توانمند‌سازی اقشار نیازمند جامعه و رفع نیازهای آنها  رسالت اصلی ما است
توانمند‌سازی اقشار نیازمند جامعه و رفع نیازهای آنها  رسالت اصلی ما است

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در چهاردهمین سالروز تأسیس این بانک، در پیامی ضمن تبریک این مناسبت مهم ترین برنامه‌های کاری بانک را در دوره جدید فعالیت آن تبیین کرد. در متن پیام سید سعید شمسی‌نژاد آمده است: «بانک قرض الحسنه مهر ایران» توانمند سازی اقشار کم درآمد و نیازمند جامعه وهمچنین تامین مالی خرد […]

مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در چهاردهمین سالروز تأسیس این بانک، در پیامی ضمن تبریک این مناسبت مهم ترین برنامه‌های کاری بانک را در دوره جدید فعالیت آن تبیین کرد.

در متن پیام سید سعید شمسی‌نژاد آمده است:
«بانک قرض الحسنه مهر ایران» توانمند سازی اقشار کم درآمد و نیازمند جامعه وهمچنین تامین مالی خرد مشتریان عزیز به منظور رفع نیازهای ضروری آنها را رسالت و ماموریت اصلی خویش می داند و با تلاش بی دریغ و زحمات شبانه روزی همکاران خود برای دستیابی به اهداف مطرح شده و بهبود شرایط اقتصادی جامعه به ویژه در مناطق کمتر بر خوردار و محروم کشور گام بر می دارد.
توجه به قابلیت های بالقوه وبالفعل بانک به طور حتم جهت گیری خدمت رسانی را به سمت ارتقاء مشتری مداری، توسعه سبد محصولات و سرویس های بانکداری الکترونیک بر اساس سلیقه و نیاز مشتریان و تنوع بخشی در طرح های تسهیلاتی مبتنی بر قرض الحسنه سوق می دهد.
وجود نیروی انسانی جوان، تحصیلکرده، متعهد و متخصص از نقاط قوت بانک قرض الحسنه مهر ایران است که بهره مندی از این گنجینه ارزشمند، سازمانی کار آزموده و موفق در مسیر راهبردهای اقتصادی کشور را رقم می زند.
تدوین سیاست‌های اعتباری مبتنی بر طراحی ابزارهای جدید در حوزه قرض‌الحسنه، توسعه شفافیت سازمانی و ارتقای جایگاه بانکداری قرض‌الحسنه نزد ذی‌نفعان و پژوهش‌محوری در تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و تدوین برنامه‌های عملیاتی از جمله راهبردهای بانک قرض الحسنه مهر ایران برای دستیابی به اهداف ترسیم شده در افق ۱۴۰۴ است.
توسعه بکارگیری فناوری های نوین با هدف افزایش بکارگیری محصولات خدمات الکترونیک بانک نزد مشتریان و استاندارد سازی روش ها و فرآیندهای دریافت خدمات بانکی سبب می شود تا خدمات بانک قرض الحسنه مهر ایران به دورافتاده‌ترین نقاط کشور ارائه و اقشار مختلف جامعه از آثار و برکات قرض الحسنه بهره مند شوند.
از دیگر اولویت‌های بانک در افق پیش رو «توسعه برنامه های وفاداری و ماندگاری مشتریان در سپهر خدمات بانک» است که در این راستا تلاش می شود با راه اندازی باشگاه مشتریان و ایجاد و توسعه شعب مجازی یک گام به متقاضیان و مشتریان بانک نزدیک تر شویم.
