مشکل رزیدنت‌های زنان آموزشی است
مشکل رزیدنت‌های زنان آموزشی است

    نورالدين سلطانيان روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تجمع تعدادی از رزیدنت‌های زنان در مقابل دفتر ریاست دانشکده علوم پزشکی اصفهان صرفا جهت طرح مشکلات آموزشی بوده و خبری از تحصن نبوده و تعدادی از رزیدنت‌های رشته دستیاری زنان علوم پزشکی برای پیگیری مشکلات آموزشی مقابل دفتر ریاست دانشکده براي طرح مشكل […]

 

 

نورالدين سلطانيان روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: تجمع تعدادی از رزیدنت‌های زنان در مقابل دفتر ریاست دانشکده علوم پزشکی اصفهان صرفا جهت طرح مشکلات آموزشی بوده و خبری از تحصن نبوده و تعدادی از رزیدنت‌های رشته دستیاری زنان علوم پزشکی برای پیگیری مشکلات آموزشی مقابل دفتر ریاست دانشکده براي طرح مشكل خود تجمع کرده بودند.
وی با اشاره به اینکه مشکلات آموزشی آن‌ها ناشی از شیوع ویروس کرونا است ادامه داد: چند نفر از آنها به عنوان نماینده با رئیس دانشکده پزشکی گفتگو کردند و قرار شد نتیجه این دیدار را به سایر رزیدنت‌ها اعلام کنند.

 

مشاور وزیر صمت:
۱۰۰ پروژه زیر بنایی و تحقیقی برای وزرات صمت تعریف شده است
همدان-خبرنگار روزنامه جمله:
مشاور وزیر صمت و مدیر کل حوزه وزراتی وزارت صمت گفت: بیش از صد برنامه زیر بنایی تحقیقی برای پیشرفت صنایع ومعادن کشور تعریف شده که تا تاکنون تعدادی از این برنامه‌های اجرایی و یا در دست اجراء است.
شهاب جنابی در مراسم معارفه رئیس جدید سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان با بیان اینکه حوزه صمت، حوزه بسیار مهم و گسترده‌ای است، اظهار داشت: سازمان صمت نقش محوری دارد چراکه از سویی مأموریت‌های بسیار گسترده و از سویی، اثرگذاری مستقیم آن بر زندگی مردم هم حساسیت آن را دو چندان می‌کند
وی افزود: نقش آفرینی این سازمان، در حوزه تجارت و اصناف و بازرگانی و واحدهای تولیدی، حساسیت آن را نشان می‌دهد.
مشاور وزیر صمت خاطرنشان کرد: در عین این مأموریت‌ها، می‌توان آثار کار خوب را در این مسیر ارتقا بخشید.
جنابی با تصریح بر اینکه در مجموعه وزارت صمت، قبل از شروع به کار دولت جدید قرار بود برنامه‌ای برای آن تهیه شود، گفت: از روزی که وزیر جدید صمت وارد این حوزه شده‌اند، ساعتی نبوده که بی تفاوت نسبت به این موضوع پیش رفته باشند بدین سبب، برنامه‌های مشخصی تهیه شده تا از این فرصت مهم استفاده شود و وارد کار شویم.
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت ادامه داد: در این راستا، برنامه‌های مشخصی تهیه شده که یکی از آنها تدوین یک برنامه مشخص است.
جنابی تصریح کرد: علی رغم آن که با مأموریت‌ها و وظایف جاری دست به گریبان هستیم، ریل گذاری مهمی نیاز است که باید ۱۰۰ پروژه تحولی در چند سبد پروژه‌ای در نظر گرفته و برای آنها گام‌های بلندی برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه برخی از این پروژه‌ها آغاز شده، برخی از آنها در حال تکمیل است و برخی در مراحل آغازین قرار دارند، اظهار کرد: حال، در استان همدان نیز در این خصوص باید در جهت تحقق این پروژه‌ها گام برداشته و انتظار می‌رود که مسئولین مربوطه با قوت و جدیت در این مسیر نقش آفرینی کنند.
جنابی با بیان اینکه طرح آمایش صنعت، معدن و تجارت استان‌ها و شهرستان‌ها در پیش گرفته شده است، خواستار توجه به این موضوع در استان همدان شد.
این مسئول با تاکید بر اهمیت این موضوع ادامه داد: باید بر اساس پیش نویس تهیه شده در این راستا، همه مشارکت داشته و تا به صورت مشخص به آن اهداف تعیین شده برسیم اینکه در هر استان چه ظرفیت‌هایی هست، چه کارهایی شده و حال چه اقداماتی نیاز است تا اشتغال محقق و به اهداف مربوطه برسیم.
نماینده وزیر صمت خاطرنشان کرد: با این تفاسیر، انتظار می‌رود که این طرح، به اجماع جمعی برسد و امکان پذیر باشد.
وی یادآور شد: بدین ترتیب نه تنها دستگاه‌های اجرایی مربوطه بلکه مشارکت بخش خصوصی را نیز باید برای تحقق این اهداف و برنامه‌ها شاهد باشیم و در نهایت بر اساس آن پیش خواهیم رفت.
جنابی گفت: این طرح، تا پایان سال جمع بندی و مبنای عمل قرار خواهد گرفت

 

 

مدیرکل شیلات مازندران خبر داد؛
صید ۱۰ هزار تن ماهی کیلکا در مازندران
مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به صید ۱۰ هزار تن کیلکا سال جاری در استان گفت: ارزش اقتصادی این میزان صید رشد ۱۴ درصدی داشته است.
حسن اسحاقی با اشاره به اینکه ۱۰ هزار تن ماهی کیلکا از ابتدای سال تا پایان دی ماه در استان صید شد، گفت: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش ۹ درصدی داشته است. وی با عنوان اینکه ارزش اقتصادی ماهیان کیلکا ۱۴ درصدی رشد داشته است، سرانه صید هر شناور را دارای ۹ درصد کاهش بیان کرد و گفت: ۴۴ فروند شناور درصید ماهیان کیلکا در استان فعالیت دارد.
اسحاقی گفت: ۹۷ درصد کیلکای صید شده از نوع معمولی، یک درصد چشم درشت و مابقی سایر گونه‌ها است.
مدیرکل شیلات مازندران درباره صادرات محصولاتی شیلاتی نیز گفت: صادرات خاویار پرورشی ۲۳ درصد رشد یافت اما صادرات گوشت ماهی ماهیان خاویاری با توجه به افزایش قیمت‌ها سه درصد کاهش داشته است.
وی گفت: همچنین صادرات ماهی پرورشی گرم آبی با توجه به بسته شدن مرز عراق بیش از ۶۴ درصد کاهش یافته است و صادرات ماهیان سردآبی و منجمد ۲۶۵ درصد رشد داشته است.
وی میزان صید ماهیان استخوانی را ۹۰۱ تن ذکر کرد.