مدیرکل درمان معاونت بهداد ناجا با اشاره به ماهیت پرخطر بودن ماموریتهای ناجا و ضرورت تقویت خدمات اورژانسی از اخذ مجوز اولیه و پیگیری برای ایجاد رشته فوریتهای پزشکی در دانشگاه علوم انتظامی امین خبر داد. هوشنگ شواخ اظهار داشت: گستردگی ماموریت های ناجا در مرزها و یگان های تکاوری یگان های ویژه، فرماندهی انتظامی […]
مدیرکل درمان معاونت بهداد ناجا با اشاره به ماهیت پرخطر بودن ماموریتهای ناجا و ضرورت تقویت خدمات اورژانسی از اخذ مجوز اولیه و پیگیری برای ایجاد رشته فوریتهای پزشکی در دانشگاه علوم انتظامی امین خبر داد. هوشنگ شواخ اظهار داشت: گستردگی ماموریت های ناجا در مرزها و یگان های تکاوری یگان های ویژه، فرماندهی انتظامی استان ها، یگان های مستقل و بیمارستان ها و از طرفی پر استرس و پرخطر بودن این ماموریت ها، نیاز حوزه بهداشت، امداد و درمان را به نیروهای متخصص در زمینه فوریت ها، خدمات اورژانسی و پیش بیمارستانی را دوچندان می کند. وی ادامه داد: در این راستا جذب و به کارگیری کادر درمان متخصص و آموزش این افراد در زمینه الزامات بهداری رزمی و مطابق با فرهنگ سازمانی نیروی انتظامی، مستلزم برخورداری ناجا از دانشگاه علوم پزشکی مستقل است. مدیرکل درمان معاونت بهداد ناجا با اشاره به گسترش بخش بیمارستانی و مراکز درمانی تابعه بیان کرد: اکنون حوزه بهداشت و درمان ناجا نیروهای متخصص پزشک و پیراپزشک خود را با توجه به نیازمندی های احصاء شده و برنامه زمان بندی مشخص بر اساس رشته، مقطع تحصیلی، جنسیت با اخذ مجوز های لازم از فرماندهی ناجا جذب و به کارگیری می کند. شواخ ادامه داد: به دنبال همه گیری کرونا و انصراف از خدمت تعدادی از نیروهای قراردادی، تامین نیروهای جایگزین با رایزنی و اخذ مجوزهای لازم از فرمانده ناجا و با همکاری معاونت نیروی انسانی و گزینش ناجا در سال ۹۹ و ۱۴۰۰ در حال پیگیری است.
توانمندی پلیس در گرو آموزش مستمر و صحیح است
معاون تربیت و آموزش ناجا توانمندی پلیس را درگرو آموزش مستمر و صحیح دانست و گفت: بدون شک توسعه دانش و توانمندی پلیس از اهداف مهم معاونت تربیت و آموزش ناجاست. سردار حبیباله جانثاری در دیدار با سرهنگ احمد نورعلی فرمانده تیپ ویژه تهران بزرگ ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای وی در سمت جدید، اظهار کرد: یگان ویژه در موضوع مهم آموزش همیشه به عنوان سرلوحه و الگو بوده است، امیدواریم آموزش های نوین و پیشرفته در مرتفع کردن موانع پیش روی این نیروی ارزشی مثمرثمر قرار بگیرد. وی با اشاره به اینکه دشمنان از هر فرصتی برای خدشه دار کردن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران استفاده می کنند، بیان داشت: نیروی انتظامی در سراسر کشور توانسته با اقتدار کامل و با جدیت در مقابل کسانی که با تفکر ضربه زدن به نظام و انقلاب دست به فعالیت می زنند ایستادگی کند، این ایستادگی مرهون ایثار و فداکاری نیروی همیشه در صحنه انتظامی است. معاون تربیت و آموزش ناجا اظهار داشت: آموزش صحیح رکن اساسی در کسب موفقیت هاست و بدون شک استمرار در امر آموزش ضریب موفقیت و اعتماد به نفس در نیروها را بالاتر می برد. سردار جانثاری در ادامه توانمندی پلیس را درگرو آموزش مستمر و صحیح عنوان و تاکید کرد: بدون شک توسعه دانش و توانمندی پلیس از اهداف مهم معاونت آموزش است، آموزش صحیح نقش موثری در رسیدن و بر آورده شدن شعار پلیس هوشمند، امنیت پایدار خواهد داشت.
آمار پروندههای تعزیرات با کالاهای انبارهای اموال تملیکی مطابقت ندارد
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران گفت: آمار پروندههای بلاتکلیف در تعزیرات که با کالاهای موجود در انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی مرتبط است، درست نیست و کل پروندههای در جریان رسیدگی ۳۷۸ فقره است. محمدعلی اسفنانی درباره تعیین تکلیف موجودی انبارهای سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود: ادعایی مطرح شده که حدود ۲ هزار پرونده در سازمان تعزیرات حکومتی بلاتکلیف است و این پروندهها با موجودی کالاها در انبارهای سازمان اموال تملیکی مرتبط است، همچنین مطرح شده که ۹۰۰ پرونده مربوط به تعزیرات شهر تهران و ۱۱۰۰ فقره پرونده مربوط به شهرستانهای استان تهران است. وی ادامه داد: این آمار قطعا درست نیست و در روز بازدید رئیس محترم قوه قضاییه از انبار مرکزی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی استان تهران هم این موضوع را اعلام کردیم. اسفنانی تصریح کرد: آمار دقیق کل موجودی پروندههای مربوط به قاچاق که از سال ۹۲ تاکنون در جریان است، ۳۷۸ فقره پرونده است بنابراین پرونده مانده نداریم. رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران افزود: در جلسهای در دادستانی تهران اعلام کردیم در تعزیرات حکومتی شهر تهران فقط چهار پرونده مفتوح در جریان رسیدگی است و اداره کل شهرستانهای استان تهران هم تعداد پروندههای مفتوح حدود ۲۰۰ پرونده اعلام شد. اسفنانی اظهار داشت: اشکالی که وجود دارد این است که کالاهایی که در انبارها نگهداری میشوند، فارغ از وضعیت نامطلوب نگهداری، شناسه کالا ندارند تا مشخص باشد که آن کالا به کدام پرونده مرتبط است، یعنی کالاهای موجود در انبارها، شماره مرجع کاشف یا اصلا ندارند و یا اینکه کم دارند همچنین شماره مرجع رسیدگی کننده را هم ندارند که مثلا کالایی که در انبار سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی نگهداری میشود مربوط به کدام پرونده است و در کدام مرجع در جریان رسیدگی قرار دارد.