رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از افتتاح فعالیت پلیس دوچرخه سوار خبر داد و گفت: پلیسهای دوچرخه سوار در آینده توسعه پیدا خواهند کرد و در دیگر مناطق شهر نیز فعالیت خواهند داشت. سردار محمدرضا مهماندار گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با هدف ارتقای فرهنگ عبور و مرور و روانسازی ترافیک […]
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از افتتاح فعالیت پلیس دوچرخه سوار خبر داد و گفت: پلیسهای دوچرخه سوار در آینده توسعه پیدا خواهند کرد و در دیگر مناطق شهر نیز فعالیت خواهند داشت.
سردار محمدرضا مهماندار گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با هدف ارتقای فرهنگ عبور و مرور و روانسازی ترافیک ایجاد انضباط ترافیکی بهویژه در معابر پرترافیک اقدام به راهاندازی پلیس دوچرخهسوار کرد و مرحله اول اجرای این طرح، در مناطق ۶ و ۱۲ با همکاری معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران اجرا میشود.
مهماندار با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح ارتقای فرهنگ عبور و مرور کاربران ترافیکی در زمینه استفاده از دوچرخه، برقراری نظم و ایمنی ترافیک و سهولت حرکت در معابر و خیابانهای منتخب مناطق ۶ و ۱۲، جلوگیری از توقف وسایل نقلیه در محلهای غیرمجاز، طرح کنترل ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر، کاهش زمان حضور پلیس در معابر پرترافیک و افزایش قدرت مانور مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی است، گفت: این طرح در دو شیفت صبح و عصر اجرا میشود.
کمبود ۲۷ درصدی بارش ایران
رئیس مرکز ملی خشکسالی و مدیریت بحران سازمان هواشناسی ضمن اشاره به افزایش ۱.۳ درجهای دمای ایران طی ۱۱ ماه گذشته نسبت به میانگین بلندمدت گفت: کشور ۲۷ درصد کمبود بارش دارد.
صادق ضیائیان، در مورد وضعیت بارشی کشور از ابتدای سال آبی (مهرماه ۹۶) تا پایان مردادماه ۹۷ اظهار کرد: طی ۱۱ ماه گذشت، کل کشور ۱۵۸ میلیمتر بارش دریافت کرده که با توجه به بارش ۲۲۸ میلیمتری کشور در مقیاس بلندمدت، ۷۰ میلیمتر کمبود بارش داریم که معادل ۲۷ درصد است.
وی استانهای پربارش و کمبارش کشور را طی ۱۱ ماه گذشته اعلام کرد و گفت: در بازه مهر تا پایان مردادماه سال جاری، استانهای آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی پر بارشترین استانها بودند که به ترتیب ۲۵ و ۲۱ درصد افزایش بارش نسبت به میانگین بلندمدت را تجربه کردند. استانهای کردستان، کرمانشاه، اردبیل، همدان، زنجان، قزوین، سمنان و ایلام در ۱۱ ماه گذشته، در وضعیت نرمال بارشی قرار داشتند.
رئیس مرکز ملی خشکسالی ادامه داد: متاسفانه طی ۱۱ ماه گذشته، استان سیستان و بلوچستان ۷۴ درصد کمبود بارش را داشت، استانهای هرمزگان و کرمان با ۶۶ درصد و استان فارس با ۵۶ درصد کمبود بارش در رتبههای بعدی استانهای کمبارش قرار میگیرند که به لحاظ کمبارشی در بدترین وضعیت قرار دارند.
کمبود ۲۱ درصدی بارش در تهران
این کارشناس سازمان هواشناسی وضعیت بارشی استان تهران را هم تشریح کرد و گفت: در ۱۱ ماه گذشته، استان تهران ۲۰۵ میلیمتر بارش دریافت کرد. از آنجا که میانگین بارش بلندمدت این استان ۲۵۸ میلیمتر است، دراین بازه ۵۳ میلیمتر کمبود بارش نسبت به بلندمدت دارد که معادل ۲۱ درصد است. بارش استان تهران نسبت به سال گذشته ۳۱ درصد کاهش یافته است.
ضیاییان در ادامه در مورد بارشهای کشور در مردادماه امسال با تاکید بر اینکه در این ماه بارش قابل توجهی ثبت نشده است، گفت: مجموع بارندگی کل کشور در ماه گذشته، ۱.۳ میلیمتر گزارش شد که با توجه به میانگین بارش بلندمدت این ماه که ۳.۴ میلیمتر است، ۶۱ درصد کمبود بارش در کل کشور در ماه گذشته داشتیم همچنین در این ماه استانهای گیلان و مازندران که عمده بارش را داشتند به ترتیب ۴۳.۴ و ۳۲.۸ میلیمتر بارش دریافت کردند. استان گیلان با وجود بارش مناسب در مردادماه ۴۷ میلیمتر کمبود بارش نسبت به میانگین بلندمدت این ماه دارد اما استان مازندران ۲۶ میلیمتر افزایش بارش را تجربه کرد.
وی ادامه داد: کل بارش مرداد ماه استان گلستان ۴.۸ میلیمتر گزارش شد این در حالیست که بارش بلندمدت مردادماه این استان ۲۱ میلیمتر است بنابراین این استان ۱۶ میلیمتر کمبود بارش دارد و این استان در صدر استانهای کمبارشمرداد ماه قرار گرفت.
افزایش ۱.۳ درجهای دمای ایران در ۱۱ ماه گذشته
رئیس مرکز ملی خشکسالی و. مدیریت بحران سازمان هواشناسی در بخش دیگر گفتوگو در مورد وضعیت دمایی کشور طی ۱۱ ماه گذشته اظهار کرد: از ابتدای مهر تا آخر مردادماه ۹۷، کل کشور ۱.۳ درجه سلسیوس افزایش دما را تجربه کرد. استانهای آذربایجان غربی زنجان، کردستان، قزوین و آذربایجان شرقی بیشترین افزایش دما را نسبت به میانگین بلندمدت داشتند. در استان تهران طی ۱۱ ماه گذشته نسبت به میانگین بلندمدت، ۱.۵ درجه افزایش دما ثبت شده است.