتر است.