معاون مسکن شهری بنیاد مسکن گفت: این بنیاد ساخت ۲۹ هزار واحد از پروژههای طرح ملی مسکن را شروع کرده که پیشرفت فیزیکی این طرحها ۶ درصد است. جواد حق شناس افزود: در طرح اقدام ملی مقرر شد، دولت ۴۰۰ هزار واحد مسکن بسازد که سهم بنیاد مسکن ۱۳۸ هزار واحد تعیین شد، از میان […]
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن گفت: این بنیاد ساخت ۲۹ هزار واحد از پروژههای طرح ملی مسکن را شروع کرده که پیشرفت فیزیکی این طرحها ۶ درصد است.
جواد حق شناس افزود: در طرح اقدام ملی مقرر شد، دولت ۴۰۰ هزار واحد مسکن بسازد که سهم بنیاد مسکن ۱۳۸ هزار واحد تعیین شد، از میان متقاضیانی که ثبت نام کردند و پرونده آنها پایش شده است، حدود ۵۰ هزار نفر تأیید و به بانک معرفی شدند و این تعداد مبلغ اولیه را نیز پرداخت کردند.
حق شناس گفت ۴۲ هزار نفر از این تعداد ساماندهی و تأمین زمین شده است و در قالب گروههای بنیادساز و انبوه ساز تقسیم بندی کردیم که ساخت ۲۹ هزار واحد شروع شده و پیشرفت فیزیکی این طرحها ۶ درصد است.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن درباره سیاست دولت جدید برای ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال نیز گفت: بنیاد آمادگی دارد تا بر اساس برنامههای وزیر راه و شهرسازی وظایف خود را انجام دهد و در همین زمینه برنامهای شامل ساخت ۸۰ هزار واحد با واگذاری و عرضه زمین و ساخت شهرکهای جوان را نیز ارائه کرده ایم.
همایش آموزشی تامین سرپناه امن در بافتهای ناکارآمد شهری برگزار میشود
کارگاه آموزشی«تامین سرپناه امن در بافتهای ناکارآمد شهری با تاکید بر سکونتگاههای غیررسمی» چهارشنبه هفته جاری از ساعت ۱۰ تا ۱۲ به صورت وبینار برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران، این جلسه آموزشی به همت دفتر مطالعات کاربردی و امور ترویجی شرکت بازآفرینی شهری ایران و با همکاری ادارهکل راه و شهرسازی استان تهران، سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی ویژه فرمانداریها، شوراهای اسلامی شهر، شهرداران و مدیران و کارشناسان ادارات کل راه و شهرسازی استان تهران برگزار میشود.
در این همایش موضوعاتی نظیر سرپناه امن، مفاهیم پایه، ضرورتها و الزامات و مسایل، سیاستهای تامین سرپناه امن، ظرفیتهای تامین سرپناه امن در کشور، قوانین و الزامات، سیاستهای توسعه و نهادها و سازمانها مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت .
لازم به ذکر است،کیومرث ایراندوست دانشیار گروه شهرسازی و مدیر قطب علمی بازآفرینی، بهسازی شهری دانشگاه کردستان سخنران این کارگاه آموزشی خواهد بود.
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژههای بازآفرینی شهری در شاهرود
مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان خبر داد: پروژههای در حال اجرا در سال جاری ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و انتظار میرود تمام پروژهها تا پایان سال به بهرهبرداری برسند.
امیر عمیدی مدیرکل راه و شهرسازی شرق استان سمنان (شاهرود)در گفت و گو با خبرنگار شرکت بازآفرینی شهری ایران توضیحاتی در خصوص اقدامهای انجام شده در حوزه بازآفرینی ارایه کرد وگفت: پروژههای بسیاری در دست اجراست که شامل اجرای پروژه بهسازی و آسفالت معابر شهرک شهید بهشتی، اجرای پروژه بهسازی و آسفالت معابر شهرک پردیس، اجرای آسفالت معابر بافت فرسوده شهر بیارجمند و اجرای آسفالت معابر بافت فرسوده شهر شاهرود میشود.
عمیدی ادامه داد: همچنین اجرای بدنهسازی و کفسازی تکیه زنجیری (بافت تاریخی شاهرود)، اجرای بدنهسازی و کفسازی محله شیخان (بافت تاریخی) شهر بیارجمند، اجرای پروژه آبرسانی به سکونتگاه غیررسمی شهرک پردیس و آبرسانی به ۷۰۰ خانوار و اجرای پروژه آبرسانی به سکونتگاه غیررسمی شهرک بهشتی از دیگر پروژههای در دست اجرا به شمار میرود.
مدیرکل راه و شهرسازی شرق سمنان از تعریف پروژههای جدید خبر داد که در سال آینده اجرایی خواهد شد و گفت: اجرا و ارتقا شبکه برق شهرک پردیس، اجرا و ادامه پروژههای آبرسانی به شهرک پردیس، کمک به بهسازی کلانتری در سکونتگاه غیررسمی، اتمام پروژههای نیمه تمام بهسازی معابر شهرک پردیس، بهسازی معابر شهرک شهید بهشتی، اجرای بدنهسازی محلات تاریخی شهر مجن و اجرای بدنهسازی محلات تاریخی شهر کلاته خیج از جمله این پروژهها به شمار میرود.
او در ادامه درباره مهمترین پروژههای شاهرود نیز توضیحاتی ارایه کرد و گفت: آبرسانی به اهالی سکونتگاه غیررسمی شهرک پردیس به دلیل مشکلات متعدد در انشعابات آب و آبرسانی به اهالی سکونتگاه غیررسمی شهرک شهید بهشتی از مهمترین پروژههای اجرایی هستند که با انجام این پروژهها تعداد ۷۰۰ خانوار به آب شهری دسترسی پیدا کردند. علاوه بر این اجرای پروژههای بهسازی معابر، تعریض معابر (جدول کشی) در شهرکهای بهشتی، شهرک پردیس و کالشاه قلی که جزو سکونتگاههای شهر شاهرود هستند از دیگر پروژههای مهم و تاثیرگذار به شمار میروند.
گفتنی است در مجموع شاهرود دارای ۱۰۶ هکتار بافت تاریخی و فرسوده، ۵۳۵ هکتار بافت فرسوده و ۱۴۶ هکتار سکونتگاه غیررسمی است.