۳۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در کشور  آماده آسفالت است
۳۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در کشور  آماده آسفالت است

معاون راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده‌ای در بازدید از راه‌های فرعی و روستایی آذربایجان شرقی گفت: ۳۰۰۰ کیلومتر راه روستایی درقالب طرح ابرار کشور آماده آسفالت است. معاون راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده‌ای دربازدید از راه‌های فرعی و روستایی شهرستان‌های میانه، هشترود و چاراویماق استان آذربایجان شرقی […]

معاون راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده‌ای در بازدید از راه‌های فرعی و روستایی آذربایجان شرقی گفت: ۳۰۰۰ کیلومتر راه روستایی درقالب طرح ابرار کشور آماده آسفالت است.
معاون راه‌های فرعی و روستایی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده‌ای دربازدید از راه‌های فرعی و روستایی شهرستان‌های میانه، هشترود و چاراویماق استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: آماده سازی این راه‌ها با استفاده از امکانات سازمان انجام گرفته و درصورت تامین قیر، آسفالت ریزی این راه‌ها انجام خواهدشد.
خداداد مقبلی با اشاره به اینکه ۷۲شهرستان در کشور از لحاظ راه‌های روستایی جز مناطق کم برخوردار هستند، گفت: ۶ شهرستان آذربایجان شرقی نیز در این مناطق هستند.
وی افزود: اعتبار امسال راه‌های استان ۳۳۴میلیارد تومان است که با مساعدت نمایندگان این شهرستان‌ها و فعالیت فرمانداران باید سعی شود اعتبار بیشتری به این مناطق برای توسعه راه‌های روستایی اختصاص یابد.
 مقبلی همچنین بیان داشت: باید سعی شود از امکانات بنیاد علوی و بنیاد برکت و همچنین اعتبارات توازن منطقه‌ای برای راه های روستایی شهرستان‌های میانه، هشترود و چاراویماق استفاده شود.
معاون راه های فرعی و روستایی سازمان راهداری وحمل ونقل جاده ای با اشاره به اهمیت نگهداری راه‌ها به عنوان زیرساخت اولویت دار و عامل توسعه شهرستان ها از نمایندگان مجلس خواست با توجه به افزایش هزینه‌ها، در تخصیص اعتبارات سازمان مساعدت نمایند.
در ادامه علیزاده مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان شرقی گزارش مفصلی در مورد وضعیت راه‌های فرعی  روستایی شهرهای مذکور ارائه داد. گفتنی است نمایندگان شهرستان‌های میانه، هشترود و چاراویماق در مجلس شورای اسلامی و فرمانداران این شهرستان‌ها در این بازدید حضور داشتند.
مديركل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران:
تلاش و كار مضاعف بايد همچون گذشته سرلوحه كار راهداران باشد
مديركل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مازندران در بازدید از راه‌های روستایی شهرستان سوادکوه عنوان کرد: با توجه به شرایط موجود لازم است بدون اتلاف وقت و با تلاش و كوشش دو چندان و پشتكار و همتی خلل ناپذير در مسیر ایمنی و ارتقا راه‌های استان بکوشیم.
نجفی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران در بازدید از راه های روستایی شهرستان سوادکوه عنوان کرد: با توجه به شرایط موجود لازم است بدون اتلاف وقت و با تلاش و كوشش دو چندان و پشتكار و همتی خلل ناپذير در مسیر ایمنی و ارتقا راه‌های استان بکوشیم.
نجفی در این بازدید که نماینده مجلس شورای اسلامی و فرماندار سوادکوه حضور داشتند، عنوان کرد: یکی از مهمترین شاخصه‌های توسعه یافتگی در منطقه وجود شبکه حمل و نقل و جاده‌های ایمن و مناسب برای دسترسی و ارتباط با سایر مراکز است، راه روستایی ایمن و مناسب باعث بهبود بازاریابی محصولات کشاورزی و افزایش درآمد روستاییان شده و تمایل آنها را به زندگی در روستا افزایش می‌دهد.
وی در ادامه افزود: ایمن سازی راه روستایی به عنوان قسمتی از توسعه روستایی، یکی از فعالیت‌های این اداره کل را تشکیل داده که شامل حفظ و نگهداری راه‌های روستایی اعم از ترمیم و لکه‌گیری آسفالت، خط‌کشی راه‌های آسفالته، نصب علائم، شانه‌سازی و پاک‌سازی حریم راه‌های روستایی و … است.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران خاطر نشان ساخت: مازندران با توجه به نوع اقلیم و شرایط توپوگرافی وبه تبع تنوع فرآورده‌های کشاورزی، مسئله راه‌های مناسب روستایی به منظور حمل ونقل هرچه سریع‌تر، آسان‌تر و در عین حال ارزان‌ترین فرآورده‌ها به بازار مصرف یکی از اصلی ترین دغدغه‌های ذهنی مسئولان استان و این اداره کل است.
