رییس حوزه قضایی بخش رودبار قصران با تاکید بر اینکه براساس رأی صادره ازسوی کمیسیون ماده ۹۹ سه طبقه از هتل «آریانا» غیرمجاز است و باید تخریب شود، گفت: متاسفانه اداره آب علی رغم جلسات متعدد حاضر به طرح دعوی در دادگستری نمیشود تا دستگاه قضایی وارد موضوع شود. مجید عزیزیان با تشریح آخرین وضعیت […]
رییس حوزه قضایی بخش رودبار قصران با تاکید بر اینکه براساس رأی صادره ازسوی کمیسیون ماده ۹۹ سه طبقه از هتل «آریانا» غیرمجاز است و باید تخریب شود، گفت: متاسفانه اداره آب علی رغم جلسات متعدد حاضر به طرح دعوی در دادگستری نمیشود تا دستگاه قضایی وارد موضوع شود.
مجید عزیزیان با تشریح آخرین وضعیت هتل «آریانا» که در کنار رودخانه «جاجرود» قرار دارد درباره این سازه غیرمجاز اظهار داشت: اکنون اداره آب ادعا دارد که این ساختمان در حریم و بستر رودخانه نیست و بر این اساس، مجوزهای لازم به آن داده شده؛ در حالی که در واقع امر به این شکل نیست.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه سازنده، خلاف مجوز اخذ شده، تخلف کرده و اقدام به ساخت سه طبقه بیش از مجوز صادر شده میکند و بر این اساس پرونده این هتل در کمیسیون ماده ۹۹ استانداری مطرح شد و رأی به قلع و قمع سه طبقه غیرمجاز این ساختمان داده میشود.
وی افزود: با اعتراض شخص متخلف، پرونده این ساختمان به دیوان عدالت اداری ارجاع شد و دیوان عدالت اداری نیز رأی صادره را تایید کرد.
رییس حوزه قضایی بخش رودبار قصران تصریح کرد: اکنون باید سه طبقه غیرمجاز این هتل تخریب شود؛ اما با توجه به اینکه مجری رأی، فرمانداری، دهیاری، بخشداری و اداره آب محسوب میشود، این گونه استدلال میکنند که اجرای این رأی، چندین میلیارد هزینه خواهد برد و از طرف دیگر با اجرای این رای کل ساختمان تخریب خواهد شد.
عزیزیان گفت: اساس هتل از منظر ما خلاف قانون ساخته شده؛ اما متاسفانه اداره آب علی رغم جلسات متعدد حاضر به طرح دعوی در دادگستری نمیشود تا دستگاه قضایی وارد موضوع شود و استدلال اداره آب این است که این ساختمان در حریم و بستر رودخانه نیست.
رییس حوزه قضایی بخش رودبار قصران تاکید کرد: اگر اداره آب و وزارت نیرو اقدام به طرح دعوی کند، بسیاری از مسائل حل خواهد شد.
در حوزه کار تشکلی، ساختار وتشکیلات ملی داریم
معاون امور جوانان با بیان اینکه تنها نهادی هستیم که در حوزه کار تشکلی، ساختار و تشکیلات ملی داریم، افزود: مجامع استانی سمنهای جوانان نیز شعبات استانی مجمع ملی محسوب میشوند که میتوانند هر پروژه ملی در هر موضوعی را عملیاتی کنند.
محمد مهدی تندگویان در اولین نشست مشترک وزیر ورزش و جوانان دولت سیزدهم با اعضای هیات رییسه مجمع ملی سازمانهای مردم نهاد جوانان با تبریک رای اعتماد مجلس به سید حمید سجادی گفت: دو حوزه مهم ورزش و جوانان بسیار فراگیر است و با عموم مردم سر و کار دارد، به تبع مسائل بزرگ و عدیدهای هم دارد و مسئولیت بسیار بزرگی است که دکتر سجادی پذیرفتند و امیدوارم خداوند توفیق خدمت به ایشان در این مسئولیت را عطا بفرماید.
وی تاریخچه ای از تشکیل مجمع ملی سمنهای جوانان را ارائه کرد و افزود: شورای عالی جوانان در سال ۸۴ تشکیل این مجمع را مصوب کرده بود، اما به دلایل و مشکلات مختلف بیش از ۱۵ سال روی زمین مانده بود. از سال ۹۶ مقدمات تشکیل مجمع را مهیا کرده و اساسنامه آن توسط سمنهای جوانان تدوین شد و با توجه به این اساسنامه انتخابات مجمع در سال ۹۷ برگزار شد.
