معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران از پاكسازي و ایمن سازی حريم راه هاي اين استان توسط راهداران اين اداره كل خبر داد واظهار داشت : زیبا سازی و پاكسازي حريم راه هاي مازندران با جديت در حال اجراست. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی […]
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران از پاكسازي و ایمن سازی حريم راه هاي اين استان توسط راهداران اين اداره كل خبر داد واظهار داشت : زیبا سازی و پاكسازي حريم راه هاي مازندران با جديت در حال اجراست. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران، اسماعیل فولادی اظهار داشت: در راستای تاکید استاندار محترم مبنی بر اجرای طرح «نوروزی پاکسازی حریم راهها « خوشبختانه اقدامات گسترده و مثبتی از سوی راهداران این اداره کل و دیگر دستگاههای مرتبط در خصوص زیباسازی و پاکسازی حریم راهها صورت گرفته است طرح پاکسازی مذکور کماکان ادامه دارد. وی میزان پاكسازي و ایمن سازی حريم راههاي را در طرح نوروزی (۲۵ اسفند ۱۴۰۰ لغایت ۱۳ فروردین ۱۴۰۱) بیش از ۱۷۳۰ کیلومتر اعلام نمود. معاون راهداری اداره کل راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران در ادامه افزود: حفظ و پاکسازی حريم راه جزء وظایف همگانی بوده و می تواند نقش بسيار مهمي درامنيت جاده ها و كاهش تصادفات و سوانح رانندگي ايفاء نمايد.
وی در ادامه افزود: زيباسازي و پاكسازي حريم راه ها نياز به يك فرهنگ سازي وسيع در سطح جامعه داشته و همه آحاد مردم بايد نسبت به اين مهم خود را مسئول بدانند.
فولادی در ادامه فرهنگ سازي عمومي براي پاكسازي و زيباسازي حريم راهها را براي ايجاد بستر مناسب در محورهاي استان بسيار مثمرثمر دانست و ياد آور شد : مازندران با توجه به شرايط جغرافيايي خود همه ساله پذيراي هزاران گردشگر و مسافر بوده ، از اين رو نبايد در چنين استاني شاهد بي نظمي و اختلال در سطح محورها و حاشيه راههاي آن باشيم.
وی گفت: راهداران پر تلاش اين اداره كل بر اساس ماده ۷ آيين نامه حريم راهها مبني بر ريختن زباله، نخاله، مصالح ساختماني روغن موتور و نظاير آن و يا نصب و استقرار تابلو يا هر شي ديگر در راهها و حريم قانوني آنها در داخل و خارج محدودهي قانوني شهرها و همچنين هرگونه عمليات كه موجب اخلال در امر تردد وسايل نقليه ميشود و نيز ايجاد راه دسترسي ممنوع است، به انجام وظايف قانوني و سازمانی خود میپردازند.
معاون فنی و راههای روستایی عنوان کرد؛
مجتمعهای خدماتی رفاهی عامل افزایش ضریب ایمنی راههای مازندران
معاون فنی و راههای روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران عنوان کرد : احداث مجتمعهای خدماتی رفاهی علاوه بر اینکه نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار دارد، میتوانند عامل افزایش ضریب ایمنی راههای مازندران نیز باشند. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی مازندران، محمد نژاد اظهار داشت : مجتمعهای خدماتی رفاهی با ایجاد تمركز خدمات مورد نیاز دریك مكان، نقش اساسی در ارائه خدمات مطلوب به كاربران جادهای و همچنین كاهش سوانح و تصادفات جادهای وافزایش ایمنی تردد در شبكه راههای کشور را عهده دار است.
وی ادامه داد: این مجتمعها با مشاركت و سرمایهگذاری بخش خصوصی با اخذ موافقت اصولی از سازمان راهداری وحمل و نقل جادهای احداث و نگهداری میگردند.
معاون فنی و راههای روستایی خاطر نشان ساخت : در حال حاضر تعداد ۴۳مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در سطح استان در حال بهره برداری و ارائه خدمات به مسافرین و رانندگان در محور های مربوطه بوده که این تعداد بر اساس پیش بینی به۶۰ عدد در سالهای آتی خواهد رسید.
وی افزود : همچنین تعداد ۳۰ موافقت اصولی صادره احداث مجتمع خدماتی رفاهی صادر گردیده که پس از تعیین کاربری به جمع مجتمعهای در حال ساخت اضافه میگردد.
دکتر محمد نژاد گفت: تعداد ۱۹ موافقت اصولی صادره در حال استعلام و بررسی در کارگروه زیربنایی و شهرسازی استان بوده که در صورت موافقت آن کارگروه به مرحله اجرایی برای احداث میرسند. گفتنی است به منظور رفاه مسافران و کاربران جادهای، کارشناسان این اداره کل در قالب اکیپهای مختلف به طور مستمر از مجتمعهای خدماتی-رفاهی بینراهی، نمازخانهها، جایگاههای سوخت و رستورانهای بینراهی بازدید نموده و بر عملکرد آنان نظارت دارند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف ضمن تاکید بر رفع نواقص موجود در صورت تکرار برخورد قانونی اعمال میگردد.
در ایام نوروز صورت پذیرفت؛
صدور مجوز واردات و ترانزیت بالغ بر ٩ هزار تن کالا در مازندران
رییس اداره ترانزیت و حمل و نقل بین المللی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مازندران اظهار داشت: در ایام طرح نوروزی (۲۵ اسفند ۱۴۰۰ لغایت ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ ) ۹ هزار و ۴۹۰ تن مجوز حمل واردات و ترانزیت انواع کالا در استان مازندران صادر شد. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهر سازی از مازندران، محمد باکری خاطر نشان ساخت : طی این بازه زمانی میزان مجوزهای وارداتي ۴ هزار و ۷۷۰ تن و مجوزهاي ترانزیتی ۴ هزار ۷۲۰ تن بوده که در اداره كل و سه بندر امیرآباد، فریدونکنار و نوشهر توسط همکاران مستقر صادر گردید.
وی همچنین اعلام نمود: در مدت یاد شده کارشناسان کشیک مستقر در اداره کل و بنادر سه گانه نسبت به صدور مجوزهای حمل، بازدید از شرکتهای حمل و نقل بین المللی و نظارت بر فعالیت آنها اقدام نمودهاند.