کرمانشاه – الهه فرهادی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه گفت: با توجه به افزایش سفرهای ناوگان مسافری استان کرمانشاه برنامه ریزی در زمینه تشدید نظارت بر عملکرد مدیران فنی شرکتها، موسسات مسافربری با هماهنگی دفاتر نظارت پایانه مسافر انجام شده است و شرکتها موظفند کلیه ناوگان خود را قبل از حرکت […]
کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه گفت: با توجه به افزایش سفرهای ناوگان مسافری استان کرمانشاه برنامه ریزی در زمینه تشدید نظارت بر عملکرد مدیران فنی شرکتها، موسسات مسافربری با هماهنگی دفاتر نظارت پایانه مسافر انجام شده است و شرکتها موظفند کلیه ناوگان خود را قبل از حرکت مورد بازدید فنی قرار داده و علاوه بر این، تجهیز تمامی اتوبوس ها، مینی بوس ها و سواری کرایه های بین شهری به لوازم بهداشتی و مواد ضدعفونی کننده و توزیع اقلام بهداشتی الزامی شده است.
مهندس فریبرزکرمی گفت: در چهار ماهه امسال ۱۲۲ هزار سفر توسط ناوگان حمل و نقل برون شهری استان کرمانشاه انجام شده که نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد بیشتر شده است.
وی سهم اتوبوس ها از این تعداد سفر را ۱۵ هزار سفر، سهم مینی بوس ها را ۲۴ هزار سفر و سهم خودروهای سورای را ۸۳ هزار نفر اعلام کرد و افزود: سفرهای اتوبوسی ۳۲ درصد، سفرهای مینی بوسی ۳۱ درصد و سفر با سواری ۴۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشتر شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه تعداد مسافرین جابجا شده توسط ناوگان حمل و نقل جادهای استان در چهار ماهه امسال را نیز ۸۳۳ هزار نفر اعلام کرد و یادآور شد: این تعداد از سال گذشته ۲۱ درصد بیشتر بوده است.
کرمی خاطرنشان کرد: طی این مدت ۲۰۱ هزار نفر توسط اتوبوس، ۳۹۱ هزار نفر توسط مینی بوسی و ۲۴۰ هزار نفر توسط سواری جابجا شدند.
وی بیشترین رشد جابجایی مسافر را مربوط به مینی بوس ها به میزان ۳۰ درصد دانست و اضافه کرد: جابجایی مسافر با اتوبوس های برون شهری کرمانشاه ۱۸ درصد و جابجایی توسط خودروهای سواری ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته است.
مراسمات ماه محرم باشیوهنامههای بهداشتی
در کرمانشاه برگزارمیشود
کرمانشاه – الهه فرهادی
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: مراسمات ماه محرم با شیوهنامههای بهداشتی در کرمانشاه برگزار میشود.
حجت الاسلام یوسف احمدی در حاشیه مراسم تجلیل از ۱۰ هزار هیأت برگزیده مذهبی کشور که به صورت ویدئوکنفرانس با حضور حجت الاسلام محمد قمی؛ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته به دلیل ابلاغ دیرهنگام دستورالعملهای بهداشتی بسیاری از هیأت مذهبی فعالیت خود را متوقف کردند.
وی افزود: با وجود تمام اتفاقات در سال گذشته هیئتهای مذهبی با رعایت دستورالعملهای بهداشتی مراسمات ماه محرم را برگزار کردند و رعایت شیوه نامههای بهداشتی هیأت مورد تقدیر رهبر معظم انقلاب قرار گرفت.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به برگزاری مراسمات محرم در سالجاری تصریح کرد: امام خمینی (ره) فرمودند اسلام با محرم و صفر زنده است و محرم امسال مراسمات دهه اول محرم با رعایت دستورالعملهای بهداشتی برگزار خواهد شد.
احمدی بیان کرد: هدف اصلی هیأت مذهبی احیا و تعظیم شعائر حسینی است و حضور مردم در هیئتهای مذهبی و عزاداری برای امام حسین (ع) نشان از عشق و ارادت مردم به اهل بیت (ع) دارد.
