رئیس جمعیت هلالاحمر با تاکید بر ضرورت تدوین طرح جامع امدادونجات و توجه به تهیه نقشه خطرپذیری کشور گفت: کلیات این طرح آماده است و باید با کمک متخصصان و اساتید امر تدوین شود و برای تحقق آن از همه ظرفیتها استفاده کنیم. پیرحسین کولیوند در بازدید از سازمان امدادونجات با امدادگران دیدار و در […]
رئیس جمعیت هلالاحمر با تاکید بر ضرورت تدوین طرح جامع امدادونجات و توجه به تهیه نقشه خطرپذیری کشور گفت: کلیات این طرح آماده است و باید با کمک متخصصان و اساتید امر تدوین شود و برای تحقق آن از همه ظرفیتها استفاده کنیم.
پیرحسین کولیوند در بازدید از سازمان امدادونجات با امدادگران دیدار و در جلسه با مسئولان سازمان بر ضرورت تدوین طرح جامع امدادونجات و توجه به تهیه نقشه خطرپذیری کشور در این طرح تاکید کرد.
رئیس جمعیت هلالاحمر در این نشست، سازمان امدادونجات را یکی از سازمانهای بسیار پراهمیت و پرکار هلالاحمر دانست و افزود: اگر در این سازمان توفیق خدمت فراهم شود، حاصل زحمات تک تک امدادگران و کارکنان است. بنابراین ضروری است که در هلالاحمر، همچون یک جمعیت، رفتارکرده و از تکروی خودداری کنیم. با انجام کارگروهی میتوانیم در مسیر تحقق و پیشبرد اهداف عالی هلالاحمر گام برداریم.
کولیوند تاکید کرد: طرح جامع امداد و نجات که در حال حاضر کلیات آن آماده است، باید با کمک متخصصان و اساتید امر تدوین شود و برای تحقق این مهم، باید از تمام ظرفیتها، چه ظرفیتهای داخلی و چه ظرفیتها و انتقادات سازنده بیرونی، استفاده کنیم. با بهکارگیری این ظرفیت و استفاده از توان یک تیم مشورتی، میتوان طرح جامع امدادونجات را بهشکل نرمافزاری یا سختافزاری تدوین کرده و موجب ارتقاء کیفی خدمات و پیشرفت فعالیتهای سازمان امدادونجات شویم.
وی تعیین نیروی انسانی و فضا و امکانات مورد نیاز، اهداف طرح، ارتقاء جایگاه اجتماعی و روحیه شاداب، جهادی و تلاشگر امدادگران را برای تدوین طرح جامع امدادونجات مهم برشمرد و تاکید کرد: حفظ و تقویت روحیه داوطلبی که امام خمینی(ره) در ما زنده کرد، اولویت جمعیت است، در کنار آن باید روحیه امید، ایثار، از خودگذشتگی و پاسخگو بودن و کاردانی را در امدادگران با ارائه آموزشهای تخصصی پررنگتر کنیم چراکه ظرفیت آن در هلالاحمر وجود دارد.
کولیوند با اشاره به برنامهریزی و پیگیریهای مستمر برای ارتقاء خدمات و فعالیتهای هلالاحمر افزود: اصلیترین تلاش جمعیت، خدمت به مردم است. باید در خدمت کردن به مردم، دردی را کاهش داده و باری را از روی دوش آنها برداریم. این خدمترسانی ارزشمند است و مردم گرفتار در سیل، زلزله و … اول به خداوند و بعد دستان توانمند امدادگران امید دارند.
پیشبینی و پیشگیری از حوادث یک نوع امدادرسانی است
کولیوند با تاکید بر ضرورت تهیه نقشه خطرپذیری کشور در طرح جامع امدادونجات افزود: تکلیف اول ما، پیشبینی و پیشگیری از حوادث و بلایا بوده و این تکلیف، یک نوع امدادرسانی است. با تهیه و ثبت مخاطرات شایع، اطلاعات و آگاهی و آمادگی مردم نیز ارتقا مییابد.
رئیس جمعیت هلالاحمر تاکید کرد: فعالیتهای هلالاحمر در پایش مرزها و واکسیناسیون هموطنان در موضوع کرونا، جدیتر از قبل، تداوم داشته و گزارشهای این خدمات برای آیت الله رئیسی رئیس جمهوری، وزیر کشور و وزیر بهداشت ارسال می شود. لازم است مستند خدمات هلالاحمر هم تهیه شود تا مردم ببینند که چه زحماتی در این جمعیت کشیده میشود.
