مهمترین اقدام برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آگاه‌سازی است
مهمترین اقدام برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آگاه‌سازی است

  استاندار قزوین گفت: مهمترین اقدام برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آگاه‌سازی است که اگر به درستی انجام نشود سایر اقدامات وعناوین رقم نمی‌خورد. هدایت الله جمالی‌پور در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار کرد: ما در مسائل اجتماعی ضعیف عمل کرده‌ایم چنانچه اگر مسئله جنگ […]

 

استاندار قزوین گفت: مهمترین اقدام برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آگاه‌سازی است که اگر به درستی انجام نشود سایر اقدامات وعناوین رقم نمی‌خورد.
هدایت الله جمالی‌پور در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که در سالن جلسات استانداری برگزار شد اظهار کرد: ما در مسائل اجتماعی ضعیف عمل کرده‌ایم چنانچه اگر مسئله جنگ بود با واکنش‌های بیشتری مواجه می‌شد و این در حالی است که آثار آسیب‌های اجتماعی بیشتر، مخرب‌تر و هزینه‌بردار تر است.
استاندار قزوین اذعان کرد: برای حل مسائل اجتماعی که پیچیده‌تر، گسترده‌تر و بیشتر هستند به عزم و دقت نظر جدی نیازمندیم و نباید پرداختن به این مسائل را تنها به جلسات اکتفا کرده و جزیزه‌ای کار کنیم.
وی افزود: حرکت جزیره‌ای کار را بی‌اثر کرده و سبب هدر رفتن منابع می‌شود و لازم است برای پرداختن به این مسائل ما به همراهی و هم‌افزایی مردم و مسئولین مختلف نیازمندیم.
این مسئول مسائل اقتصادی و معیشتی را مهم‌ترین عامل آسیب اجتماعی دانست و ابراز کرد: مهمترین اقدام برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آگاه‌سازی است که اگر به درستی انجام نشود سایر اقدامات و عناوین رقم نمی‌خورد.
وی با اشاره به اینکه استفاده از ظرفیت مدرسه و رسانه برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مؤثر است گفت: عمده‌ترین خطر در بخش اجتماعی مختص به دانشگاه و به ویژه مدرسه است که برای پیشگیری از این اسیب‌ها نیازمند عزم جدی و مشارکت همه دستگاه‌ها و مردم هستیم‌.

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان:

۶۲۰ منزل به دلیل زلزله اندیکا به طور کامل
خسارت دید
مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با اشاره به خسارت ۳۸ روستای شهرستان اندیکا گفت: ۶۲۰ منزل به دلیل زلزله اندیکا به طور کامل خسارت دید.
حسین جنتی اظهار کرد: در اندیکا ۳۸ روستا خسارت عمده داشتند که مورد ارزیابی قرار گرفتند که در این بین نیز یک هزار و ۳۰۰ واحد مسکونی آسیب دیده‌اند.
مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان افزود: ۶۲۰ واحد به‌صورت کامل خسارت دیدند که باید بازسازی و مابقی هم نیازمند تعمیرات هستند.
وی بیان کرد: ۷۰ درصد از واحدهای زلزله زده نیازمند تعمیرات هستند که دسترسی به آنها سخت و خدمات زیربنایی نیز ندارند.
جنتی گفت: برای پرداخت تسهیلات تعمیرات در گذشته ۱۸۵ میلیون تومان برای واحدهای شهری و ۱۶۰ میلیون تومان برای واحدهای روستایی پرداخت می‌شد ولی برای اندیکا میزان خسارت‌های وارده از طریق استانداری به سازمان بحران کشور اعلام شده که برای پرداخت تسهیلات یا کمک‌های بلاعوض نیازمند مصوبه هیئت دولت هستیم.

معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران:
میزان بستری و مراجعه بیماران کرونایی
در مازندران صعودی شد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: طی چند روز اخیر میزان بستری ها و مراجعه سرپایی ناشی از ابتلای به کرونا در استان روند صعودی گرفته است.
ابوالقاسم اویس با اشاره به اینکه وضعیت بیماری کرونا در استان مدیریت شده است، اظهار داشت: چند روز اخیر متأسفانه موارد بستری و مراجعه سرپایی افزایش یافته است.
وی رفتارهای غیربهداشتی و کم توجهی به فاصله گذاری‌های اجتماعی را دلیل افزایش موارد بستری و ابتلاء به بیماری کرونا ذکر کرد و افزود: اگر این روند تداوم یابد شاهد افزایش شمار مبتلایان خواهیم بود. وی با عنوان اینکه تا حجم واکسیناسیون افزایش نیابد همچنان باید رعایت موارد بهداشتی را مدنظر قرار دهیم، افزود: همچنین برای واکسیناسیون عمومی باید واکسن مورد نیاز تأمین شود. اویس با اظهار اینکه پیش بینی می‌شود واکسیناسیون عمومی تا بهمن ماه محقق شود، از مردم خواست تا نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند و گفت: تزریق واکسن در ارتقای سلامت جامعه نقش بسزایی دارد. معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به کاهش سن تزریق واکسن در استان گفت: تزریق واکسن می‌تواند جامعه را برابر این بیماری امن نگه دارد. وی از تزریق بیش از دو میلیون و ۶۰۰ هزار دز واکسن در استان خبر داد.
همکاری دستگاه‌های اجرایی جهت رفع موانع اجرای گازرسانی به ۸ روستای آزاد شهر استان گلستان
علی طالبی، مدیرعامل شرکت گاز استان گلستان به همراه حمیدرضا ملک حسینی فرماندار شهرستان آزادشهر ومیقانی مدیرکل راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای استان و همراهان با حضور در مسیر  اجرای پروژه گازرسانی به ۸ روستای اسلام آباد، قشلاق، رودبار، معصوم آباد، حاجی آباد، وطن، نرگس چال و رحیم آباد شهرستان مسیر اجرایی وتنگناها و مشکلات موجود را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند.
در این بازدید که  با هدف تشریک مساعی و هم اندیشی در زمینه رفع موانع و مشکلاتی که در حین اجرای عملیات گازرسانی  بوجود خواهد آمد انجام شد  مدیران دستگاه‌ها  نظرات و پیشنهادات خود را  ارائه داده و خواستار همکاری و همراهی دستگاه‌های ذیربط در زمینه پیشبرد طرح مذکور شدند. دراین رابطه  مهندس طالبی مدیرعامل گازگلستان، با تشکر از پیگیری‌های فرماندار شهرستان، به تشریح جزئیات پروژه و مشکلات احتمالی در حین اجرای کار شده و در ادامه از فرماندار و مسئولین مربوطه خواست تا قبل از شروع کار، با حمایت و ارائه مجوزهای لازم از سوی دستگاه‌های ذیربط و حمایت‌های فرمانداری شهرستان، وقفه‌ای در مسیر اجرا به وجود نیاید و پروژه‌ها در موعد مقرر اجرایی و به اتمام برسند. مهندس میقانی مدیرکل راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای استان گلستان نیزبا بیان نقطه نظرات خود، ضمن اعلان آمادگی  جهت کمک به اجرای گازرسانی روستاهای شهرستان، خواهان همکاری و توجه بیشتر شرکت گاز در زمینه حفظ و صیانت از راه‌ها درحین اجرای پروژه‌ها و ترمیم مناسب و به موقع نقاط حفاری و لوله گذاری شد . ملک حسینی فرماندار شهرستان آزادشهر نیز با اشاره به نقش مهم دو سازمان در زمینه خدمات رسانی در سطح استان بویژه درشهرستان آزادشهر بر لزوم افزایش سطح تعاملات دو دستگاه و اتخاذ تدابیر مناسب برای مرتفع نمودن مشکلات موجود تاکید داشته تا در همین محل و قبل از شروع عملیات اجرایی با تبادل نظر طرفین موانع بررسی، پیگیری و حل شود. در این بازدید همچنین با حضور امام جمعه و رئیس اوقاف آزاد شهر شرایط گازرسانی به آستان مقدس دو امام‌زاده بزرگوار شهرستان نیز مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است درحال حاضراز تعداد ۵۲ روستای شهرستان آزاد شهرتعداد ۴۱ روستا ازنعمت گاز طبیعی بهره‌مند شده‌اند و  ۷ روستا درمرحله اجرا و ۳ روستا نیز در دست انتخاب پیمانکار و طراحی هستند و یک روستا نیز در حال حاضر شرایط گازرسانی را ندارد.