چقدر از هر واکسن کرونا در کشور تزریق شده است؟
چقدر از هر واکسن کرونا در کشور تزریق شده است؟

    رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که تاکنون ۷۱۸ هزار و ۵۱۰ دوز واکسن کرونا شامل واکسن‌های اسپوتنیک وی، سینوفارم، کوواکسین و آسترازنکا در دو نوبت اول و دوم در کشور تزریق شده است. کیانوش جهانپور روز جمعه در حساب توییتر خود جزییات تعداد […]

 

 

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که تاکنون ۷۱۸ هزار و ۵۱۰ دوز واکسن کرونا شامل واکسن‌های اسپوتنیک وی، سینوفارم، کوواکسین و آسترازنکا در دو نوبت اول و دوم در کشور تزریق شده است.
کیانوش جهانپور روز جمعه در حساب توییتر خود جزییات تعداد واکسن‌های تزریق شده کرونا در کشور را اعلام کرد.
بر اساس اعلام کیانوش جهانپور، تاکنون ۲۷۰ هزار و ۵۶۷ دوز واکسن «اسپوتنیک وی» ساخت روسیه در نوبت اول و ۱۴۳ هزار و ۵۵۰ دوز در نوبت دوم تزریق شده است.
همچنین ۸۱ هزار و ۹۱۴ دوز واکسن سینوفارم چینی در نوبت اول و هفت هزار و ۵۰۶ دوز از این واکسن در نوبت دوم تزریق شده است. تعداد ۵۶ هزار و ۶۷ دوز واکسن کوواکسین هندی در نوبت اول و سه هزار و ۶۴۴ دوز از این واکسن در نوبت دوم تزریق شده است.
همچنین ۱۵۵ هزار و ۲۶۲ دوز واکسن آسترازنکا ساخت کشور کره جنوبی در نوبت اول تزریق شده است. بر این اساس، ۵۶۳ هزار و ۸۱۰ دوز واکسن کرونا در نوبت اول و ۱۵۴ هزار و ۷۰۰ دوز در نوبت دوم تزریق شده است. در مجموع دو نوبت اول و دوم، تاکنون ۷۱۸ هزار و ۵۱۰ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

کرونا جان ۳۸۰ نفر دیگر را در کشور گرفت
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تاکنون دو میلیون و ۳۵۸ هزار و ۸۰۹ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۳۸۰ نفر از بیماران مبتلا به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۶۸ هزار و ۷۴۶ نفر رسیده است.
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز جمعه در اطلاعیه‌ای درباره آخرین وضعیت ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ و تعداد واکسن‌های تزریق شده اعلام کرد: تا کنون ۵۶۳ هزار و ۸۱۰ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۵۴ هزار و ۷۰۰ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷۱۸ هزار و ۵۱۰ دوز رسید. از دیروز تا امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲ هزار و ۹۰۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۴۲۳ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۳۵۸ هزار و ۸۰۹ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۳۸۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۸ هزار و ۷۴۶ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۸۵۰ هزار و ۷۹۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده اند.
پنج هزار و ۱۰۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۱۴ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۱۴۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۳۰۱ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۹۵ شهر در وضعیت نارنجی، ۴۵ شهر در وضعیت زرد و ۷ شهر در وضعیت آبی قرار دارند.

۱۶ هزار نفر، داوطلب حضور در فاز سوم تست انسانی واکسن “ایران برکت” شدند
رییس مرکز اطلاع رسانی ستاد اجرایی فرمان امام گفت: در عرض ۳۶ ساعت بیش از ۱۶ هزار نفر از هموطنان‌مان فقط در ۶ مرکز استان در فاز سوم کار آزمایی بالینی واکسن «کوو ایران برکت» داوطلب شده‌اند. حجت نیکی ملکی در صفحه توییترش نوشت: ثبت نام از داوطلبان هنوز ادامه دارد. از اعتماد مردم عزیز وطن به دانشمندانمان سپاسگزاریم. ثبت نام داوطلبان برای طرح مطالعاتی مرحله سوم واکسن ایرانی کرونا به نام “کُوو ایران برکت” از اول اردیبهشت ماه آغاز شده است. ثبت نام داوطلبان این طرح مطالعاتی از دو مسیر در حال انجام است. علاقه مندان در رده سنی ۱۸ تا ۷۵ سال می‌توانند با تماس با سامانه ۴۰۳۰ یا از طریق نرم افزار کاربردی (اپلیکیشن) ” آی گپ ” ثبت نام کنند. مرحله سوم تست انسانی با جمعیت ۲۰ هزار نفری از هفته آینده در ۶ شهر تهران، بوشهر، شیراز، کرج، مشهد و اصفهان آغاز می‌شود. طبق برنامه ریزی‌های انجام شده اردیبهشت و خرداد ماه ۱۴۰۰ زمانی است که مرحله سوم مطالعه انسانی این واکسن در جریان خواهد بود.