کولیوند همچنین بر لزوم آمادگی بالای ۶۰ درصد هلالاحمر برای مقابله با حوادث و بلایا نیز تاکید کرد و گفت: برای مشخص شدن تعداد پایگاهها، آمبولانسها و .. مورد نیاز باید کار علمی و شاخصهای استاندارد داشته باشیم و لازم است این مهم در طرح جامع امدادونجات مورد توجه باشد. دستگاههای نظارتی براساس شاخصهای استاندارد و از پیشتعیین شده، فعالیت و خدمات ما را بررسی میکنند.
وی افزود: ارتقاء سیستم IT و استفاده از تکنولوژی روز دنیا از ضروریات کار امدادرسانی است و باید نرمافزاری برای رصد امکانات، خودروهای امدادی و … داشته باشیم. مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلالاحمر نیز باید در لحظه، تمام حوادث را رصد، اقدام و اطلاعرسانی کند تا مردم مطئن شوند که گروه امدادرسان بیدار است و اگر نیاز باشد به کمک آنها میآید.
رئیس جمعیت هلالاحمر در ادامه از تلاش برای افزایش بودجه جمعیت در سال جاری نسبت به سال قبل نیز خبر داد و گفت: بخشی از منابع مالی هلالاحمر از محل کمک دولت است اما نباید از آن غافل شد. همچنین باید بر نظاممندتر شدن منابع اقتصادی داخلی نظارت بیشتری داشته باشیم.
کشف ۶۰ تن انواع موادمخدر در مرزهای کشور
فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از کشف ۶۰ تن انواع مواد مخدر در کشور خبر داد و گفت: تلاش دستگاههای امنیتی در استان سیستان و بلوچستان بر برقراری امنیت پایدار و توسعه زیرساخت های اقتصادی منطقه است.
سردار احمدعلی گودرزی با اعلام این خبر و با بیان اینکه مرزبانی سیستان و بلوچستان رتبه نخست کشفیات مواد مخدر در بین استانهای مرزی کشور را دارد افزود:از ابتدای امسال تا کنون ۶۰ تن انواع مواد افیونی توسط مرزبانان غیور ایران اسلامی کشف که ۸۰ درصد این کشفیات در این استان بوده است.
وی با اشاره به افزایش چهار درصدی قاچاقچیان موادمخدر و سوداگران مرگ از ابتدای امسال تا کنون گفت: مرزبانان غیور کشور در این مدت از خروج ۱۶۰ هزار راس دام سبک و سنگین قاچاق به خارج از مرزهای ایران اسلامی جلوگیری کردهاند.
سردار گودرزی تاکید کرد: ۹۰ درصد میزان شهادت نیروهای رزمی مرزبانی در درگیری با اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر در سراسر کشور از ابتدای امسال تا کنون در مقایسه با مدت مشابه پارسال کاهش یافته است. فرمانده مرزبانی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خاطر نشان کرد: این میزان کاهش شهادت نیروهای رزمی مرزبانی جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با اشرار و قاچاقچیان به دلیل تجهیز مرزبانی به امکانات الکترونیکی، افزایش دورههای آموزشی، رزمی و نظارت مستمر بر یگان های مرزی بوده است. وی با بیان اینکه اصحاب رسانه خواسته ها و مطالبات مردمی را با زبان مناسب و گویا پیگیری میکنند، اظهارداشت: رسانه های استان باید احساس امنیت را در جامعه افزایش دهند.
وی افزود: ما معتقدیم که اصحاب رسانه سیستان و بلوچستان سهم بسزایی در ایجاد امنیت پایدار کشور دارند زیرا زحمات زیادی را متحمل میشوند و با انتشار فعالیتهای مرزبانان عزیز در بالابردن احساس امنیت مردم این منطقه نقش آفرینی دارند.
آغاز بهکار دبیرخانه همایش تنوع زیستی دیرینه
مدیرکل دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی سازمان حفاظت محیطزیست از آغاز به کار رسمی دبیرخانه دومین همایش ملی تنوع زیستی دیرینه و پانزدهمین همایش انجمن دیرینهشناسی ایران به طور الکترونیکی و با حذف ۱۰۰درصدی کاغذ خبر داد.
