تقدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران از فیلم سینمایی «موقعیت مهدی»
تقدیر بنیاد شهید و امور ایثارگران از فیلم سینمایی «موقعیت مهدی»

    بنیاد شهید و امور ایثارگران از تلاش‌های مرکز سیما فیلم، کارگردان و عوامل و همراهان تولید فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» از جمله بنیاد روایت فتح برای تولید این اثر ماندگار تقدیر کرد. اداره کل ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پیامی اعلام کرد: نمایش و روایت گل‌های بی‌خزان ایران، شهدای […]

 

 

بنیاد شهید و امور ایثارگران از تلاش‌های مرکز سیما فیلم، کارگردان و عوامل و همراهان تولید فیلم سینمایی «موقعیت مهدی» از جمله بنیاد روایت فتح برای تولید این اثر ماندگار تقدیر کرد.
اداره کل ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران در پیامی اعلام کرد: نمایش و روایت گل‌های بی‌خزان ایران، شهدای هشت سال دفاع که در بوستان ایمان رشد کردند، زمستان را طراوتی بهاری بخشید. شهیدان، حسین‌گونه با خدا معامله کردند و سرفراز رفتند.
این پیام می‌افزاید: امروز بار دیگر، شاهد رزم جانانه سازندگان و تولیدکنندگان «موقعیت مهدی» هستیم که برای به تصویر کشیدن شهیدان باکری از جان مایه گذاشتند و جانانه از سر اخلاص لحظات نابی خلق کردند. در این پیام آمده است: بنیاد شهید و امور ایثارگران بر خود وظیفه می‌داند از تلاش‌های مرکز سیمافیلم همچنین هادی حجازی‌فر و دیگر عوامل و همراهان تولید این پروژه از جمله بنیاد روایت فتح برای تولید این اثر ماندگار تقدیر به عمل آورد.

 

میزان مسئولیت صندوق بازنشستگی کشوری درباره «وام‌های بدون ضامن»

مدیرکل امور مالی صندوق بازنشستگی کشوری گفت: وام‌های ضروری ۱۲ میلیون تومانی و وام ازدواج جزء پرداخت‌های این صندوق است و ثبت‌نام «وام‌های بدون ضامن» که اخیرا ازسوی وزارت اقتصاد و بانک مرکزی اعلام شده است، صرفا ازطریق سیستم بانکی انجام می‌گیرد.
علی خدامی با بیان اینکه وام‌های ضروری ۱۲ میلیون تومانی و وام ازدواج جزء پرداخت‌های این صندوق است، افزود: صندوق درخصوص پرداخت این نوع وام، مسئولیتی جز «صدور گواهی کسر از حقوق» در سقف اعتباری موجود هریک از بازنشستگان ندارد.
وی با اشاره به مراجعات و تماس‌های بازنشستگان در رابطه با وام‌های بدون ضامن به ستاد و مدیریت‌های استانی صندوق در هفته‌های اخیر گفت: ثبت‌نام و پرداخت این وام‌ها از طریق بانک‌های مختلف و با مدیریت وزارت امور اقتصاد و دارایی انجام می‌گیرد و بازنشستگان هم در صورت نیاز به این وام‌ها، باید به شعب بانک‌ها مراجعه کنند و متناسب با اعتبارسنجی صورت‌گرفته از ناحیه بانک‌ها بدون تشریفات اداری اقدام نمایند.
وی در پاسخ به این سوال که «آیا صندوق بازنشستگی کشوری نسبت به گواهی کسر از حقوق برای پرداخت وام‌های بدون ضامن اقدام می‌کند؟»، اظهار داشت: طبق بخشنامه ‌وزارت اقتصاد، بانک‌های زیرمجموعه این وزارتخانه موظف شده‌اند تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون تومان افراد حقوق‌بگیر و مستمری‌بگیر دارای رتبه اعتباری مناسب (از بانک محل دریافت حقوق خود) را «بدون ضامن» انجام دهند که در این زمینه، اعتبارسنجی از سوی بانک انجام می‌گیرد؛ لیکن برای دریافت گواهی کسر از حقوق، بازنشستگان می‌توانند طبق روال سابق، با مراجعه به بخش مربوط به «صدور گواهی کسر از حقوق» در درگاه الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری (به آدرس: sabasrm.ir) در صورت وجود ظرفیت دریافت وام جدید، این گواهی را دریافت کنند.
خدامی تاکید کرد: صندوق بازنشستگی کشوری در ارتباط با وام‌های بدون ضامن، صرفا ملزم به ارائه گواهی کسر از حقوق است.
پیش از این، مدیرعامل بانک صادرات ایران که بانک عامل بازنشستگان کشوری است، نهم بهمن‌ماه از آغاز ثبت‌نام و پرداخت تسهیلات تا ۱۰۰ میلیون تومان بدون ضامن ظرف دو روز و فقط با ارائه گواهی کسر از حقوق در این بانک خبر داده بود.
حجت‌الله صیدی گفت: به همه شعب بانک صادرات برای پرداخت این تسهیلات ابلاغ لازم صورت گرفته و تشکیل پرونده برای متقاضیان آغاز شده است که اگر پرونده بدون مشکل تشکیل شود، روز بعد پرداخت صورت می‌گیرد.
وی افزود: پیرو تاکید رئیس‌جمهور در راستای تسهیل اعطای وام‌های خرد به اقشار مختلف مردم، دو جلسه در وزارت اقتصاد تشکیل و دستورالعمل‌های لازم صادر شد که بانک‌ها از جمله بانک صادرات با بررسی این دستورالعمل، بخشنامه‌ای را به همه شعب درباره پرداخت تسهیلات تا ۱۰۰ میلیون تومان به شاغلان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران بدون ضامن و فقط با اخذ گواهی کسر از حقوق، صادر کردند. صیدی ادامه داد: اقساط تسهیلات در این طرح ۲۴ ماهه یا ۳۶ ماهه و کارمزد آن نیز براساس کارت مرابحه، ۱۸ درصد خواهد بود.