نامه زالی به وزیر بهداشت برای کاهش حضور کارکنان در شهرهای قرمز
فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران در نامه ای به وزیر بهداشت خواستار تاکید مجدد ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بر اجرای جدی طرح تقلیل حضور کارکنان دستگاههای مختلف در وضعیت کرونایی قرمز و نارنجی تهران شد.
در نامه علیرضا زالی به سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به بررسی های میدانی و عدم همکاری برخی دستگاههای ملی مستقر در تهران در رابطه با اجرای طرح تقلیل حضور کارکنان متناسب با مصوبات ستاد ملی و شرایط کرونایی قرمز و نارنجی؛ خواستار طرح مجدد این موضوع درستاد ملی مدیریت بیماری کرونا شد تا اجرای این طرح به طور جدی توسط دستگاههای ملی مستقر در تهران عملیاتی شود و در صورت عدم اجرا، برخورد قاطع و ضروری به عمل آید.

واکسن «اسپوتنیک وی» ساخت ایران تا پایان بهار در دسترس قرار می‌گیرد
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آماده شدن واکسن کرونا «اسپوتنیک وی» ساخت ایران تا پایان بهار خبر داد.
کیانوش جهانپور روز پنجشنبه در حساب توییتر خود نوشت: محموله بانک سلولی برای تولید واکسن «اسپوتنیک وی» امروز وارد کشور شد و به زودی تولید این واکسن در شرکت اکتوورکو آغاز خواهد شد.
وی ادامه داد: با آغاز مراحل کشت و تولید، اولین سری واکسن تا پایان بهار در دسترس قرار می‌گیرد.
جهانپور پیش از این نیز به ایرنا گفته بود: سه شرکت ایرانی داوطلب تولید مشترک واکسن کرونا «اسپوتنیک وی» در ایران هستند و از طریق سفارت ایران در روسیه به موسسه گامالیا معرفی شدند. یکی از این شرکت ها از بقیه جلوتر است، البته دو شرکت دیگر هم پشت سر آن هستند و هر سه شرکت توانایی تولید این واکسن را در ایران دارند.
وی ادامه داد: به نظر می رسد زیرساخت و خطوط تولید واکسن اسپوتنیک در ایران آماده است، مهم تامین مواد اولیه و جانبی است تا کار تولید شروع شود، به محض اینکه این امکانات آماده شود و طرف روس، سل بانک را در اختیار این شرکت ها قرار دهد از زمان در اختیار گذاشتن سل بانک به شرکت های ایرانی بعد از ۴۵ روز تا دو ماه، اولین تولیدات واکسن اسپوتنیک در ایران وارد بازار می شود.
جهانپور اظهار کرد: فناوری تولید این واکسن مربوط به کشور روسیه است و شرکت روسی امکانات خطوط تولید سه شرکت ایرانی را تایید کرده است. واکسن یک فرآورده بیولوژیک است. این شرکت ها قبلا هم فرآورده های بیولوژیک تولید کرده اند و برخی زیرساخت ها و پلتفورم های آنها با زیرساخت های تولید واکسن، مشترک است اما تولید این واکسن به توافق دو طرف و فراهم شدن امکانات و مواد اولیه و جانبی تولید واکسن مربوط است.

جزییات واکسن کرونای انستیتو پاستور
رئیس انستیتو پاستور ایران با اشاره به جزئیات فاز سوم مطالعه انسانی واکسن ایرانی-کوبایی کرونا، با تاکید بر آنکه برند “پاستور” برندی است که نمی‌توانیم آن را بر روی هر واکسنی بگذاریم؛ زیرا یک برند ۱۰۰ ساله است، گفت: از ماه‌ها قبل سعی کردیم که در طراحی، واکسنی را به عنوان واکسن پاستور طراحی و معرفی کنیم که اولا مطمئن باشیم که کاراست و ثانیا از کم بودن عوارضش کاملا مطمئن باشیم.
دکتر علیرضا بیگلری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جزئیات آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن تولید مشترک میان انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کشور کوبا، گفت: این واکسن حاصل همکاری انستیتو پاستور ایران و انستیتو فینلای کشور کوبا است که یک واکسن نوترکیب است که بر روی یک پروتئین دیگر سوار شده تا بتواند آنتی‌ژن‌های کووید را حمل کند. طراحی واکسن به گونه‌ای است که تاکنون و با توجه به نتایج فاز یک و دو بالینی، یکی از کاراترین واکسن‌های دنیا بوده است و از نظر عارضه هم در مقایسه با سایر واکسن‌ها، در مطالعات بالینی فاز یک و فاز دو، بی‌نهایت کم عارضه بوده است.
وی افزود: با توجه به همکاری که دو دهه قبل انستیتو پاستور ایران با کشور کوبا در زمینه تولید واکسن‌هایی از جمله واکسن هپاتیت و پنوموکوک انجام داده است، در زمینه تولید واکسن کووید هم با این کشور وارد همکاری شدیم. این واکسن یکی از بهترین واکسن‌هایی تشخیص داده شد که می‌تواند بین دو کشور مورد همکاری مشترک قرار گیرد.