محمد مدادی در خصوص فراخوان رسمی همایش تنوع زیستی دیرینه گفت: در راستای عمل به ماده ۳۸ قانون برنامه ششم توسعه که تمام دستگاههای اجرایی را مکلف به کاهش مصرف کاغذ در برنامه مدیریت سبز کرده است و در جهت رسالت و شرح وظایف قانونی سازمان حفاظت محیطزیست بهعنوان متولی امر مدیریت سبز که نظارت و ممیزی سایر دستگاههای اجرایی را نیز بر عهده دارد، دبیرخانه الکترونیکی” دومین همایش ملی تنوع زیستی دیرینه و پانزدهمین همایش انجمن دیرینهشناسی ایران” با شعار ” همایش ملی بدون مصرف یک برگه کاغذ” و با بهرهگیری از سیستمهایی با امکان تکمیل فرم الکترونیکی و فرآیند گردش کار، در دفتر موزه ملی تاریخ طبیعی رسماً آغاز به کارکرد.
وی با بیان اینکه دبیرخانه اجرایی همایش در مرکز تحقیقات فسیلشناسی مراغه و دبیرخانه علمی آن نیز زیر نظر انجمن دیرینهشناسی ایران تشکیلشده است، اظهار داشت: براساس این رویکرد کلیه فعالیتهای دبیرخانه به صورت الکترونیکی و از طریق نشانی http://paleobiodiversity-c.ir صورت خواهد پذیرفت. لذا علاقهمندان با مراجعه به سامانه همایش میتوانند نسبت به ثبتنام و ارسال مقالات خود بر اساس برنامه زمانبندی اقدام کنند.
دفع سموم آلودگی هوا از بدن با مصرف سبزی و میوه تازه
متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت، با مصرف صحیح سبزیجات و میوه تازه میتوانیم سموم ناشی از آلودگی هوا را از بدن دفع و اکسیژن تازه را دریافت کنیم.
دکتر وحید زارع در پاسخ به راهکار کاهش اثرات آلودگی هوا بر روی بدن، بر دفع سموم و نحوه دریافت اکسیژن بهتر تاکید کرد و اظهار داشت: زمانی که آلودگی هوا به شدت افزایش می یابد، همه افراد بخصوص کسانی که مشکلات ریوی دارند باید از سبزیجاتی همانند اسفناج، شاهی، کاهو و غیره که دارای رنگ سبز تیره هستند و کلرفیل تولید می کنند و اکسیژن ساز هستند استفاده کنند.
وی با اشاره به این موضوع که باید حداقل روزی ۲۵۰ گرم سبزیجات برگ سبز تیره بخارپز یا بصورت سالاد مصرف شود، افزود: اکسیژن این سبزیجات به افراد کمک می کند تا از تنفس بهتری برخوردار شوند اما متاسفانه طبق عرفی نانوشته به محض شستن سبزیجات، برگ سبز تیره اصلی را دور می اندازند و قسمت های درونی گیاه که نور کمتری از خورشید جذب کرده و اکسیژنی ندارد، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
زارع یادآور شد: سبزیجات برگ سبز تیره مانند اسفناج ر ا باید یا بصورت آب پز یا بخارپز و به صورت تنها با لیمو ترش و روغن زیتون مصرف شود اما مخلوط کردن آن با ماست یا سرخ کردن جواب درستی به ما نمی دهد.
این متخصص تغذیه، مصرف آب را از دیگر مواد مصرفی برای دفع سموم و جذب اکسیژن در بدن دانست و توصیه کرد: در هنگام آلودگی شدید، می توان آب را با قطعه ای از لیمو ترش غنی سازی کرد تا لیمو ترش با ویتامین سی که دارا است قدرت دفع سموم را بیشتر کند.
به گفته این متخصص تغذیه، از دیگر مواد غذایی که به سرب وارد شده در بدن می چسبد و باعث دفع آن می شوند، مواد غذایی سرشار از منیزیوم هستند. بخصوص برای کودکانی که در حال رشد هستند سرب باعث کوتاه قامتی می شود پس نیاز به مواد غذایی دارای منیزیوم بیشتر دارند تا دفع سرب و سموم را تسریع کند.