 

وضع قوانین حمایتی بانوان ضرورت دارد

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر ضرورت وضع قوانین حمایتی بانوان گفت: به عدالت فراگیر معتقد هستیم به این معنی که وقتی تکالیفی بر عهده زن گذاشته شده باید شرایط مساعد برای انجام آن تکالیف نیز فراهم شود.
انسیه خزعلی در دیدار و گفت و گو با بنتی کمرالدین وزیر صنایع و تجهیزات کشاورزی مالزی و هیات همراه وی، اظهارداشت: براساس دیدگاه اسلام، به بینشی فراتر از تساوی و عدالت جنسیتی یعنی عدالت فراگیر معتقد هستیم. به این معنا که وقتی تکالیفی بر عهده زن گذاشته شده باید شرایط مساعد برای انجام آن تکالیف نیز فراهم شود.
وی افزود: در این راستا، حق بهره‌مندی از مرخصی ۹ ماهه پس از زایمان، حق برخورداری زنان سرپرست خانوار از تسهیلات و حمایت‌های ویژه و حق داشتن حجاب برای ایجاد مصونیت و پیشگیری از خشونت برای بانوان مورد توجه و اهتمام دولت ایران است. خزعلی ضمن تاکید بر ضرورت وضع قوانین حمایتی بانوان، به سیاست‌های دولت ایران و برنامه‌های معاونت زنان برای توانمندسازی بانوان در زمینه‌های مختلف به‌ویژه مسائل اقتصادی اشاره کرد.
بنتی کمرالدین هم در این دیدار به برخی دستاوردهای دولت مالزی در ایجاد تساوی آموزشی، ریشه‌کن کردن بی‌سوادی، حمایت از زنان در مقابله با خشونت، افزایش بهره‌برداری از نیروی کار و تلاش در ایجاد تساوی بین زنان و مردان اشاره کرد و مشکلاتی مانند عدم برخورداری از امکانات مساوی با مردان، خشونت خانگی علیه زنان، نیاز به اصلاح نگاه جامعه نسبت به زنان، سهم ناچیز زنان از مناصب عالی سیاسی، عدم اقبال جامعه سنتی زنان مالزیایی به استفاده از فناوری‌های نوین و بی‌رغبتی زوج‌های جوان به فرزندآوری را یادآور شد.