مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۱ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند. مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۷۹ هزار و ۸۱۷ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را […]
مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۱ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۱۷۹ هزار و ۸۱۷ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۱ هزار و ۲۶۲ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۱۹ هزار و ۳۴۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان ها ترخیص شده اند.
اکنون ۵۳ شهر در وضعیت زرد و ۳۹۵ شهر در وضعیت آبی قرار دارند و هیچ شهری در وضعیت قرمز و نارنجی نیست.
تا کنون ۵۹ میلیون و ۳۸۵ هزار و ۹۸۲ نفر دُز اول، ۵۰ میلیون و ۸۹۷ هزار و ۹۱۵ نفر دُز دوم و چهار میلیون و ۹۶۵ هزار و ۳۳۴ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۱۵ میلیون و ۲۴۹ هزار و ۲۳۱ دُز رسید.
در شبانه روز گذشته ۵۹۷ هزار و ۲۷۱ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
تلفات کرونا طی هفته های اخیر و پس از عبور خیز پنجم کرونا از کشور روندی کاهشی داشته است که بدون شک این اتفاق را باید مرهون رویکرد دولت سیزدهم در افزایش واردات واکسن دانست که با واکسیناسیون حداکثری تکمیل شد.
جابهجایی امن ۲۲ میلیون مسافر در صنعت هوایی
رییس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران گفت: با فعالیت شبانهروزی پلیس در فرودگاههای کشور، طی ۸ ماهه سال جاری حدود ۲۲ میلیون مسافر با بیش از ۲۴۰ هزار سوتی پرواز در امنیت کامل جابهجا شدهاند.
سردار مهدی معصوم بیگی با بیان اینکه پلیس فرودگاه معرف پلیس نظام جمهوری اسلامی ایران است، اظهار داشت: مقابله با جرایم حوزه فرودگاهی به خصوص پیشگیری از ترانزیت کالا و ارز قاچاق، حمل مواد مخدر همچنین تامین نظم و امنیت فرودگاهها برای جابه جایی امن مسافران از اصلی ترین ماموریتهای این پلیس است که با احساس مسئولیت بالا، هوشیاری و قاطعیت بیشتری اجرا می شود.
رییس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران افزود: پلیس فرودگاههای پلیس پیشگیری علاوه بر برقراری نظم و امنیت مطلوب در ایستگاههای پروازی، توفیقات قابل توجهی نیز در امر پیشگیری و کشف جرایم و جلوگیری از قاچاق کالا و ارز در ۸ ماهه سال جاری داشته است.
وی با بیان اینکه در بازه زمانی یاد شده همه سرقتهای به وقوع پیوسته توسط پلیس فرودگاه کشف شده، تصریح کرد: در این رابطه ۱۸۹ متهم دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده اند.
رییس پلیس پیشگیری کشور با اشاره به اقدامات این پلیس در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: برابر اعلام کارشناسان، ارزش ریالی مجموع کالا و ارز قاچاق کشف شده بیش از ۱۰۳ میلیارد تومان برآورد شده است که در این رابطه ۹۴۲ نفر نیز دستگیر شده اند.
معصوم بیگی میزان کشفیات مواد مخدر در ۸ ماهه سال ۱۴۰۰ در سراسر فرودگاههای کشور را بیش از یک تن اعلام کرد و افزود: با چهره زنی و دقت عمل ماموران در گیتهای بازرسی، ۷ هزار و ۸۲۲ متهم در این خصوص دستگیر شده اند.
جذب یک هزار و ۷۰۰ دانش آموخته
رشته مهندسی بهداشت محیط کار
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: از سال ۹۵ برای تقویت نظارت و جبران کمبود پرسنل نظارتی، تصمیم گرفتیم اقدامات حاکمیتی و غیرحاکمیتی را به بخش خصوصی واگذار کنیم و در حال حاضر یک هزار و ۷۰۰ نفر دانش آموخته رشته مهندسی بهداشت محیط کار جذب شده اند.
محسن فرهادی با تشریح جزییات فراخوان وزارت بهداشت برای تاسیس دفاتر خدمات سلامت، افزود: ابتدا در سال ۹۶ در استان تهران حدود ۳۰ دفتر خدمات سلامت به صورت آزمایشی فعالیت کردند که دستاوردهای آن مثبت بود و به کل کشور گسترش دادیم و در حال حاضر حدود ۱۶۰ دفتر خدمات سلامت فعال هستند که در این دفاتر، یک هزار و ۷۰۰ نفر دانش آموخته رشته مهندسی بهداشت محیط بکار گرفته شده اند.
وی افزود: دفاتر خدمات سلامت توسط بخش غیردولتی راه اندازی شده و کارشناسان بهداشتی را به کار گرفته اند و شروع به کار ممیّزی و کارشناسی بهداشتی در سطح اصناف کرده اند. این دفاتر باید درآمد خود را در قبال خدماتی که ارائه می دهند، به دست آورند. خطوط قرمزی برای این دفاتر ترسیم شده از جمله اینکه بهای خدمات در این دفاتر بر اساس مصوبه خدمات بهداشت محیط مصوبه هیات وزیران نباید بیشتر باشد.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت یادآور شد: با تاکید وزارت بهداشت، مقرر شد که ارتباط مالی بین واحدهای صنفی و کارشناسان بهداشتی نباید برقرار باشد و در جهت حفظ حرمت کارشناسی و همچنین برقراری ارتباط مالی ناسالم، شرکت های آوا و مبین که وابسته به هیات امنای ارزی و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هستند، این کار را مدیریت می کنند.
فرهادی ادامه داد: در حال حاضر تعرفه خدمات دفاتر خدمات سلامت از طریق الکترونیک و واکنش های معتبر بانکی انجام می شود و هیچ گونه تبادل نقدی و غیرنقدی بین واحدهای صنفی و کارشناسان بهداشتی انجام نمی شود.