«دنیای مجازی» شما را هم آباد می‌کنیم!
«دنیای مجازی» شما را هم آباد می‌کنیم!

  گروه سیاسی مدتی است مجلس انقلابی که لقب «خانه ملت» را با خود دارد در مدت ۱۴ ماهه فعالیت خود و به‌رغم ادعاهای بزرگی که داشت، نه برای تدبیر کرونا و نه تسریع واکسیناسیون همگانی، گامی برداشت و نه سراغی از ترمیم اقتصاد و تنظیم معیشت مردم گرفت و نه در خصوص موضوع برجام […]

 

گروه سیاسی

مدتی است مجلس انقلابی که لقب «خانه ملت» را با خود دارد در مدت ۱۴ ماهه فعالیت خود و به‌رغم ادعاهای بزرگی که داشت، نه برای تدبیر کرونا و نه تسریع واکسیناسیون همگانی، گامی برداشت و نه سراغی از ترمیم اقتصاد و تنظیم معیشت مردم گرفت و نه در خصوص موضوع برجام و حل مشکل روابط بین‌الملل که ریشه بخشی از مشکلات حوزه تولید، صنعت، اقتصاد و درمان است، اقدامی کرد و به روی مبارک نیاورد، اما طرحی را با نام «طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی » کلید زد که هیچ هدفی جز محدود کردن این مسیر ندارد.

نکته جالب توجه اینجاست که اکثریت طرفداران و طراحان این طرح، جزوِ نمایندگان طیف تندرو مجلس هستند و در میان مشکلات عمیق کشور که به برخی از آن در سطور پیش اشاره رفت و همچنین مشکل خشکسالی و اخیراً هم درد خوزستان، هیچ کدام را ندیدند جز دناپلاس قسطی برای خودشان و همچنین سنگ‌اندازی جلوی ملت در فضای مجازی به بهانه خیرخواهی اما کاش این اندازه می‌دانستند که اقتصاد و آموزش رسمی کشور و همچنین تبلیغات فعالان بخش خصوصی تا چه اندازه در گرو همین فضای مجازی است و هر گونه منع و محدودسازی چه آسیبی بر شغل و درآمد شهروندان وارد خواهد کرد.
مردان پشت پرده این طرح حتی در مورد کم و کیف این طرح صیانت نیز اطلاع‌رسانی درست و شفافی نداشتند و هر کدام چیزی گفتند و ما که روزنامه‌نگار هستیم و متر و مقیاس کار تا حدی در دست ماست از این نوع رفتار، نگران می‌شویم.
روز گذشته و گویا به‌خاطر عمق مشکلات اقتصادی، بی‌آبی و کم‌برقی به‌همراه فقر و فلاکتی که کشور را در بر گرفته موجب شد این طرح از دستور کار «خانه ملّت» خارج شود و برخی کاربران در فضای مجازی این نوید را دادند که فعلاً طرح سلاخی به محاق رفت اما در مجلس برخی این خبر را رد کردند و گفتند برنامه دارند.
در همین رابطه سخنگوی هیأت رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی از دستور کار مجلس خارج نشده، گفت که این طرح در جلسه علنی امروز مجلس مطرح نشد.
سیدنظام الدین موسوی اظهار کرد: طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی از دستور کار مجلس خارج نشده بلکه در نوبت دستور کار قرار دارد، ولی امروز – دوشنبه- نوبت به بررسی آن نرسید.
وی که با ایسنا گفت‌وگو می‌کرد افزود: روال مجلس این است که تا بخشی از جلسه، دستور کار مطرح می شود و بعد وارد تذکر و نطق نمایندگان خواهیم شد، بنابراین گاهی دستورهایی که از قبل اعلام می‌شود به خاطر طولانی شدن دستورهای قبلی در همان روز مطرح نمی‌شوند.
موسوی در پایان اضافه کرد که این طرح به جلسات آینده مجلس موکول خواهد شد.
گفتنی است طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی در دستور کار جلسه علنی صبح دیروز مجلس قرار داشت و در ساعات ابتدایی جلسه نیز نمایندگان برای صحبت به عنوان موافق و مخالف این طرح ثبت‌نام کرده بودند اما ناگهان گفته شد که این طرح از دستور خارج شد.
از تعداد ۲۹۰ نفری که در مجلس یازدهم نماینده هستند اکثریت آنان در مقاطع مختلف و در سطوح مختلف استانی، شهرستانی یا ملی مدیریت داشتند و نمی‌توانند بابت وضعیت امروز کشور شانه خالی کنند یا تنها این دولت و آن دولت را مقصر بدانند. همین نمایندگان اگر منصف باشند باشند اعتراف می‌کنند که آنچه امروز بر سر کشور آمده و داد و فریاد رعیت را به آسمان برآورد محصول نوع نگرش آنان است و اکنون که دنیای حقیقی مردم را به‌زعم خود آباد کردند، قصد دارند «فضای مجازی» ما را نیز آباد کنند اما کاش از ما مردم هم نظرخواهی کنند.
یکی از مشکلات عمده مدیران و نمایندگان همین است که فکر می‌کنند صندلی مدیریت با ۱۵ سانتی‌متر ابر نرم و دو لایه چرم چرب، از آنان فیلسوفانی می‌سازد که جامع علوم معلوم و منقولند و نیازی به مشورت گرفتن و نظر خواستن از هیچ کسی ندارند.
همین نحوه مدیریت خودمحورانه بدون نظرخواهی از مردم خوزستان را در سدسازی‌های افراطی و طرح‌های انتقال آب خوزستان به مناطق کویری اعمال کردند تا موفق شدند «هورالعظیم» را به «گورالعظیم» تبدیل کنند و جلگه خوزستان که سالانه آب لازم برای سه نوبت کشت را داشت به یک خشکسالی عجیب و غریب رساندند که گویا از دست کسی کاری ساخته نیست.
امروز که از ساخت دنیای حقیقی فارغ شدند عزم کردند تا دنیای مجازی ما را سامان بخشند اما کاش اندکی صداقت داشتند و نام طرح خود را نه صیانت از کاربران که محدودیت کاربران می‌گذاشتند تا ما نیز با خیالی آسوده در انتظار هنر آقایان باشیم.
نکته آخر این‌که مجلس را «خانه ملت» می‌نامند و ما به دلیل همین نام‌گذاری ظاهری می‌خواهیم از این نمایندگان بپرسیو غیر از این طرح چه طرح دیگری برای مشکل خشکسالی، اقتصاد ویران، تولید و صنعت کشور، معیشت نابود اکثریت و فقر فزاینده در این مدت ارائه کردید که برای مسدود کردن فضای مجازی این‌همه شتاب می‌کنید؟