سنت شکنی عجیب مدیرعامل مستعفی پرسپولیس
سنت شکنی عجیب مدیرعامل مستعفی پرسپولیس

تصمیم جعفر سمیعی برای استعفا پس از نزدیک به یکسال که پرسپولیس اوضاع آرامی را تجربه کرد، این باشگاه را وارد فاز جدیدی کرده است. در شرایطی که معمولا برخی مدیران برای ادامه حضورشان به روش‌های متفاوت و گاها عجیبی متوسل می‌شوند، جعفر سمیعی نشان داد میز مدیریت وسوسه‌اش نکرده است و در حالی که […]

تصمیم جعفر سمیعی برای استعفا پس از نزدیک به یکسال که پرسپولیس اوضاع آرامی را تجربه کرد، این باشگاه را وارد فاز جدیدی کرده است.
در شرایطی که معمولا برخی مدیران برای ادامه حضورشان به روش‌های متفاوت و گاها عجیبی متوسل می‌شوند، جعفر سمیعی نشان داد میز مدیریت وسوسه‌اش نکرده است و در حالی که طی دوران وزارت مسعود سلطانی‌فر قصد استعفا داشت و با مخالفت وزیر ورزش مواجه شد، حالا بار دیگر ساعاتی پیش مصاحبه‌ای با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس انجام داد که به نوعی خداحافظی از پست مدیریت باشگاه است و استعفای رسمی او بود.
سمیعی در اوایل آبان ماه سال گذشته پس از حواشی‌ای که حضور رسول‌پناه به عنوان مدیریت پرسپولیس و سپس عضو هیئت مدیره ایجاد کرده بود، سرانجام پس از چند ماه بلاتکلیفی مدیریتی در پرسپولیس، به عنوان مدیر جدید باشگاه انتخاب شد و به عنوان یک فرد غیر ورزشی که از حراست وزارت ورزش می‌آمد، توانست مدیریتی آرام و به دور از حاشیه در باشگاه خبرساز و مورد توجه پرسپولیس داشته باشد و سرخپوشان تحت مدیریت او بود که به پنجمین قهرمانی پیاپی لیگ که سخت‌ترین قهرمانی آنها طی ۵ سال اخیر بود نیز دست پیدا کردند.
مدیرعامل جدید پرسپولیس طی دوران حضورش با وجود مشکلات مالی همیشگی که در ۲ باشگاه استقلال و پرسولیس وجود دارد، با کادر فنی تنش آنچنانی نداشت و تمرکز خود را روی حل مشکلات اقتصادی و بدهی‌های سنگین پرسپولیس به بازیکنان و مربیان سابقش گذاشت؛ موضوعی که معمولا انرژی زیادی از مدیران دو باشگاه بزرگ پایتخت نشین می‌گیرد.
حالا اگر استعفای سمیعی را پایان کار او در پرسپولیس تلقی کنیم و او با اصرار وزیر جدید بار دیگر به پست مدیریت باشگاه بازنگردد، همانطور که خود این چهره در آخرین مصاحبه خود به آن اشاره کرده، در دوران حضورش مدیریتی با راندمان کاری بالا داشت و خیلی هم سعی نمی‌کرد تا در مرکز توجه باشد و علاقه چندانی به خودنمایی و انجام مصاحبه‌های بیجا و بدهنگام نداشت. او با این روش احترام زیادی نیز نزد رسانه‌های مختلف برای خود خرید و حالا بعید به نظر می‌رسد رسانه‌‌ای علیه فعالیت‌ها و منش او در دوران مدیریتش باشد. ضمن اینکه در همین بین او برخلاف برخی مدیران عامل سابق پرسپولیس، رابطه بسیار خوبی را در میان هواداران پرسپولیس برای خود ایجاد کرد و به همین دلایل هم هست که هم بازیکنان و مربیان پرسپولیس و هم هواداران این تیم از استعفای سمیعی ناراحتند و دوست دارند که حضور او ادامه دار باشد.
البته نقاط تاریکی نیز همچنان در هنگام استعفای سمیعی در باشگاه پرسپولیس وجود دارد که مهم‌ترین‌شان بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی تیم در یکماه آینده به دلیل بدهی نزدیک به ۸۰۰ هزار دلاری به کالدرون، خوآکین و اوساگوآنا خواهد بود و مورد دیگر اینکه علی‌رغم اعلام باشگاه پرسپولیس مبنی بر تسویه با تمامی طلبکاران داخلی، مصاحبه میثاق معمارزاده نشان داد که این موضوع حداقل به طور کامل و صد در صدی صحت ندارد. ضمن اینکه سمیعی یک کار نیمه تمام دیگر داشت و آن هم قول‌های او برای تعیین ارزش باشگاه پرسپولیس با حضور هیئت سه نفره‌ای از قوه قضائیه برای عقد قرارداد استاندارد با اسپانسر بود که این موضوع هم به سرانجام نرسید. علاوه بر این‌ها پرسپولیس فصل را در شرایطی آغاز خواهد کرد که هیچ پیش پرداختی به بازیکنانش در آستانه شروع مسابقات نداشته است!
با این حال و در شرایطی که به نظر می‌رسد برخلاف اخبار منتشر شده، اصرار سمیعی به استعفا شاید به دلیل عدم تمایل وزیر جدید به ادامه حضورش باشد، این سوال قابل طرح است که چرا حمید سجادی در ملاقاتی که با مدیرعامل مستعفی سرخپوشان داشته، نتوانسته او را متقاعد به ادامه حضور حداقل برای یکی دو ماه آینده کند تا تکلیف ابهاماتی که در خصوص بدهی‌های داخلی و خارجی و تعیین ارزش باشگاه پرسپولیس برای عقد قرارداد با اسپانسر دارد، از بین برود.
در صورتی که رفتن سمیعی با تایید استعفای او توسط وزیر قطعی شود، صدری به عنوان رئیس هیئت مدیره، سرپرستی باشگاه را در کنار سه عضو دیگر هیئت مدیره که مسجدی، علیپور و صیاد هستند، برعهده خواهد گرفت و باید دید تصمیم وزیر جدید برای سر و سامان بخشیدن به باشگاه پرسپولیس چه خواهد بود و چه کسی به عنوان جانشین سمیعی که مقبولیت زیادی در دوران حضورش برای خود خرید، معرفی خواهد شد.