مدیرکل بنیاد مسکن گلستان با بیان این که طرح هادی ۴۰۰ روستای استان نیازمند بازنگری است، گفت: طرح هادی ۱۰۰ روستای گلستان در اولویت بازنگری قرار گرفته است. سید محمد حسینی در نشست با مجمع نمایندگان استان، اظهارکرد: بنیاد مسکن برای توسعه و عمران روستاها طرحهای مختلفی را در دست اقدام دارد. مدیرکل […]
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان با بیان این که طرح هادی ۴۰۰ روستای استان نیازمند بازنگری است، گفت: طرح هادی ۱۰۰ روستای گلستان در اولویت بازنگری قرار گرفته است.
سید محمد حسینی در نشست با مجمع نمایندگان استان، اظهارکرد: بنیاد مسکن برای توسعه و عمران روستاها طرحهای مختلفی را در دست اقدام دارد. مدیرکل بنیاد مسکن گلستان افزود: در شاخص تهیه طرحهای هادی در استان وضعیت خوبی داریم و با اینکه این شاخص در کشور ۹۸ درصد است اما در گلستان برای ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار طرح هادی تهیه شده و حتی برای ۵۰ روستای با جمعیت کمتر از ۲۰ خانوار هم طرح تهیه کردهایم.
حسینی به کمبود اعتبارات در حوزه بازنگری طرحهای هادی روستایی هم اشاره کرد و افزود: طرح هادی حدود ۴۰ درصد روستاها نیازمند بازنگری است و طبق دستورالعمل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی باید سالانه طرحهای مربوط به ۱۰ درصد این روستاها بازنگری شود.
مدیرکل بنیاد مسکن گلستان با بیان اینکه طرح هادی ۴۰۰ روستای استان نیازمند بازنگری است، گفت: براساس برخی اولویتها مانند جمعیت و نرخ رشد آن، نیازمندیهای روستاها و غیره ۱۰۰ روستا را در اولویت بازنگری قرار دادهایم. وی گفت: شاخص شروع طرح هادی در روستاهای کشور ۵۲ درصد بوده اما در گلستان این شاخص به حدود ۷۲ درصد رسیده است. حسینی به موضوع صدور سند مالکیت در روستاها و شهرهای کمتر از ۲۵ هزار نفر جمعیت اشاره کرد و افزود: این شاخص در کشور ۴۸ درصد و در استان گلستان ۴۱ درصد است، علت این فاصله برای این است که ۶۰۰ روستا و ۱۷ شهر استان جزو بنیاد علوی است و خوشبختانه اقدامات خوبی در خصوص نقشه برداری و صدور اسناد در این روستاها و شهرها با همکاری بنیاد علوی آغاز شده است. مدیرکل بنیاد مسکن استان گلستان با اشاره به اینکه برنامه ابلاغی برای ساخت مسکن به استان در سال ۱۴۰۰ حدود پنج هزار واحد مسکونی است، گفت: با این وجود ما برای ساخت ۱۱ هزار واحد مسکونی در استان برنامهریزی کردیم. سهمیه ما در طرح نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی تکمیل شده و ارسال به بانکها هم انجام شده است. وی توضیح داد که از مجموع این ۱۱ هزار واحد، دو هزار واحد مسکونی ویژه محرومان خواهد بود که به دو روش خودمالکی و انبوه سازی احداث خواهد شد.