استاندار آذربایجانشرقی با تأکید بر اینکه نوآوری باید به گفتمان مدیریتی استان تبدیل شود، گفت: برای تحقق این امر، راهاندازی کارخانه نوآوری و فناوری ضروری است. عابدین خُرّم در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه تبریز، اظهار داشت: دانشمندان ما به جرم پژوهش و نوآوری، آماج حمله دشمنان قرار میگیرند، زیرا آنها قبول نمیکنند […]
استاندار آذربایجانشرقی با تأکید بر اینکه نوآوری باید به گفتمان مدیریتی استان تبدیل شود، گفت: برای تحقق این امر، راهاندازی کارخانه نوآوری و فناوری ضروری است.
عابدین خُرّم در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر در دانشگاه تبریز، اظهار داشت: دانشمندان ما به جرم پژوهش و نوآوری، آماج حمله دشمنان قرار میگیرند، زیرا آنها قبول نمیکنند که کشوری مبتنی بر مبانی انقلاب، رشد و پیشرفت کند.
وی با بیان اینکه اقدامات پژوهشی دانشگاهها، گنجینهای است که میتواند تمام عرصهها را تحت پوشش قرار دهد، افزود: امروز دانشگاههای ما پژوهشمحور بوده و بهدنبال ثروتآفرینی میروند. خُرّم با تأکید بر اینکه محققان نباید برای جذب منابع و تسهیلات در گیرودار سازمانها و ادارات گرفتار شوند، گفت: همه بخشها باید برای ارتقا کیفیت محصولات و رقابت در عرصه جهانی، به پژوهشگران و شرکتهای دانشبنیان مراجعه کنند. استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه سهم پژوهش از تولید ناخالص داخلی کشور، تا سال ۱۴۰۴ باید به ۴ درصد برسد، یادآور شد: آذربایجانشرقی یکی از استانهای برتر در حوزه پژوهش است و به دلیل تجارب و کارنامه گذشته و استعدادهای فراوان، میتواند نقش بسزایی در این حوزه داشته باشد. وی با تأکید بر اینکه نوآوری باید به گفتمان مدیریتی استان تبدیل شود، خاطرنشان کرد: برای تحقق این امر، راهاندازی کارخانه نوآوری و فناوری ضروری است و اگر این اتفاق نیفتد، اکوسیستم فناوری استان ناقص میماند. خُرّم همچنین بر اهتمام اساتید و رؤسای دانشگاهها برای تربیت پژوهشگران تأکید کرد و گفت: بهرهوری بالا در بخش تولید و صنعت، بدون پژوهش ممکن نیست و بخشی از بهرهوری پایین، به خاطر نبود رابطه معنادار میان بخش صنعت و حوزه پژوهش است. وی همچنین با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی میتواند محور علم و فرهنگ در منطقه باشد، بر تبادل دانشجو و استاد با کشورهای همسایه تأکید کرد و بیان داشت: این تبادل علمی مطمئناً دستاوردهای بسیاری را برای استان فراهم میکند.
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری:
کیفیت آموزش در دوران کرونا کاهش یافته است
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امتحانات نوبت اول در استان حضوری برگزار میشود، گفت: کیفیت آموزش در دوران کرونا کاهش یافته است.
فرحناز قائد امینی در جلسه قرارگاه ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا اظهار کرد: هزار و ۹۹۱ مدرسه در استان وجود دارد که از این میزان ۸۰۹ مدرسه شهری است. وی با بیان اینکه از ۱۵ آبان ماه امسال کلاسها به صورت حضوری برگزار شده است، عنوان کرد: نحوه برگزاری کلاسها در چهارمحال و بختیاری بر اساس شرایط فیزیکی و جمعیتی مدارس و با نظر کمیته سلامت مدرسه مشخص میشود. مدیر کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه ۱۳۵ مراقب سلامت رسمی و ۱۵۳ مراقب سلامت غیر رسمی در مدارس شهری استان در حال فعالیت است، تصریح کرد: در استان ۹۸ نیروی مراقب سلامت مورد نیاز است که باید تأمین شود. قائدامینی با بیان اینکه ۹ هزار و ۸۲۰ مورد مطلب آموزشی در خصوص رعایت پروتکل بهداشتی و لزوم تزریق واکسن کرونا در چهارمحال و بختیاری تهیه شده است، ادامه داد: از شروع واکسیناسیون تا ۱۵ آذر ماه امسال بیش از ۸۰ هزار و ۷۰۰ نفر از دانش آموزان این استان واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش بوشهر:
زیرساختهای آموزشی جزیره خارگ بهبود مییابد
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: اقدامات خوبی در زمینه بهسازی و نوسازی زیرساختهای آموزشی جزیره خارگ انجام میشود. علی موحدی اظهار داشت: در حال تدوین یک طرح جامع در حوزههای آموزشی، پرورشی، ورزشی، پژوهشی و رفاهی هستیم. وی افزود: در حوزه تقویت سرمایه انسانی آموزش و پرورش جزیره خارگ با معاونتهای اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر در حال ارزیابی هستیم که با همگرایی اداره آموزش و پرورش خارگ به زودی اجرایی خواهد شد. مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر تصریح کرد: پروژهای عمرانی آموزش و پرورش خارگ با هم افزایی و نگاه مثبت فرماندار بوشهر در کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر، انشاالله اتفاق خوبی در بحث بهسازی و نوسازی زیرساختهای آموزشی جزیره خارگ به وقوع خواهد پیوست.