معاون وزیر حمل و انتقال ازبکستان گفت: حجم مبادلات تجاری ازبکستان و هند با استفاده از بندر چابهار میتواند نقش موثری در تسهیل حمل و نقل لجستیکی بین کشورهای منطقه باشد. عبدالصمد موئمنف در سفر به بندر چابهار همراه با هیات اقتصادی و تجاری آن کشور اظهار داشت: اراده سیاسی دو کشور بر همکاری […]
معاون وزیر حمل و انتقال ازبکستان گفت: حجم مبادلات تجاری ازبکستان و هند با استفاده از بندر چابهار میتواند نقش موثری در تسهیل حمل و نقل لجستیکی بین کشورهای منطقه باشد.
عبدالصمد موئمنف در سفر به بندر چابهار همراه با هیات اقتصادی و تجاری آن کشور اظهار داشت: اراده سیاسی دو کشور بر همکاری و تحول اقتصادی استوار است به طوری که ازبکستان و ایران در شرایط پساکرونایی نیازمند تعاملات بیشتر هستند و این در پهنای رقابت اقتصادی شدید در جهان است.
وی افزود: در بازدید از امکانات و ظرفیتهای بندر چابهار، تمایل بسیار زیادی برای سرمایه گذاری در این بندر از طرف ما ایجاد شده است چراکه کشورهای هند، ایران و ازبکستان پیشینه تاریخی و فرهنگی مشترک زیادی دارند و تجارت بین سه کشور از گذشته در جریان بوده است.
معاون وزیر حمل و انتقال ازبکستان با بیان اینکه حجم مبادلات تجاری ازبکستان و هند در سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است تصریح کرد: بندر چابهار میتواند نقش موثری در تسهیل حمل و نقل و لجستیک بین کشورهای منطقه داشته باشد.
راهاندازی خط ریلی چابهار توسعه منطقه و فرامنطقهای را به دنبال دارد
«بهروز آقایی» مدیر کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به طرح راه آهن چابهار گفت: برای هر نوع سرمایهگذاری از سوی کشورهای مختلف آمادگی وجود دارد و با راهاندازی خط ریلی در چابهار شاهد توسعه منطقه و فرامنطقهای خواهیم بود.
وی با اشاره به ترافیک و رقابت سرمایهگذاری در آینده بیان کرد: اگر ازبکستان قصد سرمایه گذاری دارد باید زودتر این کار را انجام دهد و این آمادگی وجود دارد تا کالاها از کشور ازبکستان به بندر چابهار وارد شود.
معاونان وزرای حمل و نقل و بازرگانی و سرمایه گذاری و سفیر ازبکستان در ایران عصر گذشته طی سفری در قالب هیأت تجاری و اقتصادی از ظرفیتها و زیرساختهای بندر چابهار بازدید کردند.
برگزاری نشست تخصصی آموزشی بررسی مشکلات حوزه حمل و نقل جادهای
در نشست مجازی(ویدئو کنفرانسی) آموزشی تخصصی حمل و نقل، بر ضرورت تسهیل وساده سازی در فرآیندهای اجرایی و نظارت حداکثری حراست سازمان در حوزه حمل ونقل جاده ای و جلوگیری از تخلفات احتمالی تاکید شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در این نشست که با حضور معاون حمل و نقل سازمان، مدیر کل دفتر مرکزی حراست، مدیران زیرمجموعه معاونت حمل و نقل ،کارشناسان ستادی و مدیران حراست استان های تابعه به صورت ویدئو کنفرانسی با هدف بیان مسائل، مشکلات، آسیب هاو انتظارات برگزارشد، حمید رضاشهرکی، معاون حمل و نقل سازمان از برگزاری ارزشمند، بجا و مناسب این نشست تقدیر کردوخواستار توجه و نقش نظارتی ویژه حراست ها و حضور پر رنگ تر حراست در جلسات و کارگروه های حمل و نقلی شد..
شهرکی تصریح کرد: با توجه به برخی مشکلات موجود در حوزه حمل و نقل مانند مشکلات پایانه های مرزی، حمل کالاهای اساسی در بنادر، نوسازی ناوگان فرسوده، تخلفات رانندگان ناوگان باری و مسافر، مشکلات پایانه های بار به خصوص در شهرهای بزرگ( تهران، مشهد، تبریز…)، مشکلات سامانه های حمل و نقلی، عدم شفافیت در واگذاری شرکتها و برخی فسادهای بوجود آمده در واگذاری ها، تخلفات موجود در حمل بارهای ترافیکی و عدم رعایت مقررات مربوطه حمل، نقش حراست بسیار ضروری و پیشگیرانه خواهد بود که ضرورت دارد بیش از پیش حراست حضور خود را تقویت کند.
وی همچنین خواستار ورود حراست به موضوعات و مشکلات موجود در زمینه نظارت بر مراکز معاینه فنی، آموزش رانندگان و ارائه راهکار جهت کاهش یا حل مشکلات بهتر امور در راستای اهداف سازمانی شد.
بر اساس این گزارش، محمد رضا هاشمی نیا، مدیر کل دفتر مرکزی حراست سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای، با اشاره به انتصاب معاون جدید حمل و نقل سازمان و تغییر رویکرد مسئولان حوزه حمل و نقل در مواجهه با مسائل و مشکلات افزود: در راستای تعامل هر چه بیشتر دو حوزه حمل و نقل و حراست، این دفتر برای انتقال تجربیات پرسنل حراست و اطلاع رسانی نقاط ضعف و قوت حمل و نقل به بدنه مدیریتی سازمان و نیز انعکاس مسایل پیش رو به مراجع نظارتی و مرتبط، آمادگی کامل دارد..
وی اظهارامیدواری کرد:خروجی این جلسات آموزشی به حل مشکلات پیش رو و پیشبرد اهداف حمل و نقلی سازمان کمک نماید.
گفتنی است، در این جلسه برخی ازکارشناسان دفتر مرکزی حراست و مدیران حراست استانها پیشنهادهای خود برای رفع مشکلات تأسیس و تمدید پروانه فعالیت شرکتهای حمل و نقل ( پدیده ای تحت عنوان تأسیس شرکتهای کاغذی)، دسترسی به سامانههای حمل و نقلی سازمان، نوسازی ناوگان و سایرمسایل مبتلا به بخش حمل ونقل از منظر نظارتی ارایه کردند.