رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور بر ضرورت ارتقای «سواد سایبری» دانش آموزان و خانوادهها تأکید کرد. سردار غلامرضا جلالی در آیین زنگ پدافند غیرعامل که همزمان با آغاز ایام نکوداشت پدافند غیرعامل به صورت پخش زنده در شبکه شاد برگزار شد، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس نوجوانان بسیاری داشتیم که احساس کردند بزرگ […]
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور بر ضرورت ارتقای «سواد سایبری» دانش آموزان و خانوادهها تأکید کرد.
سردار غلامرضا جلالی در آیین زنگ پدافند غیرعامل که همزمان با آغاز ایام نکوداشت پدافند غیرعامل به صورت پخش زنده در شبکه شاد برگزار شد، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس نوجوانان بسیاری داشتیم که احساس کردند بزرگ شدهاند و میتوانند از کشورشان دفاع کنند لذا شهدای بسیاری از جمله شهید حسین فهمیده، شهید بهنام محمدی و… از دانشآموزانی بودهاند که در سنین نوجوانی جان خود را نثار دفاع از انقلاب و میهن کردند.
وی افزود: اخیراً هم شهید علی لندی از نوجوانانی بود که با نثار جان خود نشان داد همچنان فرهنگ ایثار و شهادت در بین نوجوانان و کودکان ما وجود دارد.
سردار جلالی تصریح کرد: آینده از آنِ بچههاست پس باید آن را بسازند. دوران دفاع مقدس، فرصت مقدسی بود که دانشآموزان با اختیار و با شور و شوق فراوان، دین خود را نسبت به انقلاب اسلامی و کشورشان ادا کردند، چه بسیار نوجوانان، که با گریه و التماس به جبههها می رفتند و شهید لندی نیز نشان داد که این مسیر همچنان ادامه دارد.
وی گفت: پدافند یعنی دفاع و این قابلیت ذاتی در وجود انسانها قرار دارد، انسان از بدو تولد تا پایان عمر، همواره در برابر خطرات از خود دفاع میکند. رئیس سازمان پدافند غیرعامل با برشمردن انواع دفاع و جهاد در برابر تهدیدات، ادامه داد: برخی دفاعها شامل: پنهان شدن، فرار کردن و یا استفاده از اسلحه و مهمات است، اما دفاع بدون اسلحه را پدافند غیرعامل میگویند؛ لذا حفظ خود در برابر سیل و زلزله، نوعی پدافند غیرعامل است. وی ادامه داد: امروزه سلاحها تغییر یافته و شکل و شمایلی جدیدی به خود گرفتهاند؛ همه ابزارها ممکن است نظامی نباشد؛ مانند آنچه در برابر سیل و زلزله و… به کار میرود.
سردار جلالی خاطرنشان کرد: نوع دفاع باید متناسب با ابزار مهاجم بوده و نباید ضعیفتر باشد؛ لذا ابزار دفاعی ما باید از سلاحهای متخاصم قویتر باشد تا بتواند اثر مهاجم را خنثی کند بنابراین ابزارهای دفاعی ما نه تنها در حد آن، بلکه باید یگ گام جلوتر از سلاحهای متخاصم باشد.
وی افزود: با توجه به تغییر سلاحها ضروری است وسیله دفاعی ما نیز تغییر کند.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: باید تلاش کنیم تصوری در دشمن به وجود بیاید که بداند هرگز نمیتواند به ما حمله کند، بنابراین در این شرایط فرآیند بازدارندگی شکل میگیرد و دشمن از ترس به ما حمله نمیکند.
وی با اشاره به آیه «واعدولهم مااستطعتم من قوه …»، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) با استناد به آیات قرآن، همواره بر ضرورت تجهیز به همه ادوات در برابر دشمن تأکید میکنند. سردار جلالی، پیشرفت در صنایع موشکی را از مصادیق آیه مذکور برشمرد و افزود: شهید حسن تهرانی مقدم برای به نتیجه رسیدن این صنعت مهم تلاش خستگی ناپذیری داشت و موفقیت های امروز در صنعت موشکی را مدیون این شهید بزرگوار هستیم.
وی تصریح کرد: بعد از جنگ جهانی دوم تا کنون، هیچ کشوری نتوانسته آمریکا را تهدید کند، اما ایران در جریان شهادت سردار سلیمانی آمریکا را تهدید و آن را عملی کرد و پایگاه عین الاسد را زد. بنابراین این دستاورد را مدیون شهدایی هستیم که جان خود را در این مسیر نثار کردند.
وی گفت: اگر نوع تهدایدات و تکنولوژیهای دشمن تغییر کرد پدافندهای مانیز باید تغییر کند.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: پدافند سایبری، پدافند نظامی، پدافند شیمیایی، پدافند زیستی یا بیولوژیک، پدافند مردم محور و دفاع از مردم، پدافند اقتصادی، پدافند کالبدی یا حفاظت از زیر ساختها از جمله پدافندهایی هستند که در دستور کار این سازمان قرار دارد.