کرمانشاه – الهه فرهادی مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از آغاز اجرای طرح پزشک خانواده شهری از ابتدای تیر ماه سال جاری در صندوق بیمه سلامت همگانی خبر داد. امید قادری با بیان اینکه این طرح در ابتدا در صندوق بیمه سلامت همگانی اجرا میشود، گفت: بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی می توانند با انتخاب […]
کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از آغاز اجرای طرح پزشک خانواده شهری از ابتدای تیر ماه سال جاری در صندوق بیمه سلامت همگانی خبر داد. امید قادری با بیان اینکه این طرح در ابتدا در صندوق بیمه سلامت همگانی اجرا میشود، گفت: بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی می توانند با انتخاب پزشک خانواده خود و تشکیل پرونده از مزایای ویزیت پزشکان بخش خصوصی بهره مند شوند.
وی اظهارداشت: در این طرح برای هریک از بیمه شدگان پزشک عمومی تعیین و در قدم اول بیمه شده به پزشک عمومی مراجعه می کند و به تشخیص پزشک، به سطح ۲، پزشک متخصص، ارجاع می گردد.
قادری ادامه داد: در صورت نیاز بیمه شده به خدمات تخصصی، بیماران توسط پزشک خانواده به پزشکان متخصص و فوق تخصص ارجاع خواهند شد و از مزایای خدمات تخصصی در بخش خصوصی بهره مند می شوند.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه یادآور شد که تا پیش از شروع طرح پزشک خانواده شهری، بیمه شدگان صندوق بیمه سلامت همگانی برای اخذ خدمات مورد نیاز، تنها باید به مراکز دولتی و دانشگاهی مراجعه می کردند.
قادری افزود: بیمه سلامت کرمانشاه، یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر یعنی ۶۰ درصد از جمعیت استان را در قالب پنج صندوق بیمهای شامل، «صندوق کارکنان دولت»، «صندوق روستاییان و عشایر»، «صندوق بیمه همگانی رایگان»، «صندوق ایرانیان» و «صندوق سایر اقشار» زیرپوشش دارد.
اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان:
مراجعه بیماران کرونایی سرپایی در گیلان
افزایش یافته است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با گلایه از عادی انگاری شهروندان نسبت به کرونا، گفت: در روزهای اخیر تعداد مراجعان سرپایی به مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته افزایش یافته است.
ارسلان سالاری در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در استان گیلان، اظهار کرد: تعداد بیماران بستری در مراکز درمانی استان کاهش یافته است. وی با بیان اینکه متأسفانه در روزهای اخیر شاهد افزایش تعداد مراجعان سرپایی به مراکز ۱۶ و ۲۴ ساعته افزایش یافته است، گفت: قطعاً عادی انگاری نسبت به کرونا ما را به شرایط روزهای ابتدای سال باز میگرداند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به اینکه شهروندان نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی در تفرجگاهها، ادارات و سطح شهر سهل انگاری میکنند، افزود: عادی انگاری نسبت به خطرات کرونا میتواند فاجعه بار باشد. وی به حضور مسافران در استان گیلان اشاره و اضافه کرد: شلوغی شهر در روزهای پایانی هر هفته زمینه نگرانی حوزه بهداشت و درمان به ویژه کادر درمان و پرستاران را فراهم کرده است.
سالاری با بیان اینکه این روند میتواند دوباره گیلان را به شرایط سخت روزهای ابتدایی سال و اعمال محدودیتها بازگرداند، تأکید کرد: از همه مسافران می خواهیم که پروتکلها را رعایت کنند.
مدیرعامل آب منطقه ای گلستان خبرداد؛
انسداد ۳۹ حلقه چاه غیرمجاز در گلستان
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان گفت: طی دو ماه گذشته با فعالیت ۳۲ اکیپ گشت و بازرسی منابع آب، ۳۹ حلقه چاه غیرمجاز در گلستان مسدود و ۹۸ کنتور هوشمند هم نصب شده است.
