همدان، خبرنگار روزنامه جمله: طی حکمی از سوی علیرضا قاسمی فرزاد، استاندارهمدان، دکتر رضا رحیمی بهعنوان مشاور استاندار و مدیرکل حراست استانداری همدان منصوب شد. در این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و توجهات حضرت ولـی عصـر(عج) و تبعیـت از هدایتهای حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و بکارگیری همه توان […]
همدان، خبرنگار روزنامه جمله:
طی حکمی از سوی علیرضا قاسمی فرزاد، استاندارهمدان، دکتر رضا رحیمی بهعنوان مشاور استاندار و مدیرکل حراست استانداری همدان منصوب شد.
در این حکم آمده است: امید است با استعانت از خداوند متعال و توجهات حضرت ولـی عصـر(عج) و تبعیـت از هدایتهای حکیمانه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و بکارگیری همه توان و تجربه خویش و همکاری سایر پرسنل و مدیران استانداری در جهت تحقق اهداف دولت انقلابی، نظام مقدس جمهوری اسلامی و صیانت از ارزشهای متعالی آن موفق و موید باشید.
مهندس سبطی:
صدور فیش عوارض شهرداری گرگانالکترونیکی میشود
شهردار گرگان از تلاش شهرداری برای تولید نرم افزار صدور الکترونیکی فیش عوارض نوسازی و بهای خدمات شهری خبر داد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی روابط عمومی شهرداری گرگان، محمدرضا سبطی در خصوص این پروژه اظهار داشت: شهرداری گرگان با هدف پرداخت عوارض های مربوط به نوسازی و بهای خدمات شهری از طریق فضای دیجیتال، حذف بخش های مربوط به پاسخگویی تلفنی در شهرداری، توجه به ارتباطات الکترونیک و لزوم به کارگیری آن در بخش های پاسخگویی و کاهش رفت وآمد فیزیکی شهروندان به شهرداری اقدام به تولید نرم افزار نموده است.سبطی افزود: همکاران ما در بخش خصوصی هم اکنون در حال جمع آوری اطلاعات شامل کدپستی، شماره های تلفن ثابت و همراه واحدهای مسکونی هستند تا بتوانند پایگاه داده متناسب با آن اطلاعات طراحی و تکمیل کنند. وی خاطرنشان کرد: در این برنامه (اپلیکیشن) در نظر داریم برای ارائه خدمات شایسته به شهروندان محترم، پرداخت عوارض شهرداری را به گونه ای طراحی کنیم تا مودیان عزیز بتوانند پرداخت عوارض را به راحتی و با اطمینان انجام دهند. شهردار گرگان با بیان اینکه تولید نرم افزار با این شیوه برای نخستین بار در کشور اتفاق می افتد، تصریح کرد: نسخه اولیه این نرم افزار در تابستان سال ۱۴۰۱ در دسترس عموم شهروندان قرار خواهد گرفت.
جلسه معارفه سرپرست جدید بیمارستان آیتالله خامنهای عباس آباد برگزار شد
دکتر تورج اسدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در مراسم معارفه سرپرست جدید بیمارستان آیت اله خامنه ای عباس آباد که با حضور مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان عباس آباد و جمعی از کارکنان این بیمارستان برگزار شد با قدردانی از تلاش های دکتر ابراهیم ناظریان مسؤل راه اندازی بیمارستان امام خامنه ای عباس آباد و تیم مدیریتی بیمارستان شهید رجایی تنکابن ، اظهار امیدواری کرد مدیریت جدید با تعامل موثر با متخصصین ، پزشکان و کارکنان توانمند و انجام کار تیمی منسجم بهترین خدمات را ارائه دهند تا رضایت بیماران و در پی آن رضایت خداوند را بهمراه داشته باشد.
گفتنی است چندی پیش طی حکمی از سوی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مازندران دکتر تبسم پورنگ به عنوان سرپرست جدید بیمارستان آیت اله خامنه ای عباس آباد منصوب شد.
تحولات جدید در بستههای تعهدات درمان بیمه تکمیلی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مازندران
رحیم حیدری مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه در بسته های جدید تعهدات درمان بیمه تکمیلی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مازندران طیف وسیعی از خدمات درمانی پوشش داده خواهد شد، تصریح کرد: کلیه خدمات تعریف شده در آخرین ویرایش کتاب ارزش های نسبی خدمات و مراقبت های سلامت جمهوری اسلامی ایران که شامل بیش از ۹۰ هزار کد خدمتی می باشد در تعهدات شرکت بیمه گر خواهد آمد و هزینه های درمانی مربوطه بر اساس آن به کارکنان توسط آن شرکت پرداخت خواهد شد.
مدیر امور پشتیبانی و رفاهی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اعلام اینکه بسته جدید تعهدات و میزان سرانه درمان به زودی برای همکاران ارسال خواهد، پرداخت هزینه های کلیه خدمات درمانی اعم از دارویی، سرپایی، بستری، جراحی های عمومی و بسیاری از جراحی های تخصصی که در بخش های دولتی ، خصوصی و عمومی غیر دولتی انجام شود را از جمله مواردی عنوان کرد که شرکت بیمه گر برنده مناقصه متعهد به پوشش آن می شود .