وی با اشاره به تأثیر فرهنگ عاشورا خاطر نشان کرد: فرهنگ عاشورایی باعث رشد معنویت انسان میشود و حضور میلیونی مردم جهان در اربعین امام حسین (ع) تنها یکی از جلوههای با شکوه ارادت به امام حسین(ع) است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه گفت: یکی از برنامه اصلی محرم امسال سیاه پوش کردن معابر و خیابانها است به صورتی که فضای شهر باید نشان دهنده ماه محرم باشد و شهرداری و دستگاههای مرتبط باید در زمینه همکاری کنند.
احمدی تصریح کرد: شعار نسل نسل در پناهت هستیم به عنوان یکی از شعارهای اصلی ماه محرم امسال است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجانشرقی عنوان کرد؛
فضای نامناسب کسب و کار چالش اصلی
تولید و سرمایهگذاری کشور
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی آذربایجان شرقی گفت: اصلیترین چالش تولید و مقدم بر آن سرمایهگذاری را در کل کشور فضای نامناسب کسب و کار میدانم.
داود بهبودی اظهار کرد: فضای کسب و کار عمدتاً متأثر از بسترهای حقوقی و مقرراتی و تعامل اقتصاد داخل با اقتصاد بینالملل است.
وی با اشاره به وجود مسائلی مثل ریسک، نااطمینانی و عدم قطعیت در اقتصاد کشور توضیح داد: در جامعه ما عرصههایی مثل تجارت بینالملل اعم از صادرات و واردات، بحثهای تأمین مالی مثل سیستم بانکی، مالیاتی، تأمین اجتماعی و نیروی انسانی و مباحث حقوقی مثل عقد قراردادها و میزان پایبندی به این قراردادها، از شاخصهای مدرن اقتصادی دنیا متفاوت هستند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجانشرقی متذکر شد: در واقع رتبه سه رقمی کشور در شاخصهای فضای کسب و کار نشان میدهد جایگاه ما نامناسب بوده و این فضای سنگین بر سرمایهگذاری و ادامه تولید، فشارها و ناملایماتی را تحمیل میکند.
بهبودی تصریح کرد: بخشی از این مسائل از طریق برقراری تعامل مناسب با فضای بین الملل میتواند حل شود و مربوط به افقهای بلندمدت و کلان است؛ یک سری از مسائل هم مربوط به قوانین و مقررات داخلی و رویکردهای اجرایی مدیران و دستگاههای اجرایی است.
این اقتصاددان ابراز داشت: در برخی مواقع با قوانین سختگیرانه مواجهیم ولی در بسیاری مواقع قانون مناسب بوده ولی مجریان با رویکرد سختگیرانه قوانین را دنبال میکنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: حدود ۱۱ شاخص فضای کسب و کار اهم مسائل و مشکلات کشور را شکل میدهند و استان ما هم مجزا از کل کشور نیست و همین فضا در اینجا نیز حاکم است.
وی ادامه داد: البته بر اساس ارزشیابیهایی که توسط مرکز پژوهشهای مجلس و مرکز پژوهشهای اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران انجام گرفته، رتبه کسب و کار آذربایجانشرقی تک رقمی بوده ولی به هر حال در کلان کشور وضعیت اصلاً مطلوب نیست.
بهبودی تاکید کرد: باید با روان سازی قوانین و مقررات، تسهیل فضای سرمایهگذاری و صادرات و واردات به تدریج و در قالب یک برنامه زمانبندی شده این رتبه سه رقمی کسب و کار کشور را به دو رقمی و در افق میانمدت به زیر ۵۰ برسانیم تا بدین ترتیب اتفاق ملموسی در فضای اقتصاد کشور بیفتد و جریان سرمایهگذاری و تولید و تجارت تسهیل شده، در نهایت به رشد اقتصادی، اشتغال مولد و ارتقای بهرهوری منجر شود.