وی با بیان اینکه این مجمع دومین مجمع ملی
سمنهای جوانان است، افزود: دومین دوره انتخابات مجمع با مشارکت ۹۸ درصدی سمنهای جوانان در سطح ملی و با حضور ناظران وزارت کشور انجام شد.
تندگویان با بیان اینکه تنها نهادی بوده که در حوزه کار تشکلی، ساختار و تشکیلات ملی داریم، افزود: مجامع استانی سمنهای جوانان نیز شعبات استانی مجمع ملی محسوب میشوند که میتوانند هر پروژه ملی در هر موضوعی را انجام داده و شبکههایی از جوانان و نخبگان اجتماعی داشته که میتوانند تا دل روستاها پروژهها را عملیاتی کنند.
معاون امور جوانان با اشاره به اقدامات موثر و کمکهای سمنهای جوانان در بحرانها مثل سیل و زلزله و پاندومی کرونا، اظهار داشت: تنها در موضوع کمک مومنانه که فرمان مقام معظم رهبری بود، سمنهای جوانان بدون دریافت حتی یک ریال اعتبار دولتی ۴۲۰ هزار خانواده نیازمند را تحت پوشش قرار داده و سبد معیشتی برای آنها تهیه کردند.
وی افزود: گروههای جهادی حتی در این راه شهید دادهاند. شادروان حسین علی مرادی جوان پرشور و فعال این سمنها بود که در حین خدمت به استان سیستان و بلوچستان شهید شد. در سال تحصیلی گذشته حدود هفت هزار دانش آموز این استان وارد مدارس ساخته شده توسط تشکل این شهید عزیز شدند.
۷ پرستار ایرانی از بهداشت جهانی
گواهینامه فلوشیپ مراقبت تسکینی گرفتند
معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از صدور گواهینامه فلوشیپ مراقبت تسکینی از سازمان بهداشت جهانی برای هفت پرستار ایرانی به همت این معاونت خبرداد و گفت: این پرستاران از دانشگاه های علوم پزشکی اهواز، اصفهان، شهید بهشتی و بقیه الله(عج) هستند.
دکتر مریم حضرتی با بیان این مطلب افزود: در راستای برنامه های دفتر ارتقای خدمات پرستاری معاونت پرستاری به عنوان عضو کارگروه توسعه مراقبت تسکینی در منطقه مدیترانه شرقی، تعداد هفت نفر از پرستاران فعال در این حوزه جهت شرکت در دوره فلوشیپ مراقبت تسکینی معرفی شدند که از میان مجموع ۱۵ سهمیه تخصیص داده شده به منطقه EMRO، مدارک این هفت نفر مورد تأیید قرار گرفت و هفت سهمیه به ایران اختصاص یافت.
وی افزود: در دوره فلوشیپ مذکور که توسط سازمان بهداشت جهانی و با حمایت مالی این سازمان با همکاری هاسپیس سن کریستوفر لندن و انستیتو طب تسکینی هند برگزار شد، تعداد ۱۸۶ نفر از پزشکان و پرستاران از ۴۸ کشور شرکت داشتند. این دوره در شهریور ماه ۱۴۰۰ به پایان رسید که کلیه شرکت کنندگان از کشورمان مفتخر به دریافت گواهینامه فلوشیپ مراقبت تسکینی شدند.
حضرتی ضمن تبریک به خانمها دکتر اعظم شیرین آبادی فراهانی، دکتر سمیرا بیرانوند، حدیث اشرفی زاده، دکتر لیلا خانعلی مجن، دکتر اعظم اسحاقیان و مریم کرمی و آقای دکتر سلمان برسته، ابراز امیدواری کرد که با توجه به اهمیت آموزش نیروی انسانی متخصص جهت توسعه مراقبت تسکینی در کشور و تعداد بسیار محدود فلوشیپهای این رشته به ویژه در حوزه پرستاری، این افراد در تدوین و اجرای برنامههای مرتبط با مراقبت تسکینی در معاونت پرستاری مشارکت فعال داشته باشند.
در سال ۱۳۹۸ نیز سه نفر از پرستاران شاغل در بخشهای انکولوژی جهت آشنایی با مبانی مراقبت تسکینی، توسط معاونت پرستاری به کشور اردن اعزام شدند.