کرمانشاه/ الهه فرهادی مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: بیمه سلامت از ابتدای شیوع بیماری کوئید ۱۹برای بستری بیماران کرونایی زیرپوشش خود تا خردادماه سال جاری ۶۰ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان در سطح استان هزینه پرداخت کرده است. دکتر امید قادری با اشاره به اوج گیری بستری بیماران در پیک پنجم کرونا در کشور و […]
کرمانشاه/ الهه فرهادی
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه گفت: بیمه سلامت از ابتدای شیوع بیماری کوئید ۱۹برای بستری بیماران کرونایی زیرپوشش خود تا خردادماه سال جاری ۶۰ میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان در سطح استان هزینه پرداخت کرده است.
دکتر امید قادری با اشاره به اوج گیری بستری بیماران در پیک پنجم کرونا در کشور و وضعیت قرمز کرونایی تمام شهرستان های استان در چند هفته اخیر، افزود: قطعا هزینه های بستری بیمه شدگان بیمه سلامت نیز بسیار زیادتر از این مبلغ است اما هنوز آمار آن جمع آوری نشده است.
او به طور میانگین هزینه بستری هر پرونده و بیمار بستری برای بیمه سلامت را چهار میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: میانگین بستری ها پنج روز است و تمام هزینه تست های کرونا برای بیمه شدگان زیرپوشش این بیمه نیز رایگان است.
قادری همچنین از پرداخت ۹۰ درصد هزینه برخی از داروهای بیماران کرونایی توسط بیمه سلامت خبر داد و توضیح داد: پرداخت این هزینه در صورتی است که متخصص عفونت داخلی برای بیمار کرونایی تجویز کند، پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه میانگین سنی بستری بیماران کرونایی این بیمه ۵۷ سال است، از مردم خواست برای حفظ سلامت خود و خانواده و نزدیکان شان هم شده، شیوه نامه های بهداشتی را مانند ماسک زدن، رعایت فاصله اجتماعی و به ویژه پرهیز از دورهمی های خانوادگی را رعایت کنند، که انشاالله هرچه زودتر از شر این بیماری منحوس خلاص شویم.
قادری افزود: بیمه سلامت کرمانشاه، یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر یعنی ۶۰ درصد از جمعیت استان را در قالب پنج صندوق بیمهای شامل، «صندوق کارکنان دولت»، «صندوق روستاییان و عشایر»، «صندوق بیمه همگانی رایگان»، «صندوق ایرانیان» و «صندوق سایر اقشار» زیرپوشش دارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان تصریح کرد: اکنون بیش از سه هزار و ۵۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است.
پرهیز مردم از عزیمت به مرزهای عراق
استاندار خراسان جنوبی گفت: دولت عراق هیچ زائری از مرز زمینی نمیپذیرد بنابراین از مردم می خواهیم از عزیمت به سمت مرزهای این کشور خودداری کنند.
حمید ملانوری در نشست ستاد اربعین خراسان جنوبی، پیاده روی اربعین را از جمله وقایع بزرگ تاریخ انقلاب دانست و افزود: مراسم اربعین باعث حرکتهای بزرگ جهادی و مقاومت شده است.
وی با اشاره به نزدیک بودن ایام اربعین حسینی و برنامههای امسال بیان کرد: اجرای مراسم اربعین امسال با توجه به شرایط بیماری کرونا که همه دنیا را درگیر کرده محدودیت دارد.
وی تصریح کرد: دولت عراق هیچگونه زائر از مرز زمینی را نمیپذیرد بنابراین مردم استان از عزیمت به سمت مرزهای عراق خودداری کنند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه نیاز است نذورات مردم به سمت ستاد عتبات عالیات هدایت شود، افزود: این نذورات در راستای امور زیربنایی عتبات و تکمیل زائرسرای خراسان جنوبی در مشهد هزینه میشود.
بنا به گفته ملانوری زائرانی که از خراسان جنوبی به صورت هوایی عازم عراق میشوند باید دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده و آزمایشهای لازم را انجام دهند.
ملانوری با اشاره بهبرنامه های ایام ماه صفر در استان هم اظهار کرد: باید تمام برنامههای این ایام در خراسان جنوبی با رعایت دستورالعملهای ستاد کرونا برگزار شود.
وی با بیان اینکه برگزاری تجمعات ممنوع است، گفت: امکان برگزاری مراسم عزاداری در فضای باز و با رعایت دستورالعملهای ابلاغی که سازمان تبلیغات اسلامی بر آن نظارت میکند، بلا مانع است.
برگزاری حراج های فصلی در شرایط کرونایی ممنوع است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: هر گونه تجمع و ازدحام جمعیتی در حراج های فصلی و شلوغی با توجه به وضعیت قرمز ایلام ممنوع است.
جهانگیر رستمزاد در نشست قرارگاه استانی کرونا اظهار داشت: بحث سلامت و جان مردم در میان است و نمی توان نسبت به این به خطر افتادن جان مردم بی توجه بود.
وی تاکید کرد: آمار فوتی که هر روز اعلام می شود، تنها عدد نیست، بلکه هر کدام از این افراد فوت شده سرپرست، مادر، جوان و امید یک خانواده هستند که اکنون به خاطر کرونا جانشان را از دست می دهند و آسیب های زیادی برای خانواده آنان ایجاد می شود.
معاون استاندار ایلام با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی در بازار، نانواییها، باشگاه ها و آموزشگاه های استان افزود: بازرسان هرکجا با عدم رعایت پروتکل ها مواجه شدند، حتما آن واحد را پلمب کنند.
رستمزاد با ممنوع اعلام کردن حراج های فصلی که منجر به ازدحام جمعیت در برخی مغازه ها می شود، یادآور شد: فروشندگان به فکر استفاده از فضای مجازی برای کسب درآمد باشند و با به خطر انداختن جان مردم در یک مغازه کوچک اقدام به این کار نکنند.
وی همچنین در خصوص حضور برخی از کارمندان مبتلا به کرونا تا اعلام نتیجه پی سی ار نیز گفت: ورود این کارمندان به اداره ممنوع است و مدیر هر دستگاهی قصور کند به بازرسی و تخلفات معرفی شود.
معاون استاندار ایلام همچنین از آموزش و پرورش نیز خواست باتوجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس برای رانندگان مدارس، والدین و سایر افرادی که با دانش آموزان سروکار دارند، پیگیر واکسیناسیون آنها باشد. رییس قرارگاه استانی مبارزه با کرونا اظهار داشت: دستورالعمل حمل اجساد کرونایی از بیمارستان تا دفن آنها باید به دقت اجرا شود و دستگاه های مرتبط باید هماهنگی لازم را با هم داشته باشند.