مدیرعامل راهآهن با اشاره به برخی از اقدامات مهم انجام شده از سوی شرکت راهآهن در حمایت از تولید داخل طی دو سال اخیر گفت: در این مدت بیش از دوهزار دستگاه ناوگان ریلی توسط شرکت های داخلی، تولید یا نوسازی و بهسازی شد و رکورد تولید داخل ناوگان ریلی در سال گذشته شکسته شد. […]
مدیرعامل راهآهن با اشاره به برخی از اقدامات مهم انجام شده از سوی شرکت راهآهن در حمایت از تولید داخل طی دو سال اخیر گفت: در این مدت بیش از دوهزار دستگاه ناوگان ریلی توسط شرکت های داخلی، تولید یا نوسازی و بهسازی شد و رکورد تولید داخل ناوگان ریلی در سال گذشته شکسته شد.
سعید رسولی با بیان اینکه طی دو سال گذشته، جلوی واردات هرگونه ناوگان ریلی خارجی گرفته شد، افزود: تا زمانی که ظرفیت شرکتهای تولیدی داخلی تکمیل نشود، اجازه ورود هیچگونه ناوگان ریلی از خارج از کشور داده نخواهد شد.
ضمن اینکه در آن زمان نیز، شرکت های خارجی حتما باید با مشارکت شرکتهای داخلی اقدام به تولید ناوگان کنند.
رسولی تاکید کرد: در شرکت راهآهن به توانمندی های خود و کشورمان باور داریم و معتقدیم که اگر نیازمندی هایمان را فراخوان و اعلام کنیم، تولید کنندگان متخصصی در کشور هستند که عزتمندانه این مشکلات را حل خواهند کرد.
رسولی از اعلام آمادگی برخی از شرکت های داخلی برای تامین قطعات ناوگان ریلی مورد نیاز خبر داد و گفت: بارها از تمامی دلسوزان و منتقدین دعوت کرده ایم تا با حضور در مرکز جهادی پیشرفت و ارائه دیدگاهها خود ما را در این مسیر یاری کنند.
معاون عمليات فرودگاهي شرکت فرودگاهها:
توسعه فرودگاه رامسر تا يکسال آينده
به سرانجام مي رسد
معاون عمليات فرودگاهي شرکت فرودگاهها در آيين کلنگزني پروژههاي توسعه فرودگاه شهداي رامسر، پشتيباني مسئولان اين شهر و متمايز بودن رامسر را دليل توسعه کمي و کيفي فرودگاه اين شهر دانست.
مصطفي صفايي اضافه کرد: براي اجراي کامل طرح توسعه ترمينال فرودگاه رامسر حدود ۴۵۰ ميليارد ريال اعتبار تخصيص يافته است؛ چراکه فرودگاه يکي از زيرساختهاي مهم توسعه هر شهر و استان به شمار ميرود.
صفايي با اشاره به موقعيت منطقهاي رامسر بهعنوان شهري گردشگرپذير با آوازه بينالمللي افزود: همين موقعيت متمايز، شرکت فرودگاهها و ناوبري هوايي ایران را بر آن داشت تا اقدامات توسعهاي خوبي را براي ارتقاي کمي و کيفي اين فرودگاه بهصورت عملياتي و مداوم انجام دهد.
این مقام مسئول با اظهار اينکه در سالهاي اخير بيش از ۸۰درصداز طرحهاي فرودگاهي که پيشرفت فيزيکي آنها بيش از ۵۰ درصد بوده به بهره برداري رسيده است، اظهار اميدواري کرد: ۲۰ درصد باقيمانده تا انتهاي سال ۱۴۰۰ به بهره برداري برسد.
معاون عمليات فرودگاهي شرکت فرودگاهها همچنين پيشبيني کرد مدت زمان يکسال آينده اين طرح زيرساختي در فرودگاه اين شهرستان به سرانجام برسد.
صفايي در مورد روند مراحل اجرايي طرح جامع فروگاه رامسر نيز گفت: پشتيباني و حمايتهاي مسئولان شهرستان در تملک زمين در راستاي طرح توسعه فرودگاهي و بهبود هرچه بهتر شرائط پرواز بسيار کمک کننده است و ضمن آنکه با تملک اراضي بيشتر ميتوان اين فرودگاه را به دستگاههاي کمکناوبري مجهز کرد.