بیش از یک میلیون نفر در ۶ ماه گذشته  خون اهدا کردند
بیش از یک میلیون نفر در ۶ ماه گذشته  خون اهدا کردند

  سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: از ابتدای فروردین تا پایان شهریور سال جاری یک میلیون ۲۴۴ هزار و ۱۰۶ نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون کشور مراجعه کردند که از این تعداد یک میلیون و ۷ هزار و ۵۶ نفر موفق به اهدای خون شدند. بشیر حاجی بیگی افزود: میزان اهدای خون […]

 

سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: از ابتدای فروردین تا پایان شهریور سال جاری یک میلیون ۲۴۴ هزار و ۱۰۶ نفر برای اهدای خون به مراکز انتقال خون کشور مراجعه کردند که از این تعداد یک میلیون و ۷ هزار و ۵۶ نفر موفق به اهدای خون شدند. بشیر حاجی بیگی افزود: میزان اهدای خون در ۶ ماه نخست امسال در کشور نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۱۳۹۹) هفت درصد رشد داشت و بیشترین میزان اهدای خون در این مدت مربوط به استان های تهران، فارس، خراسان رضوی و اصفهان بود.
وی خاطرنشان کرد: در این مدت استان های قزوین، خراسان رضوی، هرمزگان بیشترین میزان رشد اهدای خون را در ۶ماهه نخست امسال داشتند.
حاجی بیگی ادامه داد: از یک میلیون و ۷ هزار و ۵۶ واحد خون اهدا شده در ۶ ماه نخست امسال ۴۵ هزار و ۱۴۳ (نزدیک به پنج درصد) مربوط به اهدای خون بانوان بود و بیشترین میزان رشدشاخص اهدای خون توسط بانوان در این مدت مربوط به استان های لرستان، سیستان و بلو چستان، کردستان و گلستان بود.
سخنگوی سازمان انتقال خون گفت: در ۶ ماه نخست امسال همچنین یک میلیون و ۷۸۲هزار و ۲ واحد خون و فرآورده های آن شامل گلبول قرمز فشره شده، پلاسما و پلاکت بین مراکز درمانی و بیمارستان ها توزیع شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹.۶ درصد افزایش یافته است.
وی گفت: نیاز به خون همیشگی است و بهترین مکان برای ذخیره خون رگ های اهدا کنندگان است و تا هر زمانی که نیاز به اهدای خون بیشتر شود با دعوت و فراخوانی که از سوی سازمان انتقال خون انجام می شود اهداکنندگان برای اهدای خون اقدام کنند و یاری کننده انتقال خون و نجات دهنه بیماران باشند.
حاجی بیگی افزود: در مراکز اهدای خون همه پروتکل های بهداشتی با حفظ فواصل اجتماعی و همچنین تکریم ارباب رجوع در این مراکز رعایت می شود و به منظور اینکه اهدا کنندگان کمتر معطل خواهند شد، و از طریق سامانه nobatdehi.ibto.ir می توانند وقت بگیرند و سپس به مراکز انتقال خون مراجعه کنند.