مدیر بهزیستی گرگان:
دستگاههای اجرایی با کمک سمنها به دنبال حل چالشهای اجتماعی باشند
مدیر بهزیستی گرگان گفت: چالشها و مشکلات اجتماعی نیازمند، هم افزایی سمنها و دستگاههای اجرایی هستند تا به این وسیله بتوانیم آسیبهای اجتماعی را حل کنیم. محمد شایسته در بازدید مدیرکل بانوان استانداری گلستان از مرکز خانه امن گرگان اظهار کرد: متاسفانه حمایت و پشتیبانی لازم از مراکز خانه امن نمی شود، نیروه های این اماکن کم هستند و نیازمند یک عزم ملی و اجتماعی برای کمک به آنها هستیم. وی افزود: آسیب های استان باید بر اساس اقوام توسط سمن ها بومی سازی شود، چرا که این کار در شناسایی و حل چالش ها بسیار می توانند کمک کند. شایسته ادامه داد: نیازمند یک هم افزایی در بین سمن ها و حوزه های مردم نهاد در مباحث اجتماعی با کمک استانداری و دیگر دستگاه های مربوطه هستیم تا بتوانیم آسیب های اجتماعی را الویت بندی کنیم. وی گفت: همچنین سمن ها کمک کنند تا مشکلات و آسیب های حوزه بانوان کمتر شود، چرا که متاسفانه در حال حاضر بیشتر مراجعات به اورژانس زنان زیر ۳۰ سال و دختران جوان هستند. مدیر بهزیستی گرگان با بیان اینکه مراکز کاهش آسیب تا به حال عملکرد قابل توجهی داشته اند، تصریح کرد: این مراکز در جامعه نقش مسکن را ایفا می کنند و البته باید تلاش کنند تا هر شش ماه یک بار بتوانند، کار تحلیلی و تحقیقی تحویل سازمان بدهند. وی افزود: همچنین سازمان بهزیستی نیز با کمک استانداری می تواند با استفاده از تجربیات این مراکز سرفصلهای آموزشی را برای سمنها وموسسات مردم نهاد تهیه کند.
مدیر آب و خاک جهاد کشاورزی استان همدان :
بیش از ۱۶۱ هزار هکتار از اراضی استان همدان تحت پوشش آبیاری نوین قرار گرفته اند
همدان، خبرنگار روزنامه جمله:
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: که این استان با اجرای ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ هکتار آبیاری نوین در اراضی کشاورزی رتبه سوم کشور را در اجرای این طرح به خود اختصاص داده است.
امیر لاهوتیان در بازدید از شرکتهای تولیدکننده آبیاری نوین استان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه روز ۵ دسامبر، روز جهانی خاک است، اظهار داشت: شعار روز جهانی خاک امسال «تاکید بر جلوگیری از شوری و افزایش بهرهوری خاک» تعیین شده است که در استان همدان از ۱۲ تا ۱۸ آذرماه به همین مناسبت برنامههایی اجراء خواهد شد. وی با بیان اینکه اینکه ۲۶۷ هزار هکتار اراضی آبی زراعی و باغی در استان وجود دارد اظهار داشت: تا پایان شهریور امسال ۱۶۱ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی آبی استان مجهز به سیستم سامانههای نوین آبیاری شدند. مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهادکشاورزی استان همدان ادامه داد: سامانههای نوین آبیاری در اراضی زراعی تا حد مطلوبی اجرا شده است و در حوزه باغها نیاز به گسترش و توسعه دارد و پیش بینی میشود در سالهای آینده آبیاری باغهای استان به سیستم موضعی و قطرهای اجرایی شود.
لاهوتیان با اشاره به اینکه براساس یافتههای علمی با اجرای سیستمهای مختلف سامانههای نوین آبیاری به طور میانگین در هر هکتار، چهار هزار و ۴۰۰ متر مکعب در مصرف آب صرفه جویی میشود افزود: با اجرای این طرحها در ۱۶۱ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان، بیش از ۷۰۸ میلیون متر مکعب در مصرف آب صرفهجویی شده است.
وی اظهار داشت: شوری ثانویه خاک در همدان به دلیل عوامل طبیعی و غیرطبیعی رو به افزایش است و اگر مدیریت نشود در کنار کمبود منابع آبی، کشاورزی پایدار را با چالش جدی مواجه میکند.
این مسول خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر دلایلی همچون کاهش بارندگی، برداشت بی رویه از سفرههای آب زیرزمینی و گرم شدن دمای هوا، استان را با مشکل شوری خاک به عنوان یکی از نمودهای عینی فرسایش خاک مواجه کرده است.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه حفاظت خاک و آب از اصولیترین پایههای توسعه پایدار است افزود: براساس بررسیهای صورت گرفته کشور ایران رتبه اول فرسایش خاک در جهان را دارد.
لاهوتیان با اشاره به اینکه فرسایش خاک عواقب جبرانناپذیری از نظر اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای کشور دارد گفت: در معرض خطر قرار گرفتن امنیت غذایی جامعه از جمله عواقب فرسایش خاک است. وی با بیان اینکه هدر رفت و فرسایش خاک به سادگی قابل جبران نیست افزود: فرسایش خاک یک فرآیند طبیعی است اما فعالیتهای انسانی باعث تشدید فرسایش خاک میشود.
اند