معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به لزوم اجرایی شدن راهبرد توسعه دریامحور در کشور، گفت: سازمان بنادر در تلاش است این سیاست راهبردی را از سطح شعار خارج کند و با قرار دادن آن در حوزه تصمیمگیری ها، برنامههای بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدتی را به کمک دولت و مجلس […]
معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به لزوم اجرایی شدن راهبرد توسعه دریامحور در کشور، گفت: سازمان بنادر در تلاش است این سیاست راهبردی را از سطح شعار خارج کند و با قرار دادن آن در حوزه تصمیمگیری ها، برنامههای بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدتی را به کمک دولت و مجلس در این خصوص تدوین و اجرا کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علیاکبر صفایی در نشست تخصصی معاونان دریایی بنادر کشور، بر لزوم سیاستگذاری درست از سوی سازمان بنادر به منظور دستیابی خانواده بزرگ دریایی کشور به اهداف خود، چه در بخش ملی و چه در حوزه بینالملل، تاکید کرد و گفت: سازمان بنادر و دریانوردی باید به عنوان نماینده حاکمیت و تصمیمگیر برای بخشهای مختلف دریایی، سیاستگذاریهای درست و اصولی برای همراستا کردن امور دریایی کشور در دست اجرا داشته باشد. معاون وزیر راه، وظایف و مسئولیتها در حوزه حاکمیت دریایی کشور را بسیارحایز اهمیت خواند و اظهار داشت: سالانه ۵۰ هزار فروند انواع شناورهای تجاری وارد بنادر بازرگانی کشور میشوند که از امکانات و ظرفیتهای مختلف بخش دریایی در حوزههای لایروبی، هیدروگرافی، چراغهای دریایی، یدککشی و غیره استفاده میکنند.
وی یکی از چالشهای اصلی سازمان بنادر و بهتبع آن، سایر ارگانهای دریایی کشور را تربیت و تامین نیروی دریانورد متخصص دانست و تاکید کرد: سازمان بنادر برای جذب نیروی دریانورد متخصص و کارآزموده، برنامههایی را در دست انجام دارد.
صفایی با بیان اینکه برنامههای بخش دریایی نباید در خلاء تصویب و تدوین شود، خاطرنشان کرد: لازم است برنامههای دریایی سازمان بنادر با سیاستهای کلی نظام و برنامه ششم توسعه همراستا باشد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، پویایی و تداوم صادرات، واردات و تجارت خارجی را وابسته به توسعه ناوگان دریایی توصیف کرد و توسعه ناوگان دریایی را یکی دیگر از اولویت های جدی این سازمان برشمرد.
وی تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهد توسعه و نوسازی ناوگان، یکی از نیازهای جدی کشور در حوزه تجارت و حملونقل دریایی محسوب میشود.
مدیر عامل سازمان بنادر بر آمادگی صددرصدی بنادر برای پذیرایی و خدماتدهی به مسافران دریایی در ایام نوروز و تعطیلات در پیشرو با توجه به دوسال توقف در گردشگری دریایی به خاطر شیوع کرونا تاکید کرد.
برنامهریزی سازمان بنادر برای ارائه خدمات ایمن و سریع به گردشگران دریایی نوروز ۱۴۰۱
سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: درصدد هستیم با برنامهریزی و سیاستهای کلان راهبردی، موضاعات حاکمیتی را در حوزه دریایی را توسعه دهیم.
حسین عباسنژاد در نشست تخصصی معاونان امور دریایی، پایش آبراههای تحت حاکمیت را یکی از موضوعات جدی دانست و خاطرنشان کرد: الکترونیکی کردن فرایند پایش آبراههای تحت حاکمیت، به صورت جدی و با کمک واحد فنی و مهندسی سازمان بنادر در دست اجرا است که امیدوارم تا پایان امسال طراحی و اجرایی شود.
سرپرست معاونت امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به توسعه، تجهیز و تکمیل سیستم ترافیک کشتیها در دریا( VTS)، افزود: اخیرا با مصوبه هیات عامل سازمان بنادر، مقرر شد با توسعه و گسترش سیستم وی.تی.اس ساحلی، علاوه بر آبراهها، کلیه ناوگان عبوری و ورودی به بنادر کشور را به طور کامل تحت پوشش کنترل و نظارت ترافیکی قرار دهیم.
وی با اشاره رویکرد سازمان بنادر برای توسعه سیستمهای شناسایی خودکار راهدور موسوم به AIS و LRIT، تاکید کرد: بر اساس مصوبه هیات عامل سازمان بنادر، مقرر شده تا با توسعه سیستمهای شناسایی خودکار راه دور، نظارت کاملتری بر ناوگان ایرانی داشته باشیم.
عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی از بهروز شدن، جامعسازی و تجهیز مرکز اضطرار دریایی و پاسخ به اضطرار دریایی خبر داد و با اشاره به ایجاد شرایط پایدار در کشور، اظهار داشت: به نظر می رسد، بعد از دوسال توقف در گردشگری دریایی در تعطیلات نوروز، امسال با حجم زیادی از متقاضیان گردشگران دریایی برای استفاده از امکانات ساحلی و دریایی روبرو شویم؛ به همین منظور برای خدمات رسانی ایمن و سریع به هموطنان برنامهریزی شده است.