محمدی بخش گفت: با تمامی تخلفات شرکتهای هواپیمایی مبنی بر فروش بلیت بیشتر از نرخ مصوب و یا فروش بلیت بدون بیمه برخورد خواهد شد. رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: نظارتها در بخش هوایی به صورت قطعی و مستمر وجود دارد. بر این اساس اجازه تخلف در حوزه افزایش قيمت نرخ بلیت بیشتر از نرخ […]
محمدی بخش گفت: با تمامی تخلفات شرکتهای هواپیمایی مبنی بر فروش بلیت بیشتر از نرخ مصوب و یا فروش بلیت بدون بیمه برخورد خواهد شد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: نظارتها در بخش هوایی به صورت قطعی و مستمر وجود دارد. بر این اساس اجازه تخلف در حوزه افزایش قيمت نرخ بلیت بیشتر از نرخ مصوب به ایرلاینها داده نمیشود.
به گفته محمدی بخش از ۱۳ دی ماه تمامی شرکتهای هواپیمایی افزایش ۴ درصدی مربوط به مالیات بر ارزش افزوده را اعمال کردهاند و بیش از این میزان هم مجاز نیستند.
قیمت گذاری بر نرخ بلیت هواپیما بر عهده انجمن شرکتهای هواپیمایی است. تمامی شرکتهای هواپیمایی در بخش قیمت گذاری باید حداقلها، از جمله بیمه مسافر و عوارض را داشته باشند.
بر اساس نرخنامه مصوب شورایعالی هواپیمایی کشوری، تمامی شرکتهای هواپیمایی مکلف هستند نرخ بلیت خود را تا مبلغ حداکثر درج شده در نرخنامه که روی سایت انجمن صنفی شرکتهای هواپیمایی قرار دارد که از اول آذر ماه اجرایی شده بفروشند. هیچ شرکتی مجاز نیست بلیت را با قیمت بالاتر از مصوب به فروش برساند.
معاون سازمان هواپیمایی:
ارزانفروشی بلیت هواپیما جریمه ندارد
در شرایطی که برخی رسانهها به نقل از مسئولان سازمان هواپیمایی، پایین آوردن قیمت بلیت هواپیما را تخلف اعلام کردهاند، معاون هوانوردی و امور بینالملل سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرد: هیچ ایرلاینی برای پایین آوردن قیمت بلیت هواپیما جریمه نخواهد شد و در این زمینه حافظ حقوق عامه مردم هستیم.
به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه برخی مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کردند که اگر قیمت بلیت هواپیما پایین بیاید و این کاهش قیمت موجب زیان ایرلاینها شود با شرکت هواپیمایی مورد نظر که تخلف مرتکب شده، برخورد خواهد شد. انتشار این خبر سبب شد تا موجی از انتقادات را متوجه این دستگاه حاکمیتی کند که به جای مفاظت از حقوق مردم، حافظ منافع ایرلاینهاست.
این خبرها در حالی منتشر شد که ابوالقاسم جلالی -معاون هوانوردی و امور بینالملل سازمان هواپیمایی کشوری- در این باره به ایسنا گفت: سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان دستگاه حاکمیتی و متولی در صنعت هوانوردی، حافظ حقوق عامه مردم است و در همین راستا هیچ مخالفتی با پایین آوردن قیمت بلیت هواپیما نخواهد داشت.
وی افزود: در پروازهای داخلی هیچ کف نرخی برای عرضه بلیت هواپیما تعریف نشده است تا از سویی مردم بتوانند در زمانی که ایرلاینها با کمبود مسافر مواجه هستند با نرخ بهتری بلیت تهیه کنند و از سوی دیگر شرکتهای هواپیمایی نیز در برخی از پروازهای خود که برای مسیر برگشتشان مجبورند با مسافر کمی پرواز کنند، قیمتها را به حداقل رسانده تا مسافر بیشتری جذب کنند.
معاون هوانوردی و امور بینالملل سازمان هواپیمایی کشوری اظهارکرد: هیچ شرکت هواپیمایی بابت پایین آوردن قیمت بلیت هواپیما جریمه نخواهد شد چرا که این مسئله جرم محسوب نمیشود و اساسا به همین دلیل کف نرخی برای پروازهای داخلی تعریف نشده تا ایرلاینها بتوانند ضمن رقابت با یکدیگر در قالب نرخنامه مصوب، در پروازهایی که مسافر کمی دارند، با پایین آوردن نرخ، بلیت بیشتری بفروشند.
جلالی تاکید کرد: سازمان هواپیمایی نه تنها حفاظت از حقوق مردم را اولویت خود میداند بلکه از سوی دیگر باید بتواند ناوگان فعال را در صنعت هوانوردی سرپا نگه دارد و به همین سبب به دنبال توسعه این صنعت نیز خواهد بود.
برگزاری مانور مشترک مقابله با آلودگی نفتی و جستجو و نجات دریایی در بندر بوشهر
مانور مشترک مقابله با آلودگی نفتی و جستجو و نجات دریایی در بندر بوشهر برگزار شد.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر عنوان کرد: مانورمشترک عملیاتی مقابله با آلودگی نفتی و جستجو و نجات دریایی با مشارکت فرماندهی دریابانی استان و با حضور نمایندگان ارگان های ذیربط در کانال دسترسی بندر بوشهر برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی، سیاوش ارجمندزاده مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در اینباره گفت: به منظور ارتقای سطح توان نیروهای عملیاتی، مانور همزمان مقابله با آلودگی نفتی و جستجو و نجات دریایی با مشارکت دریابانی استان بوشهر در کانال دسترسی بندر برگزار گردید.
ارجمندزاده افزود: یکی از موارد متمایز این مانور استفاده از ظرفیت پروازی جایرو پلین اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بوده که جهت پایشهای هوایی سواحل استان بمنظور مقابله با آلودگی نفتی و عملیاتهای جستجو و نجات دریایی مورد استفاده قرار میگیرد .
وی بیان کرد: بر اساس سناریو تعیین شده، در پایش هوایی کانال دسترسی بندر بوشهر توسط جایروپلین اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر، آلودگی نفتی در محدوده شمال اسکله یک به وسعت ۳۰۰ متر مشاهده شد و طی اطلاع به مرکز پاسخگویی به اضطرارهای دریایی، تیم یگان حفاظت اداره کل بنادر و دریانوردی استان و تیم مقابله با آلودگی جهت ارزیابی میدانی به موقعیت اعزام گردید و جایروپلین به فرودگاه بوشهر بازگشت
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: در بازید و بررسیهای اولیه مشخص شد یک نفراز ملوانان اسکله نیز درهنگام سانحه در دریا سقوط نموده و مفقود شده است. با تایید این موضوع بلافاصله هماهنگی لازم انجام شد و علاوه بر اعزام تیم مقابله با آلودگی، عملیات جستجو و نجات نیز آغاز گردید.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به جریان آب و به منظور محصور نمودن آلودگی، عملیات بوم اندازی به طور دقیق انجام گرفت و بلافاصله با دستور فرمانده صحنه، عملیات جمع آوری لکههای نفتی و پاکسازی نیز انجام گردید.