برای توسعه صنعت هوایی منتظر برجام نمی‌مانیم
برای توسعه صنعت هوایی منتظر برجام نمی‌مانیم

رئیس سازمان هواپیمایی در آیین معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور گفت: برای توسعه و پیشرفت صنعت هوایی کشور به هیچ وجه منتظر برجام نمی مانیم. به گزارش روزنامه جمله به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری آیین تودیع و معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور […]

رئیس سازمان هواپیمایی در آیین معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور گفت: برای توسعه و پیشرفت صنعت هوایی کشور به هیچ وجه منتظر برجام نمی مانیم.

به گزارش روزنامه جمله به نقل از روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری آیین تودیع و معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش عالی هوانوردی و فرودگاهی کشور امروز با حضور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری و معاونان و مدیران صنعت هوایی در محل دانشکده صنعت برگزار شد.
در این آیین، محمد محمدی بخش رئیس سازمان هواپیمایی ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار امیدواری کرد: در سال جدید با تلاش و پشتکار مضاعف بتوانیم صنعت حمل و نقل هوایی را به سرمنزل مقصود برسانیم.
وی با انتقاد از وضعیت موجود صنعت هوایی کشور افزود: چاره ای جز موفقیت در این صنعت نداریم و این امر میسر نمی شود جز با کار و تلاش و مجاهدت شبانه روزی
محمدی بخش، موفقیت کشور را حاصل تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد دانست و گفت: انقلاب ما به نیروی انسانی کارآمد و مجاهد نیاز دارد و این مهم جز با مجموعه های آموزشی پویا و فعال امکان پذیر نیست. وی اضافه کرد: امروز بسیاری از کسانی که در مجموعه صنعت هوانوردی مشغول هستند ماحصل این دانشکده بوده و حتی در بخش های دفاعی نیز بسیاری از نوآوری ها مرهون و زائیده تفکر متخصصان دانشکده است که باید استمرار یابد.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به رشد و سرعت بی نظیر علم در دنیا گفت: متاسفانه با وجود برخورداری از زیرساخت های لازم و جوانان کارآمد، سالیان متمادی در حوزه حمل ونقل هوایی متوقف شدیم. به گونه ای که با داشتن تعداد زیادی از فارغ التحصیلان مراکز آموزشی در رشته های مرتبط، جذب آنان در صنعت بسیار کم بوده که باید آسیب شناسی انجام شود و ببینم کجا، کم کاری صورت گرفته است.
وی افزود: امروز دانشکده صنعت هوایی به ساختاری دست یافته که ظرفیت و پتانسیل تامین نیروی انسانی کارآمد برای مجموعه هوایی را داراست و این ظرفیت باید به بستر اجرایی برسد و باید از دانشگاهها و  مراکز دانش بنیان استفاده شود و با توجه به بحث های فنی و حرفه ای، نیاز سنجی واقعی از صنعت صورت گیرد.
محمدی بخش اظهار داشت: دانشکده باید براساس نیازهای عملیاتی و فرودگاهی کشور آموزش را ریل گذاری کند و این ریل گذاری نیاز به نوشوندگی دارد که همان آموزش و پژوهش است.
وی با بیان اینکه امروز باید با استفاده از اساتید با تجربه و جوانان برومند تلاش هایمان متفاوت از دیروز باشد افزود: همه مجموعه های صنعت و مراکز آموزشی و حرفه ای برای دستیابی به توفیقات روزافزون باید به مجموعه دانشکده متصل شوند .
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری رشد و پیشرفت بخش های پهپادی و فضایی کشور، علی رغم برقراری سایه تحریم بر این بخش ها را اجابت فرمان مقام معظم رهبری به نگاه درون زا و توجه به نیازهای کشور دانست و گفت: امروز به مرحله ای رسیده ایم که می توانیم در مدار ۴۲۰ کیلومتر و ۵۰۰ کیلومتر ماهواره قرار دهیم و در حوزه های نانو، پزشکی و حوزه های مختلفی که بعد از انقلاب متولد شدند موفق شده و به اذعان کشورهای غربی و دشمنان در تراز ۱ تا ۵ قرار گرفته ایم. لذا انتظار داریم این مهم در بخش حمل و نقل هوایی نیز محقق شود.
وی با بیان اینکه برای توسعه صنعت هوایی کشور به هیچ وجه منتظر برجام نمی مانیم افزود: توافقنامه چه امضا بشود و چه نشود ما باید خودمان قدرت داشته باشیم و آنقدر درون زا باشیم که معطل این مجموعه ها نباشیم. جوانان بعد از انقلاب بدانند ایستادگی امروز و دستیابی به نوآوری ها، حاصل تلاش نیروی انسانی ماهر و کارآمد است، بنابراین انتظار داریم تحولات درون زای صنعت هوایی در دانشکده صنعت هواپیمایی شکل گرفته و ارتباط لازم با مراکز مرتبط برای دستیابی به توفیقات روز افزون برقرار شود.