نجفی ادامه داد: در سال گذشته ۵۵ کیلومتر راه‌های روستایی استان روکش آسفالت شد و در امسال نیز  بهسازی و روکش ۹۰ کیلومتر از راه های روستایی استان در دست اجراست. وی در خاتمه طول راه های روستایی مازندران را بیش از ۷۸۰۰ کیلومتر عنوان کرد.
مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان شرقی خبر داد:
برقراری پرواز تبریز-ازمیر از ۱۴ خرداد
مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان شرقی از برقراری پرواز تبریز-ازمیر از ۱۴ خرداد خبر داد.
رامین آذری، مدیرکل فرودگاه‌های آذربایجان شرقی، از برقراری پرواز ازمیر در فرودگاه شهید مدنی تبریز خبر داد و گفت: این پرواز از روز ۱۴ خرداد برقرار خواهد شد. وی ادامه داد: پرواز ازمیر-تبریز-ازمیر جمعه هر هفته از سوی هواپیمایی ترکیش‌ایرلاینز انجام می‌شود. این پرواز ساعت ۳:۳۰ وارد فرودگاه تبریز شده و ساعت ۴:۴۵ تبریز را به مقصد ازمیر ترک خواهد کرد.
آذری درباره سایر پروازهای بین‌المللی فرودگاه تبریز نیز گفت: بعد از ماه مبارک رمضان، هر هفته ۱۱ پرواز به مقصد استانبول از این فرودگاه انجام خواهد شد که ۵ پرواز توسط هواپیمایی ترکیش‌ایرلاینز، ۳ پرواز توسط هواپیمایی ایرتور، ۲ پرواز توسط هواپیمایی آتا و یک پرواز توسط هواپیمایی معراج انجام می‌شود.
وی افزود: پیش از شیوع کرونا پروازها به مقصد باکو نیز در فرودگاه تبریز برقرار بود که فعلا این پروازها به علت شرایط ناشی از همه‌گیری کرونا لغو شده‌اند. اما در حال پیگیری هستیم تا پرواز تبریز-باکو-تبریز نیز مجددا برقرار شود.
طی سال گذشته صورت پذیرفت؛
آموزش مجازی افزون بر ۲ هزار و ۷۰۰ راننده بخش حمل و نقل سیستان و بلوچستان
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۷۶۵ راننده بخش حمل و نقل عمومی جاده‌ای بار و مسافر این استان سال ۹۹ آموزش‌های تخصصی را به صورت مجازی فرا گرفتند.
تیمور باقری معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان گفت: ۲ هزار و ۷۶۵ راننده بخش حمل و نقل عمومی جاده‌ای بار و مسافر این استان سال ۹۹ آموزش‌های تخصصی را به صورت مجازی فرا گرفتند.
باقری با بیان اینکه به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزاری دوره آموزشی تخصصی رانندگان از روش حضوری به مجازی مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در این دوره‌های آموزشی عناوینی نظیر بدو خدمت باری و مسافری و حمل و نقل جاده‌ای مواد خطرناک و همچنین بارهای ترافیکی به رانندگان بخش حمل و نقل جاده‌ای استان ارائه و برای رانندگان گواهینامه صادر می‌شود.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان باز آموزی دانش حرفه‌ای و به روز کردن اطلاعات رانندگان و همچنین آماده کردن رانندگان جدید از نظر علمی را از اهداف برگزاری دوره‌های تخصصی عنوان کرد.
باقری ارتقای فرهنگ ترافیکی در سیستان و بلوچستان را از مهمترین اولویت‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این استان ذکر کرد و افزود: درحال حاضر ۶ هزار و ۴۷۵ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای بار و سه هزار و ۱۶۲ دستگاه ناوگان مسافری از قبیل اتوبوس، مینی بوس و سواری در سیستان و بلوچستان فعال بوده و تعداد ۹ هزار و ۱۴۰راننده در بخش باری و ۲ هزار و ۵۸۴ راننده در حوزه مسافر درحال ارائه خدمات به هموطنان هستند.