آزادسازی بیش از ۱۴ هزار هکتار اراضی ملی از تصرف زمین‌خواران
آزادسازی بیش از ۱۴ هزار هکتار اراضی ملی از تصرف زمین‌خواران

رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه یگان‌های حفاظت از دستگاه‌های اجرایی کشور حافظ سرمایه‌های ملی و مردمی هستند، گفت: در هفت ماه نخست امسال ۱۴ هزار و ۹۱۴ هکتار از اراضی تصرف شده توسط افرد سودجو به ارزش تقریبی ۳۰۰ هزار میلیارد ریال آزادسازی شده است. ‌سردار «مهدی معصوم بیگی» با بیان اینکه پلیس […]

رییس پلیس پیشگیری ناجا با بیان اینکه یگان‌های حفاظت از دستگاه‌های اجرایی کشور حافظ سرمایه‌های ملی و مردمی هستند، گفت: در هفت ماه نخست امسال ۱۴ هزار و ۹۱۴ هکتار از اراضی تصرف شده توسط افرد سودجو به ارزش تقریبی ۳۰۰ هزار میلیارد ریال آزادسازی شده است.
‌سردار «مهدی معصوم بیگی» با بیان اینکه پلیس پیشگیری در جلوگیری از تعرض به اراضی دولتی و صیانت از حقوق بیت المال پیشتاز است، اظهار داشت: حفاظت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از تعرض به اموال مردمی توسط یگان‌های حفاظت از دستگاه‌های اجرایی کشور بیانگر حسن توجه و دغدغه پلیس پیشگیری به حفظ حقوق مردم و بیت المال و حفاظت از اراضی ملی در جامعه است.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به عملکرد خوب و اقدامات شایسته یگان‌های حفاظت از سازمان ملی زمین و مسکن، جنگل‌ها و مراتع و امور اراضی در رفع تصرف و حفاظت از اراضی ملی در هفت ماهه سال جاری، از عزم جدی و مستمر پلیس پیشگیری در برخورد قاطع با پدیده زمین خواری و کوتاه کردن دست سودجویان و متخلفان از زمین های ملی خبر داد.
وی افزود: در بازه زمانی یاد شده ۱۴ هزار و ۹۱۴ هکتار از اراضی تصرف شده توسط افرد سودجو به ارزش تقریبی ۳۰۰ هزار میلیارد ریال توسط همکاران پر تلاشم در یگان‌های حفاظت سراسر کشور آزاد سازی شده است.
رییس پلیس پیشگیری ناجا ادامه داد: در این بازه زمانی از ۱۸ هزار و ۲۴۶ فقره اراضی دولتی، منابع طبیعی و کشاورزی رفع تعرض و در این ارتباط ۱۶۵ نفر متهم دستگیر شده‌اند.
ارشدترین مقام پلیس پیشگیری کشور تشکیل بیش از ۱۰ هزار و ۸۰۰ فقره پرونده در خصوص تعرض به اراضی را از دیگر اقدامات شاخص سه یگان حفاظت از سازمان ملی زمین و مسکن، جنگل‌ها و مراتع و امور اراضی در این مدت عنوان کرد.

۱۰۳ هموطن دیگر بر اثر کرونا جان خود را از دست دادند
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت منتهی به روز پنجشنبه ۱۰۳ نفر دیگر بر اثر کرونا جان باختند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۲۸ هزار و ۶۳۴ نفر رسید.
طی این مدت زمان، ۵ هزار و ۸۸۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۸۶۲ نفر از آنها بستری شدند.
بنابراین گزارش، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۶۳ هزار و ۷۷۵ نفر رسید و تاکنون ۵۶ میلیون و ۲۸۲ هزار و ۲۲ نفر دُز اول، ۴۳ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۲۰ نفر دُز دوم و ۶۸۳ هزار و ۱۸۸ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۰۰ میلیون و ۷۴۸ هزار و ۲۳۰ دُز رسیده است.
همچنین طی این مدت، ۵۷۳ هزار و ۳۹۳ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است و خوشبختانه تاکنون ۵ میلیون ۷۴۶ هزار و ۴۸۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و سه هزار و ۴۳۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

قدردانی هلال‌احمر از استان‌های معین برای کمک به زلزله‌زدگان هرمزگان
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر در پیامی از هلال‌احمر استان‌های معین به ویژه استان‌های فارس و کرمان برای امدادرسانی به زلزله‌زدگان استان هرمزگان قدردانی کرد.
محمدحسن قوسیان مقدم دبیرکل جمعیت هلال‌احمر در پیامی نوشت: جمعیت هلال‌احمر استان‌های فارس و کرمان در زلزله هرمزگان سخاوتمندانه در کنار هلال‌احمر هرمزگان ایستادند. صمیمانه از مدیریت تحسین برانگیز این دو استان و امدادگران پرتلاش و کارکنان زحمتکش آن سپاسگزارم.
وی افزود: مدیریت هلال‌احمر استان هرمزگان و یکایک کارکنان و امدادگران و داوطلبان این استان نیز با جهادی شبانه روزی برگ زرین دیگری بر دفتر پر افتخار جمعیت هلال‌احمر افزودند.
سازمان امداد و نجات هلال‌احمر نیز همچون گذشته صبورانه و فداکار در صحنه حاضر است. حماسه‌ای همراه با صبر، تلاش، پشتکار و از جان‌گذشتگی که زبان و قلم از بیان آن عاجز است.
دبیرکل جمعیت هلال‌احمر خاطرنشان کرد: برای یکایک این عزیزان در سازمان امداد و نجات و استان هرمزگان، کرمان، فارس و سایر استان‌های معین از خداوند بزرگ اجر عظیم الهی و پاداش دنیوی و اخروی خواستارم و امیدوارم این تلاش خستگی‌ناپذیر تا زمانی که منطقه زلزله‌زده به خدمات آنها نیاز دارد مستدام و پاینده باشد.
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۴ در مقیاس امواج درونی زمین ساعت ۱۵ و ۳۷ دقیقه و ۴ ثانیه و در عمق ۱۵ کیلومتری زمین و زلزله دیگری با بزرگی ۶.۳ در ساعت ۱۵ و ۳۸ دقیقه و ۳۸ ثانیه، به فاصله یک دقیقه در عمق ۱۵ کیلومتری زمین روز یکشنبه ۲۳ آبان ماه استان هرمزگان را لرزاند.