بهره‌مندی ۹۸ درصدی شهرهای ایران از گاز طبیعی
بهره‌مندی ۹۸ درصدی شهرهای ایران از گاز طبیعی

  مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران از بهره‌مندی ۹۸ درصدی شهرهای کشور از گاز طبیعی خبر داد. غلامرضا مشایخی با اشاره به رشد فزاینده مشترکان گاز شهری، افزود: سال ۱۳۹۹ با وجود شیوع ویروس کرونا با برنامه‌ریزی خوب توانستیم رکوردی تازه در گازرسانی به مناطق شهری، روستایی و صنعتی کشور ثبت کنیم، […]

 

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران از بهره‌مندی ۹۸ درصدی شهرهای کشور از گاز طبیعی خبر داد. غلامرضا مشایخی با اشاره به رشد فزاینده مشترکان گاز شهری، افزود: سال ۱۳۹۹ با وجود شیوع ویروس کرونا با برنامه‌ریزی خوب توانستیم رکوردی تازه در گازرسانی به مناطق شهری، روستایی و صنعتی کشور ثبت کنیم، بر این اساس هم‌اکنون در بخش شهری، بیش از ۹۸ درصد و در بخش روستایی، ۸۵ درصد جمعیت روستاییان کشور از گاز طبیعی بهره‌مند هستند.وی ادامه داد: پارسال ۲ هزار و ۹۱۸ روستا، ۲۳ شهر و ۶ هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی به جمع مشترکان گاز کشور افزوده شدند. مشایخی تصریح کرد: امسال همچنین برنامه توسعه گاز تا سال ۱۴۰۱ نیز تعریف شده است تا شرکت‌های گاز استانی بتوانند با دورنمای مناسب بهتر به مردم خدمات‌رسانی کنند.

 

 

۲۵ خرداد آخرین مهلت دانشجویان برای ثبت تقاضای وام

مهلت ثبت نام وام‌های دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی ۲۵ خرداد ماه به پایان می‌رسد، بر همین اساس دانشجویان متقاضی وام‌های دانشجویی می‌توانند برای ثبت نام وام‌های شهریه، مسکن متاهلی، ضروری، تحصیلی و ویژه دکتری در مهلت باقیمانده با مراجعه به سامانه صندوق رفاه درخواست خود را ثبت کنند. متقاضیان وام ویژه دکتری از منابع صندوق رفاه دانشجویان تا ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ و متقاضیان از بانک طرف تعهد صندوق تا ۱۵ تیر ۱۴۰۰ برای ثبت تقاضای خود فرصت دارند. یکی از وام‌های دانشجویی وام تحصیلی است که با مبالغ متفاوت به دانشجویان مجرد و متأهل، دانشجویان ممتاز و برتر، دانشجویان با شرایط خاص، دانشجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی و دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها پرداخت می‌شود. بر اساس مصوبه هیأت امنای صندوق رفاه دانشجویان برای نیمسال دوم سال تحصیلی حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

 

 

ضرورت خاموشی کولرهای اضافی برای تامین برق

سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور با اشاره به میانگین افزایش دما در کشور و افزایش مصرف برق در هفته جاری، از شهروندان خواست با خاموش کردن کولرهای اضافی به تامین برق پایدار کمک کنند. کیومرث زمانی گفت: با توجه به بروز خشکسالی شدید در سال آبی جاری و کاهش ۶۰ درصدی تولید نیروگاه‌های برق آبی در استان، در ۱۸ ساعت از شبانه روز بین هزار تا ۳۵۰۰ مگاوات از توان برق مورد نیاز خوزستان از شبکه سراسری تأمین می‌شود. وی افزود: از آنجایی که در هفته جاری متوسط دمای کل کشور ۱.۴ درجه افزایش داشته و به تبع آن مصرف برق در کشور افزایشی می‌شود، امکان کمک شبکه سراسری به شبکه برق خوزستان کاهش پیدا می‌کند. لذا تقاضا می‌شود تا حداکثر مدیریت در مصرف برق را به خصوص در سیستم‌های سرمایشی اعمال کنند.

تعیین نرخ جدید شیرخام به بعد از انتخابات موکول شد

رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران ایران با بیان اینکه تعیین نرخ جدید شیر خام به بعد از انتخابات ریاست جمهوری موکول شد،گفت: دامداران به شدت در حال زیان هستند. سید احمد مقدسی گفت: هفته گذشته قرار بود در جلسه‌ای درباره نرخ جدید شیرخام بحث‌های کارشناسی مطرح و قیمت‌های پیشنهادی بررسی شود، افزود: مسئولان مربوطه اصلاً اجازه مطرح شدن موضوع را ندادند و بحث فعلاً منتفی شد. مقدسی با اشاره به اینکه قیمت تمام شده تولید شیرخام روز به روز بالاتر می‌رود، افزود: قیمت ذرت علوفه‌ای، کاه، کلش و یونجه روز به روز در حال افزایش است و تولیدکنندگان را با مشکلات زیادی مواجه کرده است. وی گفت: هیچ تسهیلاتی در نظر گرفته نشده است، دولت فقط جو و ذرت و سویا را تأمین می‌کند که این کار هم به سختی انجام می‌شود.

 

 

برقی کردن چاه‌های کشاورزی با انرژی‌های تجدیدپذیر کلید خورد

با امضای تفاهم نامه‌ای میان شرکت توانیر و شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، برای نخستین بار در کشور، برقی کردن چاه‌های کشاورزی از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر کلید خورد. براساس تفاهم نامه‌ای که میان محمدحسن متولی زاده مدیرعامل شرکت توانیر و علی مبینی دهکردی مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت منعقد شد، ۶۰ هزار چاه کشاورزی در طول سه سال برق‌دار خواهد شد. در همین خصوص علی مبینی دهکردی مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت گفت: در فاز اول این طرح، ۱۱ هزار چاه کشاورزی از طریق انرژی‌های تجدیدپذیر برقی خواهد شد. به گفته مدیرعامل شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، براساس این تفاهم نامه، کشاورزان بابت خرید و نصب پنل خورشیدی و تجهیزات مورد نیاز شبکه، هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد و تنها برای خرید تجهیزات اختصاصی مانند ترانس هزینه خواهند کرد.