عرضه تمام زنجیره فولاد در بورس جلوی مهندسی عرضه‌ را خواهد گرفت
عرضه تمام زنجیره فولاد در بورس جلوی مهندسی عرضه‌ را خواهد گرفت

  کارشناس حوزه بورس کالا گفت: بحث مجاب شدن عرضه کنندگان محصولات فولادی برای عرضه کامل در بورس بسیار مهم است. چرا که بسیاری به سبب شفافیت و تنظیم قیمت عادلانه بورس دوست ندارند به طور کامل عرضه داشته باشند. رسول علی محمدی افزود: زنجیره فولاد شامل سنگ آهن، کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی، شمش فولادی، […]

 

کارشناس حوزه بورس کالا گفت: بحث مجاب شدن عرضه کنندگان محصولات فولادی برای عرضه کامل در بورس بسیار مهم است. چرا که بسیاری به سبب شفافیت و تنظیم قیمت عادلانه بورس دوست ندارند به طور کامل عرضه داشته باشند.
رسول علی محمدی افزود: زنجیره فولاد شامل سنگ آهن، کنسانتره، گندله، آهن اسفنجی، شمش فولادی، ورق و محصولات نهایی مانند لوله پروفیل است. تمام بخش‌های زنجیره فولاد در حال حاضر در بورس کالا معامله می‌شود، اما به این شکل نیست که ۱۰۰ درصد این محصولات در بورس عرضه شود و این مشکل بزرگ و اصلی است.
وی گفت: اگر بخواهیم این سیاست، یعنی عرضه تمام و کمال زنجیره فولاد در بورس کالا انجام گیرد نیاز به بازه زمانی مناسبی است. همچنین بحث مجاب شدن عرضه کنندگان محصولات فولادی برای عرضه کامل در بورس بسیار مهم است. چرا که بسیاری به سبب شفافیت و تنظیم قیمت عادلانه در بورس دوست ندارند به طور کامل در بورس کالا عرضه داشته باشند.
از جمله مزیت‌های تصمیم برای عرضه کامل زنجیره فولاد در بورس، شکل‌گیری شفافیت در تمام این زنجیره خواهد بود. این شفافیت دامنه گسترده‌ای دارد. از شفافیت در آمار و ارقام تا از بین رفتن عرضه‌های مهندسی و ایجاد نظارت دقیق و صحیح بر تولیدکننده و عرضه کننده و کوتاه شدن دست دلال‌ها را می‌توان نام برد.
او گفت: قطعا مقاومت‌های را برای عرضه تمام زنجیره فولاد در بورس کالا خواهیم داشت.
نابسامانی بازار فولاد موجب شد، کمیسیون صنایع و معادن مجلس طرح توسعه، تولید و نظارت زنجیره فولاد را تدوین کند تا براساس آن عرضه تمامی محصولات زنجیره فولاد به زودی در بورس کالا انجام گیرد.

 


بیمه های بازرگانی از معافیت مالیاتی
مالیات های مستقیم بهره مند خواهند شد

با تلاش و پیگیری های مستمر و موثر سندیکای بیمه گران ایران، موسسات بیمه بازرگانی عضو سندیکای بیمه گران ایران، کماکان از معافیت مالیاتی حکم بند(۲) ماده (۱۴۵) قانون مالیات های مستقیم بهره مند خواهد شد.
متعاقب گزارش دوره دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، از آنجا که براساس مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه و بموجب بند (ض) تبصره (۶) لایحه بودجه معافیت مالیاتی شرکت های بیمه بازرگانی در رابطه با بند (۲) ماده(۱۴۵) قانون مالیات های مستقیم لغو گردیده بود و این مصوبه می توانست موجبات افزایش بار مالی موسسات بیمه بازرگانی را فراهم آورد، لذا با تلاش و پیگیری های مستمر و اقدامات بی وقفه سندیکای بیمه گران ایران و به منظور صیانت از حقوق صنفی موسسات بیمه و مذاکره دبیرکل سندیکا با روسای کمیسیون های اقتصادی و تلفیق بودجه و جمعی از نمایندگان مجلس و همچنین ارسال گزارش های لازم به مراجع ذیربط، خوشبختانه پیشنهادات سندیکا با نظر مساعد نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مورد تائید قرار گرفت و به موجب بند (ر) تبصره (۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور موسسات بیمه بازرگانی و بیمه مرکزی ج.ا.ایران از شمول حکم پیشنهادی کمیسیون تلفیق خارج شدند.
گفتنی است مطابق بند مذکور در سال ۱۴۰۱ حکم بند(۲) ماده (۱۴۵) قانون مالیات های مستقیم در خصوص اشخاص حقوقی با استثنای توسعه ملی، صندوق نوآوری و شکوفایی، بیمه مرکزی ایران، شرکت های بیمه بازرگانی، صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی ساختمان، صندوق بیمه محصولات کشاورزی، صندوق های بازنشستگی و صندوق تامین خسارت های بدنی جاری نمی باشد.