۱۱۰۰ عنوان برنامه هفته بسیج در همدان برگزار می‌شود
۱۱۰۰ عنوان برنامه هفته بسیج در همدان برگزار می‌شود

همدان –خبرنگار روزنامه جمله فرمانده سپاه سپاه انصارالحسین استان همدان گفت: هزار و ۱۰۰ برنامه در در شهرستان‌های استان ۱۰ ناحیه مقاومت و بسیج اقشار برگزار خواهد شد. مظاهر مجیدی با گرامیداشت هفته بسیج در جمع خبرنگاران از برگزاری ۱۱۰۰ عنوان برنامه خبر داد و اظهار داشت: در طول ماه‌های گذشته هزار و ۲۰۰ پروژه […]

همدان –خبرنگار روزنامه جمله
فرمانده سپاه سپاه انصارالحسین استان همدان گفت: هزار و ۱۰۰ برنامه در در شهرستان‌های استان ۱۰ ناحیه مقاومت و بسیج اقشار برگزار خواهد شد.
مظاهر مجیدی با گرامیداشت هفته بسیج در جمع خبرنگاران از برگزاری ۱۱۰۰ عنوان برنامه خبر داد و اظهار داشت: در طول ماه‌های گذشته هزار و ۲۰۰ پروژه عمرانی و محرومیت زدایی با اعتبار ۹۶ میلیارد تومان ساخته شده است.
وی تصریح کرد: روز چهارشنبه ۳ آذرماه رزمایش اقتدار بسیج در سراسر کشور با سخنرانی رهبر انقلاب برگزار می‌شود که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار خواهد شد.
مجبدی افزود: جشنواره دوسالانه کشوری حبیب حرم در روز پنج‌شنبه برگزار خواهد شد که در بخش‌های نمایشی، شعر، ادبیات و عکس خواهد بود. فرمانده سپاه استان همدان، مطرح کرد: در روز ۲۷ و ۲۸ آبان‌ماه، یک رزمایش امنیتی مشترک با سپاه و ناجا برگزار خواهد شد.
مجیدی با بیان اینکه برنامه زیادی پیش‌بینی شده است، اظهار کرد: دیدار با ائمه جمعه، غبارروبی و عطرافشانی، برگزاری حلقه صالحین، افتتاح پروژه‌های محرومیت زدایی و اشتعالزایی، برگزاری یادواره شهدا و آبروی محله، سخنرانی پیش از خطبه نماز جمعه توسط فرمانده نواحی بسیج، برگزاری رزمایش ثامن، برگزاری میز خدمت و مشاوره رایگان توسط بسیج ادارات، دعوت از مسئولین ادارات برای حل مشکلات مردم، برگزاری کارگاه تخصصی بسیج، برپایی ایستگاه سلامت و ویزیت رایگان، برگزاری اردوی جهادی، دیدار با خانواده شهدا، نمایشگاه عکس و کتاب، برگزاری کوهپیمایی و مسابقه ورزشی، برگزاری مراسم دعا، نمایش اقتصاد مقاومتی در ۵ نقطه، تجلیل از بسیجیان، برگزاری نمایشگاه دستاورد انقلاب، برگزاری کارگاه سبک زندگی خانواده، اهدای ۲۵۰۰ بسته معیشتی و برگزاری نشست روشنگری برای مردم از برنامه‌های هفته بسیج در استان، است.
وی با اشاره به نام‌گداری هفته بسیج، تصریح کرد: از روز شنبه ۲۹ آبان‌ماه روزهای هفته به نام اقتصاد مقاومتی، علم و پژوهش، عدالت و مبارزه با فساد، عزت ملی و مرزبندی با دشمن، استقلال و آزادی، سبک زندگی و معنویت و اخلاق نام‌گذاری شده‌است.
فرمانده سپاه استان همدان، مطرح کرد: وقتی حضرت امام تهدیدهای فرامنطقه‌ای را احساس کرد که برای حفظ نظام جمهوری اسلامی باید نمادی از مردم را پای کار بیاورد و به همین دلیل در ۵ آذر، تشکیل بسیج ۲۰ میلیونی را ابلاغ کردند.
مجیدی ادامه داد: فراتر از یگان‌های نیروهای مسلح بسیج شکل گرفت تا از مرزهای مختلف انقلاب اسلامی دفاع کند و اگر مروری بر گذشته بسیج داشته باشیم یکی از نهادهای نقش آفرین در انقلاب اسلامی، بسیج بوده است.
وی خاطرنشان کرد: در همان دوران اول انقلاب اسلامی حضور بسیج مثال زدنی بود و بلافاصله بعد از انقلاب امنیت نسبی ایجاد شد و پس از آن نیز در جنگ حضور داشت و پس از آن نیز در بحث سازندگی و محرومیت‌زدایی فعال بود و در ایام کرونا نیز بسیجیان خالصانه پای کار آمدند و کمک کردند.
فرمانده سپاه با بیان اینکه مسئولین بسیج و سپاه برنامه‌هایی را برای گام دوم پیشبینی کردند، توضیح داد: یکی از این کارها سند ۱۰ ساله راهبردی بسیج است که در آن، وظایف و ماموریت ما را برای دهه پیش رو مشخص کرده و مبنای آن اقدام در راستای انقلاب اسلامی است که در چهار محور عنوان شده و آن چهار محور موضوع خودسازی، جامعه سازی، دولت سازی و تمدن سازی است. مجیدی ادامه داد: ما یک نقشه راه پنج ساله مشخص کردیم و در این نقشه همان قسمت اول ماموریت که خودسازی است را عنوان کردیم و ماموریت مشخص شده تربیت هشت میلیون نیروی بسیج است که باید جوان، مومن، انقلابی، پای کار و عازم باشد.