به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، این سوال از سوی شهروندان بارها مطرح شده است که براساس قانون مالیات بر خانههای خالی، کدام خانهها مشمول مالیات نمیشوند. طبق مفاد قانون ۷ مورد برای این موضوع مطرح شده که به شرح زیر است: ۱- واحدهای مسکونی واقع در تمامی شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت. ۲- […]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، این سوال از سوی شهروندان بارها مطرح شده است که براساس قانون مالیات بر خانههای خالی، کدام خانهها مشمول مالیات نمیشوند. طبق مفاد قانون ۷ مورد برای این موضوع مطرح شده که به شرح زیر است:
۱- واحدهای مسکونی واقع در تمامی شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت.
۲- واحد مسکونی واقع در تمامی شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت که در یک سال مجموعاً ۱۲۰ روز و کمتر ساکن یا کاربر نداشتند.
۳- واحدهای نوساز پس از ۱۲ ماه و در طرح پروژه های انبوه سازی پس از ۱۸ ماه از زمان صدور گواهی اتمام عملیات
۴- واحدهای مسکونی موقوفه که امکان اجاره آنها حسب وقفنامه وجود ندارد.
۵- ثبت واحد مسکونی به عنوان اقامتگاه فرعی:
الف: علاوه بر اقامتگاه اصلی هر خانوار می تواند یکی از واحدهای تحت تملک خود را در شهری غیر از شهر محل اقامت اصلی به عنوان اقامتگاه فرعی ثبت نماید.
ب: در صورتی که اقامتگاه اصلی خانوار تحت تملک یکی از اعضای خانوار باشد خانوار می تواند حداکثر یک واحد دیگر از واحدهای خود را در همان شهر محل اقامت اصلی به عنوان اقامتگاه فرعی ثبت کند.
۶- برای دانشجویان، طلاب، دانشآموزان، شاغلان و مبتلایان به بیماریهای خاص در صورت اقامت در شهری غیر از اقامتگاه اصلی و فرعی خانوار امکان ثبت یک واحد مسکونی دیگر را دارند.
۷- واحد مسکونی محل اشتغال صاحبان صنوف و مشاغل از جمله گردشگری و زیارتی موسسات یا شرکتهای فعال که مجوز از دستگاه مربوطه دارند و ممنوعیتی برای فعالیت در واحدهای مسکونی ندارند.