پرداخت تسهیلات ارزانقیمت بانک دی به جامعه ایثارگری فعال در حوزه گردشگری و صنایعدستی بهمنظور کارآفرینی و ایجاد اشتغال، بهزودی آغاز میشود. برات کریمی، مدیرعامل بانک دی با بیان این مطلب گفت: بر اساس تفاهمنامهای که بین این بانک و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به امضا رسید، تسهیلات ارزانقیمت برای ایجاد کسبوکارها […]
پرداخت تسهیلات ارزانقیمت بانک دی به جامعه ایثارگری فعال در حوزه گردشگری و صنایعدستی بهمنظور کارآفرینی و ایجاد اشتغال، بهزودی آغاز میشود.
برات کریمی، مدیرعامل بانک دی با بیان این مطلب گفت: بر اساس تفاهمنامهای که بین این بانک و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به امضا رسید، تسهیلات ارزانقیمت برای ایجاد کسبوکارها و بنگاههای گردشگری و صنایعدستی تخصیص پیدا میکند.
وی اظهار داشت: بانک دی از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به عنوان یکی از بانکهای عامل در اعطای تسهیلات حوزه گردشگری و صنایعدستی از محل اعتبارات بند (الف) تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ تعیین شده است و بر اساس توافقات انجامشده، اولویت پرداخت تسهیلات در این بانک به طرحهای معرفیشده مربوط به جامعه ایثارگری خواهد بود.
کریمی تصریح کرد: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی طرحهای منجر به ایجاد و توسعه، تولید، اشتغال و کارآفرینی را بر مبنای پروژههای مصادیق گردشگری برای اخذ تسهیلات به بانک دی معرفی کرده و بانک در کوتاهترین زمان ممکن، تسهیلات مورد نیاز را پرداخت خواهد کرد.
مدیرعامل بانک دی ادامه داد: بانک دی در دو سال گذشته تلاش کرده است از طرحهای تولیدی و ایجاد اشتغال مرتبط با خانوادههای شاهد و ایثارگر در صنایع مختلف حمایت کند و با افزوده شدن موضوع گردشگری و صنایعدستی، سبد کاملی از خدمات و پرداخت تسهیلات بانکی در اختیار این جامعه معزز قرار گرفته است.
حمایتهای بانک رفاه از کسب و کارهای خانگی
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در نخستین نشست شورای سیاستگذاری نهضت تبیین جایگاه زن در تمدن ایران و اسلام که به ریاست آیتاله محمد خامنهای حقوقدان، مجتهد و رئیس بنیاد ایرانشناسی برگزار شد، اقدمات بانک رفاه در راستای حمایت از توانمندسازی زنان خانهدار و توسعه کسب و کارهای خانگی را تشریح کرد.
اسماعیل للـهگانی در این نشست که با حضور دکتر محسن رضایی معاون اقتصادی رئیس جمهور، خانم دکتر خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده دانشگاه بینالمللی جامعهالمصطفی قم و خانم مهرانگیز مشاور مدیرعامل بانک رفاه در امور بانوان در محل بنیاد ایرانشناسی برگزار شد، از اعطای تسهیلات قرضالحسنه مشاغل خانگی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور و همچنین حمایت تسهیلاتی از کسب و کارهای خانگی معرفی شده از جانب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان برخی از اقدامات بانک رفاه در راستای توانمندسازی زنان خانهدار نام برد.
لازم به ذکر است، “کرامت زن و جایگاه واقعی زن از دیدگاه اسلام”، “نقش محوری زنان به عنوان مبنای اقتصاد اسلامی خانواده” و “نقش زنان در تغییرات اقلیمی و محیط زیست” از جمله مهمترین موضوعات تشریح شده در نخستین نشست شورای سیاستگذاری نهضت تبیین جایگاه زن در تمدن ایران و اسلام بود.
پرداخت غیرحضوری تسهیلات
در بانک قرض الحسنه رسالت
محمد حسین حسین زاده میزان تسهیلات پرداختی از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ٦٢٠ هزار فقره با رقمی بالغ بر ٢٠٣ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: قریب به ١٠٠ درصد از این تسهیلات به صورت غیرحضوری پرداخت شده است.
قریب به ١٠٠ درصد تسهیلات بانک قرض الحسنه رسالت به صورت غیرحضوری پرداخت میشود.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با بیان اینکه ارائه خدمات آسان و ارزان به مشتریان یکی از مهمترین اهداف این بانک است، گفت: با غیرحضوری شدن پرداخت تسهیلات، فرآیند درخواست و دریافت وام مشتریان به مراتب تسهیل شده است.
محمد حسین حسین زاده میزان تسهیلات پرداختی از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ٦٢٠ هزار فقره با رقمی بالغ بر ٢٠٣ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: قریب به ١٠٠ درصد از این تسهیلات به صورت غیرحضوری پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه بانک قرض الحسنه رسالت پیشتاز بانکداری بدون شعبه در کشور است، اظهارداشت: مشتریان این بانک می توانند بیش از ۹۰ درصد خدمات خود را بدون حضور در شعب بانکی همچنین بدون محدودیت زمان و مکان و در بستر سامانههای دیجیتال این بانک از جمله؛ اینترنت بانک،همراه بانک و پیشخوان مجازی رسالت دریافت کنند.