چابک سازی ساختار، ارتقای هماهنگی سازمانی و توانمندسازی کارکنان از دیگر راهبردهای بانک است که براساس آن می کوشیم سازمانی چابک و پیشرو با کارکنانی خلاق و نوآور برای ارائه خدمات قرض الحسنه به جامعه داشته باشیم.
اکنون در آغاز پانزدهمین سال فعالیت بانک قرض الحسنه مهرایران، به پشتوانه سهامداران بزرگ خود و با حمایت هموطنان، مشتریان و تلاش و همت مضاعف کارکنان ساعی، این بانک توانسته است با استقبال از خدمات و طرح های تسهیلاتی متنوع از مرز ۱۱ میلیون نفر مشتری و پرداخت تسهیلات به بیش از ۱۰ میلیون نفر گذر نماید. که این مهم خود نشان دهنده استقبال مردم و نیاز روز افزون جامعه به خدمات بانکداری خرد و قرض الحسنه است.
در همین راستا بانک قرض الحسنه مهر ایران در چشم انداز پیش رو به عنوان «بانک مردمی، جامع و هوشمند برای ایران قوی» بنا دارد ضمن توسعه طرح های تسهیلاتی خود و تغییر روند اعطای وامهای قرض الحسنه از معیشت محور به اشتغال محور به گونه ای عمل نماید تا با سرلوحه قراردادن مسؤولیت اجتماعی خود در توسعه بانکداری اسلامی، خدمات خود را به دورترین نقاط ایران عزیز اسلامی به ویژه روستاها و مناطق کمتر توسعه یافته توسعه دهد.
توسعه خدمات بانکداری قرض الحسنه به نقاط مختلف کشور به ویژه مناطق محروم و روستاها علاوه بر تلاش ارکان بانک یقینا نیازمند حمایت خیرین و افراد نیک اندیشی است که همواره در راه خیر تلاش نموده اند؛ در اینجا از این همه خیرین در جای جای ایران عزیز تقاضا دارم همچون گذشته بانک قرض الحسنه مهر ایران را برای توسعه عمل نیکو و خیر قرض الحسنه با هدف حمایت از اقشار نیازمند و توانمندسازی آنها یاری نمایند.
۲۲آذر ماه، چهاردهمین سالروز تاسیس بانک قرض الحسنه مهر ایران را به تمامی سهامداران ارجمند، مشتریان گرامی، اعضای محترم هیات مدیره و کلیه همکاران عزیز تبریک عرض میکنم . امید آنکه در چشم انداز پیش رو، در سایه توجهات حضرت حق با حمایت های بیش از پیش سهامداران محترم، مشتریان ارجمند و کارکنان کوشا بتوانیم به اهداف عالیه بانک به ویژه عمل به مسئولیت اجتماعی خود در زمینه بهبود معیشت و ارتقای شاخص های اقتصادی مردم عزیز ایران اسلامی دست یابیم.
در این میان لازم می دانم از مشتریان ارجمند و سهامداران گرامی که با همتی بلند و اندیشه ای نیکو، بانک قرض الحسنه مهرایران را یاری نمودند تا با سرافرازی و سربلندی به جایگاه شایسته خود در جامعه و شبکه بانکی کشور دست یابد کمال سپاس و امتنان خانواده بزرگ این بانک را داشته باشم. این مهم جز با الطاف الهی، مساعدت و همدلی سهامداران محترم و همچنین مودت و اعتماد مشتریان عزیز میسر نمی شد.
در پایان از در گاه خداوند سبحان، توفیق روز افزون، موفقیت در دستیابی به افق های مسئولیت اجتماعی و استمرار خدمت رسانی برای تحقق پیشرفت و درخشش جمهوری اسلامی ایران را مسئلت دارم.

