آغاز واکسیناسیون عمومی کرونا با تولیدات داخلی احتمالا از خرداد
آغاز واکسیناسیون عمومی کرونا با تولیدات داخلی احتمالا از خرداد

  رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه فاز سوم تست بالینی واکسن کوو ایران برکت تقریبا به نیمه راه خود رسیده است، گفت: امید است در خرداد ۱۴۰۰ واکسیناسیون عمومی با تولیدات ستاد اجرایی آغاز شود. محمد مخبر روز سه شنبه در حاشیه مراسم آغاز برنامه های حمایتی بنیاد احسان ستاد […]

 

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) با بیان اینکه فاز سوم تست بالینی واکسن کوو ایران برکت تقریبا به نیمه راه خود رسیده است، گفت: امید است در خرداد ۱۴۰۰ واکسیناسیون عمومی با تولیدات ستاد اجرایی آغاز شود.
محمد مخبر روز سه شنبه در حاشیه مراسم آغاز برنامه های حمایتی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام از دانش آموزان بازمانده از تحصیل و اختتامیه رویداد رویش احسان با محوریت تحقق عدالت آموزشی، افزود: تولید و کارآزمایی بالینی این محصول فناورانه با جدیت در حال انجام است و امید است واکسیناسیون با این واکسن از خرداد ماه شروع شود.
وی ادامه داد: نتایج فازهای اول و دوم این طرح مطالعاتی و تا این لحظه از فاز سوم کارآزمایی بالینی، بسیار خوب بوده است.
تولید ۵ میلیون دوز واکسن کوو ایران برکت تا یک ماه و نیم آینده
مخبر اظهار داشت: امکانات تولید در وضع بسیار خوبی قرار دارد و امیدواریم ظرف یک ماه و نیم آینده بتوانیم ۴ تا ۵ میلیون دوز تولید کنیم.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام تاکید کرد: تاکنون بین ۸۰۰ هزار تا یک میلیون دوز واکسن کوو ایران برکت تولید شده است.
وی گفت: به دلیل اینکه هنوز مجوز تزریق عمومی صادر نشده است، سرعت تولید را قدری کم کردیم.
مخبر یادآور شد: تولید واکسن در حال انجام است و در حال انبار کردن آنها هستیم تا به محض صدور اجازه وزارت بهداشت در اختیار این مجموعه قرار گیرد و به مردم تزریق کنند.

تزریق واکسن ایرانی کرونا به ۱۰ هزار نفر تا امروز
رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام عنوان کرد: تا امروز تزریق واکسن ایرانی کرونا به ۱۰ هزار داوطلب انجام شده است.
مخبر افزود: در فاز سوم مطالعات بالینی، تاکنون این واکسن به ۵۰ درصد داوطلبان در تهران و کرج تزریق شده و به زودی در چهار شهر دیگر هم آغاز می شود.
وی ادامه داد: هر سه فاز تست انسانی واکسن تا امروز با موفقیت کامل پیش رفته است.

کرونا جان ۲۰۸ نفر دیگر را در ایران گرفت
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: با فوت ۲۰۸ نفر دیگر از هموطنان مبتلا به کووید۱۹ در شبانه روز گذشته، تعداد جان باختگان این بیماری در ایران به ۷۹ هزار و ۵۶ نفر رسید.
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز سه شنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: از دیروز تا امروز (چهارم خرداد ۱۴۰۰) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۸۷۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۷۱۳ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۸۵۵ هزار و ۳۹۶ نفر رسید.
وزارت بهداشت در این اطلاعیه افزود: تاکنون دو میلیون و ۳۶۲ هزار و ۴۲۸ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. چهار هزار و ۶۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند و ۱۹ میلیون و ۱۸۵ هزار و ۹۳۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

حریرچی: اکثر واکسن‌ها بر بیشتر جهش‌های ویروس کرونا موثرند
“ایرج حریرچی” معاون کل وزیر بهداشت با اشاره به نظریه‌ای که می‌گوید ویروس کرونا جهش‌های عمده اش را کرده است، گفت: خبر خوب اینکه اکثر واکسن‌ها بر اکثر جهش‌های ویروس کرونا موثر هستند.
حریرچی دوشنبه شب با بیان اینکه طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت میزان فوتی‌های کرونا ۳ برابر میزان فعلی است، افزود: حتی آمارهایی که کشورهای مختلف اعلام می‌کنند درست نخواهد بود، به طور مثال انگلستان بیمارهای بیمارستان‌های خود و بخصوص ایالت های جمهوریخواه را دقیق اعلام نمی‌کرد.
حریرچی در ادامه به وضعیت کنونی کرونایی کشور اشاره کرد و افزود: ۸ شهرستان در جنوب و جنوب شرق کشور قرمز هستند که از این بابت نگرانیم، برای اینکه روند نزولی در این مناطق دیده نشده است ضمن اینکه از جنوب و جنوب شرق ورود ویروس هندی و آفریقایی محتمل می باشد.
معاون کل وزیر بهداشت همچنین با بیان اینکه روش عمده انتقال ویروس از طریق افراد بوده است که از شهری به شهری دیگر با خود بیماری را حمل می کنند، گفت: این ویروس توانایی تکثیر و جهش های مختلف را دارد زیرا شاهد مدل های جدیدی از آن در تمام کشورها بودیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه در اکثر استان‌های کشور از پیک چهارم خارج شده ایم، افزود: اگر در تعطیلات ۱۴ و ۱۵ خرداد برخی اقشار تخطی نکنند روند نزولی ادامه خواهد داشت.
حریرچی در ادامه به بحث واکسیناسیون در کشور اشاره کرد و با بیان اینکه تاکنون ۳ میلیون و ۱۴۱ هزار واکسن تزریق کرده ایم، گفت: واکسن‌ها رصد می‌شوند و هر واکسن شماره‌ای دارد که با کد فردی که واکسن می‌گیرد تطبیق شده و پوکه آن‌ها هم جمع آوری می‌شود.
معاون کل وزیر بهداشت همچنین درخصوص خطرات قطع برق نیز افزود: از این بابت هیچ مشکلی وجود ندارد و همه بیمارستان‌ها برق اضطراری دارند و زنجیره سرما برای نگهداری تا تزریق واکسن هم از قبل تدارک دیده شده است.