کاهش ارزش پول ملی، آرامش را از بخش خصوصی گرفت
کاهش ارزش پول ملی، آرامش را از بخش خصوصی گرفت

    رییس اتاق اصناف ایران گفت: یکی از مواردی که آرامش بخش خصوصی را گرفته است کاهش ارزش پول ملی است که باعث شد سرمایه بسیاری از واحدهای تولیدی و اقتصادی تحلیل برود. سعید ممبینی اظهار داشت: یک اصل کلی برای فعالین اقتصادی این است که بتوانند در آرامش خاطر بتوانند کار و تولید […]

 

 

رییس اتاق اصناف ایران گفت: یکی از مواردی که آرامش بخش خصوصی را گرفته است کاهش ارزش پول ملی است که باعث شد سرمایه بسیاری از واحدهای تولیدی و اقتصادی تحلیل برود. سعید ممبینی اظهار داشت: یک اصل کلی برای فعالین اقتصادی این است که بتوانند در آرامش خاطر بتوانند کار و تولید ثروت کنند و این ثروت را در سرمایه‌گذاری صنعت کشور قرار دهند. اما مدت‌ها است که فعالین اقتصادی نمی‌توانند در آرامش کار کنند. ممبینی با انتقاد از عدم توجه به توصیه‌های اتاق‌های اصناف گفت: ما ۴۰۰ اتاق اصناف و ۷۸۰۰ اتحادیه صنفی داریم که نقش مشاوره‌ای برای بخش‌های مختلف اجرایی را دارند اما متأسفانه تاکنون به پیشنهادات و توصیه‌های آنها توجهی نشده است. امیدواریم پس از این اتاق اصناف و تعاون بیشتر در تصمیم‌گیری‌های دخیل شوند.

 

 

 

 

هدف استاندارد حمایت از تولیدکننده در کنار رعایت حقوق 

رئیس سازمان ملی استاندارد کشور گفت: این سازمان موظف است در کنار رعایت حقوق مصرف کنندگان، از تمامی تولیدکنندگان و کارآفرینان برتر در راستای رفع موانع تولید حمایت کند. غلامرضا شریعتی در بازدید از شرکت صنعتی عقاب افشان واقع در شهرک صنعتی سمنان ابراز داشت: از ابتدای سال بسته‌های حمایتی در رابطه با ترخیص سریع و آسان کالا صادر شد تا کالای مورد نیاز تولیدکنندگان با سرعت بیشتری فراهم شود. وی با بیان اینکه لازم است دانش و فناوری داخل افرایش یابد افزود: نمی‌توان انتظار داشت تمامی قطعات یک خودرو در داخل تولید شود و تعامل با جهان و صادرات و واردات نیز لازم است. رئیس سازمان ملی استاندارد کشور گفت: شرکت صنعتی عقاب افشان دارای استانداردهایی فراتر از استاندارد ملی است و شرکت‌های این چنین به سرعت مسیر ترقی و پیشرفت را طی می‌کنند.

 

 

بیش از هزار میلیارد تومان به زیربناهای بخش معدن اختصاص یافت

عضو هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: این سازمان امسال یک‌هزار میلیارد تومان در زیربناهای بخش معدن هزینه خواهد کرد. «جمشید ملارحمان» در نشست ویدئو کنفرانسی با فعالان حمل و نقل بخش معدن افزود: منابع بخش معدن صرف توسعه این بخش و زیربناهای آن خواهد شد. ملارحمان خاطرنشان‌کرد: بر این اساس ایمیدرو علاوه بر رقم یک‌هزار میلیارد تومان یاد شده، اعتبارتی را نیز به این بخش تزریق می‌کند. وی با بیان اینکه نگاه ایمیدرو به بخش حمل و نقل توسعه‌ای است، ادامه‌داد: پیشنهاد ما این است که با در نظر گرفتن الگوهای بین‌المللی حمل و نقل در بخش معدن و بررسی رابطه بین این حوزه و بخش معدن، به راهکارهای موثر در حل مشکلات حمل و نقل در بخش معدن پرداخته شود.

 

 

 

 

۹ قلم لوازم خانگی، مشمول درج شناسه کالا

نیک منش گفت: در حال حاضر برخی از کالا‌ها از جمله ۹ قلم لوازم خانگی ملزم به درج شناسه کالا هستند. معاون نظارت و بازرسی اتاق اصناف ایران گفت: در حال حاضر برخی کالا‌ها از جمله ۹ قلم لوازم خانگی ملزم به درج شناسه کالا هستند. محصولی که شناسه کالا داشته باشد به معنای صحت سنجی در تمام قطعات آن است و از این طریق میزان تخلفات در این حوزه به حداقل می‌رسد. او بیان کرد: در مجموع برخی از کالاها، از جمله لوازم خانگی، چه از طریق واردات وارد کشور شده باشند و چه در کارخانه های کشور تولید شده باشند، با داشتن شناسه کالا می‌توان به پی برد که این کالاها اظهار شده و ثبت شناسه دارد پس اگر کالای دارای شناسه در سطح بازار وجود داشته باشند قاچاق محسوب نمی‌شوند.

 

 

افزایش ۱۰ درصدی تبخیر نسبت به متوسط دنیا

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری گفت: بنابر آمار، تبخیر در کشور ما به ۶۰ تا ۷۰ درصد می‌رسد که با افزایش ۲ درجه‌ای دما، تبخیر به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است. مسعود منصور اظهار کرد: بنابر آخرین پژوهش‌های آبخیزداری یک هزار و ۵۱۶ تن در هکتار فرسایش آبی در سال داریم که سال‌های اخیر ۳ هزار و ۵۰۰ مورد سیل داشتیم که در هر سیل ۴۰ میلیارد تومان خسارت وارد شده است. او با اشاره به اینکه تبخیر کشور ما ۱۰ درصد بیشتر از متوسط کل دنیاست، افزود: بنابر آمار، تبخیر در کشور ما به ۶۰ تا ۷۰ درصد می‌رسد که با افزایش ۲ درجه‌ای دما، تبخیر به میزان قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است. منصور بیان کرد: سالیانه در هر هکتار آبخیزداری ۵۳۰ مترمکعب استحصال آب داریم.