رییس هیات مدیره بانک کارآفرین:
شفافترین بانک در سیستم بانکی هستیم

گردهمایی سراسری روسای شعب بانک کارآفرین به مناسبت بیست و دومین سالگرد تاسیس بانک با حضور سرپرست بانک کارآفرین، اعضای هیات رییسه و روسای شعب برگزارشد.
در این مراسم محمدرضا خورسندی رییس هیات مدیره بانک کارآفرین با اشاره به پاندمی کرونا در دو سال گذشته ، بودن در کنار هم و انرژی دادن را یک ضرورت خواند که موجب پویایی و حرکت خواهد شد و گفت: این روزها که مصادف با بیست ودومین سالگرد بانک کارآفرین است با افتخار می توانیم اعلام کنیم بانک کارآفرین بعنوان یک بانک خصوصی نشان داد می توان یک بانک خصوصی در اشل کوچک یا متوسط بود و تمام معیارها و استانداردهای قانونی داخلی و خارجی را رعایت کرد و موفق بود.
وی افزود: بانک کارآفرین در طی بیست و دو سال فعالیت اش همواره بعنوان بانکی شفاف در ترکیب بدهی ها، ترازنامه ها و.. بوده و میتوانیم با اطمینان اعلام کنیم در کفایت سرمایه اگر اولین بانک خصوصی نباشیم قطعا دومین هستیم . خورسندی با اشاره به این موضوع که پیشتر بانکها قدرتشان را از تعدد شعب شان کسب می کردند و امروز از میزان خدمات ارائه شده به مشتریان شان، افزود: نباید فراموش کنیم در حال گذار از مرحله بانکداری سنتی به بانکداری مدرن هستیم. امروزه کوچک بودن بانک مهم نیست و آنچه تعیین کننده جایگاه بانک در سیستم بانکی است سرمایه، قدرت مالی ، مدیریت ،خدمات مبتنی بر IT است که ان شالله در آینده نزدیک در این بخش هم به اهدافمان خواهیم رسید . در حقیقت این موارد قدرت بانک را رقم می زنند و در حال حاضر با افزایش سرمایه انجام شده بانک ، چه به لحاظ سرمایه و همچنین رعایت استانداردهای بانکی در بین بانکهای خصوصی در جایگاه خوبی قرار دارد.
رییس هیات مدیره بانک تاکید کرد: به این جهت باید اعلام کنیم اگر چه نسبت به بانکهای بزرگ در سرمایه در جایگاه پایین تری قرار داریم اما در سایر بخش ها هم تراز بانکهای بزرگ هستیم.
خورسندی با بیان اینکه گذشته بانک کارآفرین درخشان است و شرایط فعلی مان نیز خوب است ابراز امیدواری کرد با شناخت انتظارات مشتریان ، حرکت بر روی اهداف و چابکی در تصمیم گیری می توانیم آینده ای روشن و موفق را برای بانک ترسیم کنیم. به همین دلیل باید بهترین چیزها را بخواهیم و برای رسیدن به آن تلاش کنیم .
این مدیر بانک کارآفرین چابکی را نقطه تمایز بانک های خصوصی نسبت به بانکهای دولتی خواند و افزود: باید بتوانیم متناسب با نیاز مشتری خدمات ارائه کنیم، در عین حال باید شرایط اجتماعی و تغییر و تحولاتی اقتصادی را نیز مورد توجه قرار دهیم .
خورسندی خطاب به روسای شعب گفت: باید رفتار مشتری را رصد کنید و باید سعی کنید از مشتریان خود جلوتر باشید تا بتوانید در زمان مناسب پاسخ گوی نیاز مشتریان باشید قطعا خیلی از مشتریان تنها برای تسهیلات به سراغ بانک نمی آیند و خدماتی میخواهند که با سرعت و کیفیت بالا باید قابل ارائه باشد.
رییس هیات مدیره بانک با اشاره به اقتصاد کشور تصریح کرد: در حال حاضر اقتصاد کشور تورمی است و با توجه به مشکلات ناشی از تحریم ها که از میزان درآمد ارزی کشور کاسته باید بتوانیم با توجه به تورم و این مشکلات پیش رو تصمیمات خاص بگیریم و باید روسای شعب با توجه به خواست مشتریان در این شرایط به سمت ارایه خدمات مناسب بروند.
خورسندی توجه به رفع نیازهای ارزی و جذب مشتریان که فعالیت های صادراتی دارند گفت: با توجه به اینکه شعب ارزی ایجاد شده است و همچنین با درنظر گرفتن نیاز کشور به ارز بایدشعب مان از این حیث نیز فعال شوند چرا که مسایل ارزی منابع ریالی و سود مناسب برای بانک به ارمغان می آورد.
در ادامه این مراسم دکتر فرشاد محمدپور معاون مالی و امور مجامع بانک کارآفرین نیز با تبریک سالگرد تاسیس بانک کارآفرین، مهمترین شاخص بنگاه اقتصادی را سود خالص خواند و گفت: سود خالص بانک کارآفرین از ٢٩٠ میلیارد تومان به هزار و ٢١٠ میلیارد تومان در سال ١٤٠٠ رسیده است که مرهون تلاش های همه خانواده کارآفرین است و قطعا بدون همراهی همه افراد این اتفاق ها میسر نمیشد.
وی ادامه داد: در بنگاه های اقتصادی زمانی که رشد های پرشتاب اتفاق می افتد تصور بر این است در مقطع بعد شاهد تداوم این رشدها نیستیم اما در بانک کارآفرین سودهای بدست آمده باکیفیت ترین سود در سیستم بانکی هستند چرا که قابلیت نقد شوندگی دارند و شاهد این مدعا هم پرداخت سود به سهامداران در کمترین زمان پس از تصویب در مجمع بانک بود که توانستیم به فاصله کوتاهی بعد از تصویب در مجمع ٦٠٠ میلیارد تومان سودبه سهامداران پرداخت کنیم .

