عملکرد تسهیلاتی بانک کشاورزی ۶۰ درصد رشد کرد
عملکرد تسهیلاتی بانک کشاورزی ۶۰ درصد رشد کرد

  مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: تسهیلات پرداختی بانک در شش ماهه اول سال جاری حدود ۴۵۰ هزارمیلیارد ریال بوده که در مقایسه با عملکرد سال گذشته بیش از ۶۰ درصد افزایش داشته است. روح‌الله خدارحمی، درباره میزان تسهیلات پرداخت شده در۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ گفت: دراین مدت با تجهیز منابع خوبی که در سطح […]

 

مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: تسهیلات پرداختی بانک در شش ماهه اول سال جاری حدود ۴۵۰ هزارمیلیارد ریال بوده که در مقایسه با عملکرد سال گذشته بیش از ۶۰ درصد افزایش داشته است.
روح‌الله خدارحمی، درباره میزان تسهیلات پرداخت شده در۶ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۰ گفت: دراین مدت با تجهیز منابع خوبی که در سطح شبکه بانک انجام شد، حمایت مالی وسیع‌تری نسبت به سال گذشته از بخش کشاورزی صورت گرفت.
وی درادامه تاکید کرد: تسهیلات پرداختی بانک در شش ماهه اول سال جاری حدود ۴۵۰ هزارمیلیارد ریال بود که درمقایسه با عملکرد سال گذشته بیش از ۶۰ درصد افزایش داشته است، بانک کشاورزی موفق شد تا حدود زیادی افرایش قیمت‌ها و هزینه‌هایی که دربخش کشاورزی اتفاق افتاده را جبران کرده و حمایت وسیع‌تری از کشاورزان و فعالان دراین بخش به مانند سال گذشته انجام دهد.
مدیرعامل بانک کشاورزی درباره چند نمونه از پرداخت‌های مهم در بخش کشاورزی اظهار داشت: یکی ازکارهایی که دو یا سه سال است با کمک وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌گیرد، تهیه بذرگواهی شده برای کشاورزان است. اکنون در آستانه آغاز فصل جدید زراعی قرار داریم، بنابراین طبق برنامه‌ وزارت جهاد کشاورزی نسبت به سال گذشته بیش از سه برابر کل سال ۹۹ برای تهیه بذر گواهی شده تسهیلات پرداخت کرده که ارزش آن نزدیک به ۲۵۰۰ میلیارد تومان است. از آنجا که قیمت بذر و گندم نسبت به سال ۹۹ دو برابر شده، بنابراین نیاز کشاورزان به نقدینگی بیشتر است، برهمین اساس نقدینگی مورد اشاره برای آن‌ها تامین شد و هیچ نگرانی بابت تامین بذر گواهی شده برای غلات به خصوص گندم وجود ندارد.
مدیرعامل بانک کشاورزی درباره وضعیت وصول معوقات نیز در ابتدا پرداخت‌ها را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: بخش کشاورزی نسبت سایر بخش‌ها و فعالیت‌ها بیشتر با مخاطرات طبیعی مانند خشکسالی، سرمازدگی و امثال این موارد روبرو است و همین موارد سبب می‌شود تا نرخ معوقات یا تسهیلات غیرجاری در بانک کشاورزی بالاتر باشد، البته با تلاشی که صورت گرفت و رفتار خوب کشاورزان کشور این نرخ به زیر ۱۰ درصد رسانده شد و خوشبختانه این موفقیت به دست آمد که در حوزه ریالی نرخ تسهیلات غیرجاری به حدود ۸ درصد کاهش یابد. به این ترتیب اکثر کشاورزان کشور به موقع قسط‌های تسهیلات خود را بازپرداخت خواهند کرد.