بنیاد شهید و امور ایثارگران نهادی مقدس
در راستای خدمت به خانواده شهدا
جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران، بنیاد شهید و امور ایثارگران را نهادی مقدس دانست و گفت: خوش به سعادت تمام عزیزانی که در این نهاد مشغول به خدمت هستند و باید قدردان چنین موقعیتی باشند. دومین همایش سراسری تجلیل از رزمندگان دفاع مقدس بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور جمعی از معاونین و مدیران بنیاد شهید و امور ایثارگران، بسیجیان و خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در مجتمع شهید رسول‌زاده و به صورت همزمان از طریق وبینار در سراسر کشور برگزار شد.
سردار علی فضلی جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران در این مراسم ضمن تسلیت اربعین حسینی (ع) گفت: دفاع مقدس اثری بسیار مهم بر مردم کشورمان گذاشته است زیرا در تمام لحظات آن عمل به قرآن و احکام الهی موج می‌زند و این دفاع مقدس الگویی برای جبهه مقاومت شد. در دفاع مقدس تمام مردم شریک بودند و هرکس با هر ابزاری که در اختیار داشت در این مسیر همراه بود.
وی افزود: رزمندگان ما با کمترین تسلیحات و تنها با تکیه بر ایمان خود در دفاع مقدس به پیروزی رسیدند و این رفتار درسی بزرگ برای نسل‌های بعد از دفاع مقدس است. پیوند رزمندگان ما با ائمه معصومین (ع) بی‌نظیر است و همین عامل قدرت‌ساز برای انقلاب اسلامی بوده است.
جانشین معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران، بنیاد شهید و امور ایثارگران را نهادی مقدس دانست و گفت: خوش به سعادت تمام عزیزانی که در این نهاد مشغول به خدمت هستند و باید قدردان چنین موقعیتی باشند.
سردار فضلی در ادامه خاطراتی از دوران دفاع مقدس و عملیات والفجر ۸ آن دوران را برای حاضران بیان کرد.
سرهنگ فریبرز خزایی فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این مراسم به ذکر خیر مقدم به حاضران پرداخت.

راه‌اندازی سامانه فراگیر تبیین و روشنگری
در فضای مجازی
مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان با تاکید بر عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از فضای مجازی برای روشنگری و پاسخ به ابهامات، گفت: سامانه فراگیر تبیین و روشنگری در فضای مجازی برای پاسخ مستدل به ابهامات راه‌اندازی می‌شود.
روح‌الله اسدی افزود: تبیین و روشنگری کلید واژه های پرتکرار در بیانات مقام معظم رهبری است که در مراسم عزاداری اربعین حسینی نیز مجددا تاکید فرمودند که تبیین، خنثی کننده هجمه تبلیغاتی دشمن است.
وی ادامه داد: به منظور عملیاتی کردن منویات رهبری و تسریع در ایجاد جهاد روشنگری، نیاز به همکاری بیشتر و هدفمند دستگاهای متولی امور جوانان، صاحبنظران و جوانان داشته که این بستر در ستادهای ساماندهی امور جوانان از سطح ملی تا شهرستانی فراهم است.
مدیرکل دفتر هماهنگی و نظارت بر امور جوانان گفت: امروز جوانان ما در جنگ نرم قرار گرفته و دشمن از سلاح های تبلیغاتی و اعتقادی برای تاثیرگذاری بر عقاید، فرهنگ، احساسات و تمایلات این قشر، به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده استفاده می کند. ایجاد شبهه و تحریف نیز از روش های دشمنان است که به موازات تحریم انجام شده و افکار عمومی هم تحت تاثیر این پروژه، بازتولید تحریفات را در بستر فضای مجازی رقم می زنند.
وی با بیان این که مهمترین هدف معاندین، استحاله فکری و تحلیلی دستگاه منطقی و محاسباتی جامعه و به خصوص جوانان است، اظهار داشت: ارائه پاسخ های انحرافی بر اساس واقعیت های جعل شده از ابزارهای جریان تحریف است، بنا بر این ایجاد نهضت جهاد روشنگری با آدابی که مقام معظم رهبری فرمودند از جمله: (متقن، مستدل، بهنگام، به دور از جنجال، هیاهو، غرض ورزی، تعصب و تعلقات جناحی بودن) ضروری و وظیفه ستادهای ساماندهی امور جوانان است.
اسدی با بیان این که امروزه جریان استعمارگر، افکار عمومی را آماج حمله قرار داده، افزود: افکار عمومی بخشی از نیروی درونی یک ملت است، اما همواره ثابت و یکسان نبوده و در حال تحول و تکامل است که با شناخت الگوی حاکم بر افکار عمومی یک جامعه می توان رفتارهای مردم آن جامعه را پیش بینی کرد.