۲۲۰ هز‌ار سند‌ ریلی الکترونیک شد
۲۲۰ هز‌ار سند‌ ریلی الکترونیک شد

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در مرکز اسناد و کتابخانه راه‌آهن ۲۲۰ هزار سند، دیجیتال شده است و در حال حاضر قابلیت دسترسی به کارهای انجام شده گذشته به صورت نسخه الکترونیک فراهم است. بیست و چهارمین رویداد سه‌شنبه‌های ریلی دیروز یازدهم خرداد ماه با محوریت موضوعاتی نظیر سامانه مدیریت توقفات قطارهای کنترل ترافیک […]

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در مرکز اسناد و کتابخانه راه‌آهن ۲۲۰ هزار سند، دیجیتال شده است و در حال حاضر قابلیت دسترسی به کارهای انجام شده گذشته به صورت نسخه الکترونیک فراهم است.
بیست و چهارمین رویداد سه‌شنبه‌های ریلی دیروز یازدهم خرداد ماه با محوریت موضوعاتی نظیر سامانه مدیریت توقفات قطارهای کنترل ترافیک مرکزی، مقابله با خُردگی اتصالات ریل و تراورس و افتتاح مرکز جهادی پیشرفت اداره کل راه‌آهن کرمان با نام سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم مدیرعامل شرکت راه‌آهن اظهار داشت: در مرکز اسناد و کتابخانه راه‌آهن ۲۲۰ هزار سند، دیجیتال شده است و در حال حاضر قابلیت دسترسی به کارهای انجام شده گذشته به صورت نسخه الکترونیک فراهم است.
سعید رسولی با بیان اینکه ‌تلاش کرده‌ایم نقش‌آفرینی راه‌آهن در توسعه کشور افزایش یابد، تأکید کرد: ضرورت دارد بهره‌وری در راه‌آهن ارتقاء یابد و هزینه‌های راه‌آهن منطقی شود‌.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: راه‌آهن به عنوان سازمانی هوشمند، توسعه‌یافته و بالغ از همه ظرفیت‌های موجود در کشور با محوریت مرکز جهادی استفاده می‌کند.
وی با بیان اینکه ۲۴ تیر ۱۴۰۰ مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن یک ساله می‌شود، گفت: در این مرکز فعالیت‌های مشترک و جمعی بوده است، در کارگروه‌های تخصصی که شکل گرفت، ۸ کارگروه از ۲۶ کارگروه در سال ۹۹ به نتیجه رسید و ۳۰ مسأله اولویت‌دار راه‌آهن برای بررسی و رفع، در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل راه‌آهن اظهار داشت: اقدامات انجام شده در این حوزه سفارشی نبود و اینگونه نبود که در قالب قرارداد با شرکتی موضوع را پیش ببریم بلکه از درون مجموعه کارها مدیریت شد.
رسولی با تأکید بر اینکه سعی شده است موانع بهره‌وری در راه‌آهن بررسی شود، ‌بیان کرد: اصلاح آئین‌نامه بلیت اداری نیز به تصویب رسید و از امروز ابلاغ می‌شود و در این باره همه کارکنان تجمیعی و غیر تجمیعی راه‌آهن مشمول بلیت رایگان می‌شوند.
  جابه‌جایی سالانه‌ ۲ میلیون تن بار در ‌راه‌آهن منطقه کرمان
در این مراسم، مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن کرمان توسط مدیرعامل راه‌آهن در قالب ویدئو کنفرانس‌، به بهره‌برداری رسید.
‌در ادامه این مراسم، مدیرکل راه‌آهن کرمان اظهار داشت: تلاش کرده‌ایم مرکز جهادی پیشرفت راه‌آهن کرمان کاربردی و عملیاتی باشد و فقط یک اتاق با یک تابلو نباشد.
مجید ارجونی اضافه کرد: ارتباط با دانشگاه‌ها را آغاز کرده‌ایم و طرح‌ها به زودی عملیاتی خواهد شد.
مدیرکل راه‌آهن کرمان اظهار کرد: سالانه ۲ میلیون تن بار در راه‌آهن کرمان جابه‌جا می‌شود.
دستاوردهای دولت تدبیر و امید در حوزه هواشناسی؛
افزایش تعداد ایستگاه‌های هواشناسی به ۶۰۵۷ ایستگاه
دولت تدبیر و امید در حوزه‌های مربوط به راه، مسکن و شهرسازی عملکرد درخشانی داشته و اثرات قابل توجهی را در این حوزه به جا گذاشته است. یکی از حوزه‌هایی که در این مدت تغییرات به سزایی را شاهد بوده است، حوزه هواشناسی است.
در حوزه هواشناسی، در سال ۵۷ و پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، ۵۷۶ ایستگاه در شبکه ایستگاه‌های دیده‌بانی هواشناسی کشور وجود داشته و تعداد این ایستگاه‌ها تا سال ۱۳۹۲ و پیش از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، به ۴ هزار و ۸۹۱ ایستگاه رسیده بود. این در حالی است که کابینه دوازدهم، دولت را با ۶ هزار و ۵۷ ایستگاه هواشناسی تحویل رییس جمهور بعدی ایران خواهد داد.
همچنین در حوزه خدمات هواشناسی کاربردی، تا پیش از انقلاب اسلامی ۳۶۵ بولتن در روز در نقاط پیش‌بینی منتشر می‌شده و این تعداد تا پیش از دولت یازدهم، ۱۰ میلیون و ۱۸۳ هزار و ۵۰۰ بولتن بوده است اما تعداد این بولتن‌ها در پایان دولت دوازدهم به ۲۵ میلیون و ۴۵۹ هزار و ۲۶۴ مورد خواهد رسید.
کسب ۱۰ کرسی بین‌المللی در سازمان جهانی هوانوردی، از دیگر دستاوردهای دولت در حوزه هواشناسی است و این مساله از آن رو مهم است که به مدت ۱۵ سال، ایران از داشتن حتی یک کرسی نیز محروم بوده است.