سید محسن حسینی در خصوص خشکسالی استان و اقدامات لازم در این قسمت اظهارکرد: با توجه به کاهش شدید منابع آبی در استان از کشاورزان می خواهیم که از آتش زدن بقایای محصول خودداری، کشت غرقابی و پرآب طلب را تعطیل و زراعت متعارف از طریق آب های سطحی و زیرزمینی را به ترتیب ۵۰ و ۲۰ درصد کاهش دهند.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای گلستان گفت: کارگروه سازگاری با کم آبی در استان فعال است و طبق مصوبات این کمیته باید ظرف پنج سال ۱۴۰ میلیون متر مکعب از میزان مصرف آب استان کاهش پیدا کند که سهم سال جاری ۳۷ میلیون متر مکعب است.
وی ادامه داد: این مقدار با مشارکت آب منطقهای، جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و آبخیزداری و شرکت شهرکهای صنعتی انجام میشود. حسینی بیان کرد: در راستای اطلاع رسانی وضعیت خشکسالی سال جاری علاوه بر نشستهای خبری و دیدار با ائمه جمعه و غیره، تاکنون ۱۲ هزار اطلاعیه بین کشاورزان توزیع و ۱۲ هزار پیامک اطلاع رسانی هم ارسال شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان:
خشکسالی موجب کاهش ۵۰۰ هزار تُنی تولید محصولات کشاورزی لرستان شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: خشکسالی در سال جاری ۴,۴۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی وارد کرد و باعث کاهش ۵۰۰ هزار تنی تولید محصولات کشاورزی در استان شده است.
اسفندیار حسنی مقدم در دیدار با امام جمعه شهرستان کوهدشت با گرامیداشت هفته جهاد کشاورزی اظهار داشت: بروز پدیده خشکسالی در سال جاری ۴,۴۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی وارد کرد و باعث کاهش ۵۰۰ هزار تنی تولید محصولات کشاورزی در استان شده است.
وی افزود: جمعبندی خسارات را به استانداری، مجمع نمایندگان استان و وزارت جهاد کشاورزی اعلام کردهایم و خواستار استمهال وام کشاورزان به مدت یک سال شده و نیز درخواست ما از دولت تهیه لوله و تانکر جهت تأمین آب مزارع و باغات خسارت دیده از خشکسالی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآور شد: در همین راستا توسط وزارت جهاد کشاورزی مصوباتی ابلاغ شده است که بر اساس آن دام مازاد عشایر خریداری میشود تا از ضرر و زیان بیشتر آنان جلوگیری شود.
حسنی مقدم گفت: مشکل عمده بخش کشاورزی استان عدم تخصیص مناسب آب، سدسازی و اجرای پروژههای آبخیزداری و آبخوان داری است.
وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از برنامههای ما استفاده از سرمایه سرمایهگذاران بخش خصوصی برای توسعه بخش کشاورزی است که در این راستا با تشکیل ستاد سرمایه گذاری بخش خصوصی چند طرح توسط بخش خصوصی در دست اجرا بوده و یا در حال دریافت مجوز هستند.
تجلیل از دختران امداد بگیر تحت پوشش بهزیستی
به مناسبت روز دختر
به مناسبت گرامیداشت روز دختر، طی نشستی با حضور متقینژاد معاون مدیرکل و رئیس اداره، دکتر خوشگذران معاون و جمعی از کارشناسان بهزیستی، از دختران امداد بگیر تحت پوشش تجلیل گردید
به گزارش روابط عمومی بهزیستی شهرستان کاشان، در این مراسم که جمعی از دختران امداد بگیر و سرپرستان آنها حضور داشتند، متقینژاد ضمن تبریک دههی کرامت و میلاد حضرت فاطمهی معصومه و امام رضا علیهما السلام به بیان شأن و منزلت این دو بزرگوار و جایگاه رفیع فرزند دختر در اسلام و اهمیت و جایگاه ویژه دختران در نزد خداوند پرداخت و بر برنامههای توانمند سازی این عزیزان در اوقات فراغت و روزهای تابستان تاکید کرد.
در پایان این نشست و در فضایی صمیمی و سرشار از مهر و عاطفه، دختران تحت پوشش مورد تفقد قرار گرفته و هدایایی به رسم یادبود به آنان اهداء شد.