پرداخت ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط شعب بانک توسعه صادرات
پرداخت ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات توسط شعب بانک توسعه صادرات

مدیر امور شعب و بازاریابی بانک توسعه صادرات ایران اعلام کرد که ۳۸ شعبه این بانک در سراسر کشور در هفت ماهه نخست امسال نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت کرده‌اند. حبیب احمدی در نشست مجازی با حضور سیدعلی حسینی مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، کارکنان و روسای شعب این […]

مدیر امور شعب و بازاریابی بانک توسعه صادرات ایران اعلام کرد که ۳۸ شعبه این بانک در سراسر کشور در هفت ماهه نخست امسال نزدیک به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت کرده‌اند.
حبیب احمدی در نشست مجازی با حضور سیدعلی حسینی مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، کارکنان و روسای شعب این بانک به تشریح عملکرد هفت ماهه این شعب بانک توسعه صادرات پرداخت و گفت: در بخش اعطای تسهیلات ریالی در شعب، ۹۹ درصد از اهداف تعیین شده بانک محقق شده که بالغ بر ۶۴ هزار میلیارد ریال بوده و نسبت به دوره هفت ماهه سال گذشته نیز رشدی ۲۷ درصدی را تجربه کرده است.
وی میزان تسهیلات ارزی پرداخت شده را نیز ۲۱۹ میلیون دلار عنوان کرد و گفت: این میزان تسهیلات ارزی پرداخت شده توسط شعب بانک توسعه صادرات در مقایسه با هفت ماهه سال ۱۳۹۹ رشدی ۶ درصدی داشته و از نظر دسترسی به اهداف نیز رقم ۱۴۹ درصد را به ثبت رسانده است.
احمدی مانده تسهیلات ریالی در هفت ماهه نخست امسال را هم ۶۱۰ هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: از این میزان ۹۷ هزار میلیارد ریال در بخش ریالی و ۲/۳ میلیارد دلار در بخش ارزی بوده است؛ این رقم در هم‌سنجی با هفت ماهه نخست سال ۱۳۹۹ رشدی ۳۶ درصدی در بخش ریالی و رشد ۳ درصدی در بخش ارزی داشته است.
مدیر امور شعب و بازاریابی بانک توسعه صادرات خاطرنشان کرد: ۳۵ درصد از تسهیلات اعطا شده توسط شعب در هفت ماهه نخست امسال ارزی و ۶۵ درصد ریالی بوده که ۷۸ درصد این تسهیلات برای تامین سرمایه در گردش و ۲۲ درصد به بخش طرح‌ها تخصیص داده شده است.
وی ادامه داد: با توجه به تخصصی بودن بانک توسعه صادرات ایران، ۸۴ درصد از مانده تسهیلات ارزی و ۱۶ درصد ریالی است.
مدیر امور شعب و بازاریابی بانک توسعه صادرات افزود: با وجودی که بانک‌های توسعه‌ای بدنبال جذب منابع نیستند اما در هفت ماهه نخست امسال مانده سپرده های شعب بیش از ۸۰ هزار میلیارد ریال بوده که از این میزان سپرده های ریالی، ۳۰ هزار میلیارد و سپرده های ارزی ۳۱۴ میلیون دلار بوده است.
رشد ۸۳ درصدی پرداخت وام ازدواج در بانک صادرات ایران
وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت شده توسط بانک صادرات ایران در هشت ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۸۳ درصد افزایش یافت.
پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه در این بانک همچنان به عنوان یکی از مسئولیت‌های اجتماعی برای حمایت از تشکیل خانواده با جدیت مورد توجه قرار دارد؛ به طوری که در ۸ ماهه اول سال جاری ۹۸ هزار و ۶۸۹ فقره وام ازدواج به ارزش ۸۴ هزار و ۸۲۳ میلیارد ریال توسط این بانک به متقاضیان پرداخت شده و از نظر ارزشی از رشد ۸۳ درصدی برخوردار بوده است.
بنا به این گزارش بانک صادرات ایران در این مدت، ۹۸ هزار و ۶۸۹ فقره وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه به عروس و دامادها پرداخت کرد که نسبت به هشت ماه ابتدای سال گذشته، ۱۱ درصد افزایش داشت.
پرداخت وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه در بانک صادرات ایران در سال‌های اخیر با جدیت دنبال می‌شود؛ به نحوی که این بانک از ابتدای سال ۱۳۹۵ تاکنون بیش از ۲۴۳ هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخته و تشکیل خانواده را برای ۷۳۴ هزار نفر تسهیل کرده است.
گفتنی است بانک صادرات ایران در کنار پرداخت تسهیلات حمایتی قرض‌الحسنه در قالب وام‌های ضروری، بهسازی و نوسازی مسکن روستایی، وام مسکن اقشار ویژه، آزادی زندانیان نیازمند، مشاغل خانگی به معرفی‌شدگان کمیته امداد و بهزیستی، حمایت از کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا، وام ودیعه مسکن و حمایت از بنگاه‌های کوچک و متوسط ، در سال گذشته ۸۸ هزار و ۶۸۹ فقره وام قرض‌الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه به ارزش بالغ بر ۴۶ هزار و ۳۱۳ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت کرد.
پرداخت ۸۸ درصد از تسهیلات بانک کشاورزی به صورت تخصصی در بخش کشاورزی
بر اساس آمار پایان آبان ماه ۱۴۰۰، بانک کشاورزی ۸۸ درصد از منابع اعتباری خود را برای حمایت تخصصی از زیربخش های کشاورزی پرداخت کرده است.
پرداخت ۸۸ درصد از منابع اعتباری این بانک در بخش کشاورزی با هدف حمایت از رونق تولید، شکوفایی اقتصادی، اشتغالزایی و تامین امنیت غذایی کشور و در راستای انجام رسالت بانک کشاورزی در جایگاه بازوی مالی بخش کشاورزی صورت گرفته است. شایان ذکر است سایر تسهیلات پرداختی بانک کشاورزی که ۱۲ درصد از کل منابع این بانک را شامل می شود نیز عمدتا در حمایت از دیگر بخش های اقتصادی و خدماتی مکمل زنجیره تولید و توزیع محصولات کشاورزی، حمایت از ازدواج جوانان و در اجرای مسئولیت اجتماعی این بانک در راستای توسعه پایدار، فعالیت های انسان دوستانه، توسعه زیرساخت های آموزشی ، فرهنگی ، ورزشی و بهداشتی در کشور بوده است.