انتقاد معاون اول رییس جمهور از سرعت توسعه صنعتی کشور
انتقاد معاون اول رییس جمهور از سرعت توسعه صنعتی کشور

    هفتمین جلسه کمیته علمی طرح تدوین نقشه راهبردی صنعتی کشور و ارتقاء تولید داخل، ظهر دیروز به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد. محمد مخبر در این جلسه با اشاره به ضعف ها و کاستی های موجود در صنعت کشور گفت: لازم است نقشه راه و طرحی جامع برای توسعه تمامی ابعاد […]

 

 

هفتمین جلسه کمیته علمی طرح تدوین نقشه راهبردی صنعتی کشور و ارتقاء تولید داخل، ظهر دیروز به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد. محمد مخبر در این جلسه با اشاره به ضعف ها و کاستی های موجود در صنعت کشور گفت: لازم است نقشه راه و طرحی جامع برای توسعه تمامی ابعاد صنعت کشور تدوین شود. معاون اول رییس جمهور با اشاره به گزارش های ارائه شده در جلسه تصریح کرد: نقشه راه توسعه صنعت کشور باید به گونه ای تدوین شود که اکثریت صاحب نظران عرصه صنعت در خصوص آن اتفاق نظر داشته باشند تا شاهد مشارکت عمومی و همگرایی برای اجرای این نقشه راه باشیم.
وی با یادآوری اینکه برخی کشورها مسیر توسعه صنعتی را همزمان با ایران آغاز کردند اما امروز از ما جلوتر هستند، خاطر نشان کرد: به دلیل عدم توجه به ظرفیت های کشور و برنامه ریزی های ناقص و بعضا اشتباه ، مسیر توسعه صنعتی کشور از سرعت کافی برخوردار نیست که لازم است با اصلاح مسیرهای گذشته ، نقشه راهی دقیق و درست را در پیش بگیریم.

 

عمار حکیم: امیدواریم مذاکرات وین به توافق نهایی بینجامد

رهبر جریان حکمت ملی عراق در اظهاراتی با بیان اینکه امیدواریم مذاکرات وین به توافق نهایی بیانجامد گفت که “عزیز عراق” موضوع مذاکرات ایران و آمریکا درباره پرونده عراق را مطرح کرد و این مذاکرات در آن زمان اجرا شد.
سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در مراسم بزرگداشت حجت الاسلام والمسلمین «سید عبدالعزیز حکیم» با بیان اینکه عزیز عراق در چنین روزهایی از میان ما رفت و جای خالی بزرگی در صحنه سیاسی و اجتماعی و ملی در پی گذاشت، اظهار داشت: عزیز عراق رهبری ویژه بود که در شرایطی استثنایی و اوضاعی حساس در تاریخ عراق جدید خصوصیت‌هایی استثنایی را نشان داد و امانتی را که بر دوش داشت ادا کرد و پس از شهادت شهید جاودانه محراب مسئولیت را بر عهده گرفت.
وی در بخشی از سخنرانی خود با اشاره به اینکه عزیز عراق تا بن دندان تابع مرجعیت بود و جمله مشهورش این بود که «مرجعیت آیین دینداری ماست»، گفت: دغدغه ایشان پروژه ملی، اسلامی و منافع عمومی بود و به همه طیف‌ها و گروه‌ها توجه داشت و اهتمامش صرفا شامل کسانی که به لحاظ سیاسی به وی نزدیک بودند نمی‌شد.