رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی گفت: ۵۰۱ مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق شهری و روستایی استان مورد بهره برداری قرار گرفته است. جواد آقازاده در آئین افتتاح طرحهای بهداشت و درمان استان اظهارکرد: یکی از مهمترین وظایف این دانشگاه بالا بردن سطح خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق شهری و روستایی […]
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی گفت: ۵۰۱ مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق شهری و روستایی استان مورد بهره برداری قرار گرفته است.
جواد آقازاده در آئین افتتاح طرحهای بهداشت و درمان استان اظهارکرد: یکی از مهمترین وظایف این دانشگاه بالا بردن سطح خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق شهری و روستایی است که در همین راستا احداث ۵۳۳ مرکز جامع در آذربایجان غربی آغاز شد.
وی افزود: از این تعداد تنها احداث ۳۲ مرکز باقی مانده است که برای تکمیل آنها به ۳۶۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که در صورت تأمین تا پیش از پایان این دولت مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجانغربی اضافه کرد: با احداث مراکز جدید جامع سلامت شهری و روستایی بیش از ۶۰۰ هزار نفر زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی این مراکز قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه هم اکنون ۹۸ درصد از جمعیت استان به ویژه در مناطق حاشیه ای شهر زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی مناسب قرار دارند، اضافه کرد: ۱۶ واحد اسکان پزشکان متخصص در شهرستانهای محروم استان راه اندازی میشود.
آقازاده افزود: این واحدها در شهرستانهای اشنویه، چالدران، تکاب، شاهین دژ و سردشت و با بیش از ۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای اقامت و اسکان پزشکان متخصص احداث خواهد شد، برای احداث این ۲ واحد اقامت پزشکان متخصص در شهرستان اشنویه نیز پنج میلیارد ریال هزینه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی ادامه داد: به دلیل آگاه سازی و فرهنگ سازی و رعایت پروتکلهای بهداشتی در موج چهارم شاهد کاهش میزان فوتی و بستریها بودیم ولی متأسفانه به دلیل عادی انگاری و عدم رعایت پروتکلهای بهداشتی شاهد ورود به پیک پنجم کرونا در استان هستیم.
وی با بیان اینکه طبق آمار حدود ۵۳ درصد از مردم استان از ماسک استفاده نمیکنند و فاصله گذاری اجتماعی نیز در استان رعایت نمیشود اظهار داشت: متأسفانه از هفته آینده طبق پیش بینیها وارد موج پنجم کرونا خواهیم شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی گفت: رعایت پروتکلهای بهداشتی، استفاده از ماسک و عدم شرکت در دورهمی و تجمعها بسیار ضروری است.
وی در خصوص واکسیناسیون افراد بالای ۷۰ نیز افزود: بیش از ۸۵ درصد این افراد در استان واکسینه شدند و مشکلی در واکسیناسیون نداریم و امیدواریم در برخی شهرستانها مانند پیرانشهر و سردشت که مشارکت افراد واجد شرایط در واکسیناسیون کم است شاهد حضور این افراد باشیم.
فرماندار ویژه کاشان:
بانک جامع اطلاعاتی نیازمندان و مددجویان کاشان تشکیل شود
فرماندار ویژه کاشان گفت: ایجاد بانک جامعی با گردآوری آماری از مددجویان، نیازمندان، موسسههای فعال خیریه شهرستان برای یکپارچهسازی و هدفمندسازی کمکها به آنان ضروری است. علی اکبر مرتضایی در بازدید از موسسه خیریه خاتم النبیین (ص) در مسکن مهر، اظهار داشت: کمک رسانی به نیازمندان واقعی و آبرومند شهرستان با همیاری خیرین نیک اندیش از بزرگترین کارهای خداپسندانه است که کاشان را به شهر خیرین بزرگ در عرصه های مختلف تبدیل کرده است.
وی در ادامه افزود: خیرین در بیشتر زمینه ها به خصوص مدرسه سازی ورود کرده اند که تاکنون بیش از ۷۵ درصد از مدارس کاشان توسط خیرین ساخته شده که این خود کمک بزرگی به مردم و مجموعه دولتی شهرستان از سوی خیرین بوده است.
مرتضایی در خصوص فعالیت سمن ها در شهرستان کاشان تصریح کرد: بیش از ۱۰۰ سازمان مردم نهاد در کاشان فعالیت دارد که بخشی از آن را موسسات خیریه تشکیل می دهند که در برنامه های آتی سازماندهی این موسسات در دستور کار فرمانداری قرار دارد.
فرماندار ویژه شهرستان کاشان بیان داشت: ضرورت دارد بانک جامعی از مددجویان و نیازمندان و همچنین خیرین سطح شهرستان و موسسات فعال گردآوری شود تا کمک هایی که به نیازمندان صورت می گیرد به صورت یکپارچه و هدفمند انجام شود.
علی اکبر مرتضایی خاطر نشان کرد: مهمترین اصل در حفظ کرامت انسانی ورفع نیاز مردم، افزایش واحد های تولیدی و کارآفرینی در بین مردم است و امیدواریم با کمک و همفکری مجموعه ها و خیرین بتوانیم اقدام اساسی برای کاهش تعداد نیازمندان واقعی برداریم.