وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: توجه به استعدادها و ظرفیتهای بزرگ فرهنگی و هنری در اقصی نقاط کشور اولویت دولت سیزدهم است. محمدمهدی اسماعیلی در سفر یک روزه خود به آذربایجانشرقی در دیدار با حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، اظهار کرد: حضور شخصیتهای بزرگ علمی و فقهی […]
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: توجه به استعدادها و ظرفیتهای بزرگ فرهنگی و هنری در اقصی نقاط کشور اولویت دولت سیزدهم است.
محمدمهدی اسماعیلی در سفر یک روزه خود به آذربایجانشرقی در دیدار با حجتالاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی آلهاشم نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، اظهار کرد: حضور شخصیتهای بزرگ علمی و فقهی در تبریز زبانزد عام و خاص است و این شهر پایگاه بزرگ عاشوراییان و جبهه انقلاب است.
وی همچنین با اشاره به آسیب اهالی فرهنگ و هنر و مشاغل این حوزه از همهگیری کرونا، گفت: موضوع فرهنگ از اصلیترین موضوعات دولت سیزدهم است و نخستین مسئله مطرح شده در نخستین روز کاری ما توجه به مسئله معیشتی هنرمندان آسیب دیده از کرونا بود و امیدواریم با برنامهریزیهای انجام شده اندکی از بار مشکلات این حوزه کاسته شود.
وی همچنین به مشی و نگرش مردمی امام جمعه تبریز اشاره کرد و گفت: حرکتهای خوبی که در این دوره از سوی ایشان شکل گرفته در سرمایه اجتماعی نظام تأثیرات مثبتی داشته است.
اسماعیلی به گسترش واکسیناسیون و سیر صعودی آمار افراد واکسینه شده اشاره کرد و گفت: امیدواریم فعالیتهای فرهنگی و هنری که بیشتر اجتماع محور هستند از سر گرفته شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین از اهتمام این وزارتخانه برای توجه بیش از پیش به مناطق کمتر توسعه یافته فرهنگی خبر داد.
اسماعیلی همچنین با اشاره به موضوع نیروی انسانی شاغل در بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از برنامهریزیها کلان برای بهرهگیری از نیروی متعهد، جوان و انقلابی در فعالیتهای این وزارتخانه خبر داد.
وی گفت: شورای فرهنگ عمومی ظرفیت بالایی در استانها محسوب میشود که با محوریت نماینده ولی فقیه در استان برگزار میشود و از این رو میتواند محلی برای تصمیمگیریهای کلان باشد و شورای فرهنگ عمومی آذربایجانشرقی نیز جزو شوراهای فعال در سطح کشور است و امیدواریم این روند ادامه یافته و زمینه تصمیمگیری های کاربردی و راهبردی فرهنگی برای استان در این شورا فراهم آید.
وی همچنین از تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسامی و توجه ریاست جمهوری به ساماندهی موازی کارهای فرهنگی خبر داد و گفت: امیدواریم این مشکل با تبعیت از یک حکمرانی واحد فرهنگی مرتفع شود.
اسماعیلی همچنین از ساماندهی امور بیمه اهالی فرهنگ، هنر و رسانه و تدابیر ویژه برای بیمه فعالان قرآن نیز خبر داد.
استاندار قزوین:
نواقص طرح هوشمند مدیریت کرونا شناسایی شود
استاندار قزوین گفت: نواقص طرح مدیریت هوشمند کرونا که به شکل آزمایشی در قزوین اجرایی شده باید شناسایی و رفع شود.
هدایت الله جمالیپور در نشست ستاد استانی پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اظهار کرد: با تصویب ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا، مدیریت هوشمند اجتماعی در حوزه مقابله با بیماری کووید ۱۹ به صورت پایلوت در استان قزوین اجرا شده که این موضوع ظرفیت و یک دستاورد خوبی برای استان رقم زده است.
استاندار قزوین افزود: مدیریت هوشمند کرونا طرحی ایده آل، اما دارای نقصهایی است که باید برطرف شود.
وی تصریح کرد: در پایگاههای دادهای این طرح باید بهینه سازیهایی صورت گیرد به عنوان مثال شروع این طرح در حوزه اصناف و حمل و نقل عمومی کلید خورده است اما متأسفانه اطلاعات تمام افرادی که در این ۲ گروه شغلی در حال فعالیت هستند، وجود ندارد.
جمالیپور ادامه داد: یک سوم واحدهای فعال اصناف استان قزوین مجوز ندارند و بسیاری از شهروندان به صورت کاذب و پاره وقت مسافر کشی میکنند و چون در خارج از سامانه حمل و نقل فعالیت دارند، اطلاعات آنها در سامانه وجود ندارد و این مسئله طرح را دچار مشکل میکند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:
۷۲۰ کلاس درس در قالب «پویش کرمان دانا» احداث میشود
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: ۷۲۰ کلاس درس در قالب «پویش کرمان دانا» در استان احداث خواهد شد.
احمد اسکندری نسب در آئین بهره برداری از مدرسه ۹ کلاسه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در قالب «پویش کرمان دانا» در بخش کشکوییه شهرستان رفسنجان اظهار داشت: کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته که اقتصاد یا صنعت قوی دارند، توانسته اند مسیر ترقی را با سرعت طی کنند. این شرایط به دلیل آموزش صحیح و تعلیم و تربیت در مکانهای مجهز به وجود آمده است. وی ادامه داد: دانش آموزان در این فضاها درس میخوانند و علم و ادب و اخلاق، مهارت زندگی میآموزند. در سند تحول بنیادین به مدرسه به عنوان کانون اصلی تربیت و تعلیم پرداخته شده و مدرسه تنها جایی است که میتواند جامعه سرزنده ای را رقم بزند.
اسکندری نسب با بیان اینکه مدرسه محوری یکی از نشانههای بارز این سند ارزشمند و مورد تاکید رهبری است، افزود: مدرسه میتواند به عنوان کانون تعلیم و تربیت برای محله هم باشد، این موضوع به صراحت در سند آورده شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: در این سالها در استان کرمان به امر مدرسه خیلی اهمیت داده شده و مفتخریم که خیران با گامهای ارزشمند قریب ۵۰ درصد از فضاهای آموزشی و تربیتی را ساخته اند. اسکندری نسب در ادامه گفت: در سالهای اخیر در هر روز ۲ کلاس درس و در هر هفته ۲ مدرسه در استان کرمان احداث شده است.
دعوت رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از دانشگاهیان برای حضور در جشنواره قرآنی هدهد
دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در پیامی ویدئویی از اساتید، دانشجویان و کارکنان این دانشگاه برای حضوری شایسته در بیست و ششمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دعوت کرد.
دکتر موسوی با اشاره به اهمیت اخلاق و معنویت در دوره معاصر گفت: هر چقدر بتوانیم معارف قرآنی را در زندگیمان جاری کنیم، خیرات و برکات آن در زندگی جاری خواهد شد.