 

مدیر عامل بانک تجارت:
تسهیلات ۸ هزار میلیارد ریالی برای حمایت از تولید و کار

اولین قرارداد عاملیت تسهیلات اعطایی بانکها در چارچوب تبصره (۱۸) قانون بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور بین بانک تجارت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.
به موجب این قرارداد که طی مراسمی در محل معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضای دکتر هادی اخلاقی فیض آثار مدیر عامل این بانک و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور رسید، از سوی بانک تجارت مجموعا ۸۰۰۰ میلیارد ریال تسهیلات شامل ۳ هزار میلیارد ریال بر اساس تبصره ۱۸ قانون بودجه و ۵ هزار میلیارد ریال نیز از محل منابع داخلی بانک برای اعطای تسهیلات تلفیقی در قالب سرمایه ثابت و سرمایه درگردش به اشخاص حقیقی و حقوقی معرفی شده از سوی معاونت علمی و فناوری به بانک در نظر گرفته شده است. نرخ این تسهیلات در مناطق غیر برخوردار ۱۰ درصد و برای سایر مناطق ۱۲ درصد تعیین شده است.
مدیر عامل بانک تجارت با اشاره به تعامل نزدیک این بانک با صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان گفت: در این راستا بانک تجارت تاکنون بالغ بر ۱۳ هزار میلیارد ریال تسهیلات و ۳۴ هزار میلیارد ریال ضمانتنامه برای شرکتهای دانش بنیان با معرفی صندوق نوآوری و شکوفایی صادر کرده و خوشبختانه هیچ یک از این تسهیلات و تعهدات تاکنون به مطالبات منجر نشده که این امر از وجود ظرفیت های مناسب در شرکتهای دانش بنیان حکایت دارد.
هادی اخلاقی به حرکت منسجم بانک تجارت در توسعه و حمایت از شرکتهای دانش بنیان اشاره داشت و یادآور شد: بانک تجارت تاکنون تفاهمنامه هایی را با شرکت ملی نفت، همراه اول، دانشگاه آزاد اسلامی و هلدینگ خلیج فارس برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان به امضا رسانده که ارزش این تفاهمنامه ها رقمی بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد ریال است. در همین راستا راه اندازی پارک علم و فناوری در کنار کارخانه نوآوری را در برنامه های بانک قرار داده ایم.
وی به ظرفیت های بی شمار حوزه نفت برای نوآوری تاکید کرد و افزود: در شرایط کنونی نرخ بالای بازدهی در این حوزه ها تمایل به سرمایه گذاری در این بخش را افزایش داده است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور نیز اظهار امیدواری کرد انعقاد این قرارداد مسیر حمایت از تولید، کارآفرینی و اشتغال را در کشور هموار کند.