مدیرعامل جدید شرکت توزیع برق هرمزگان معرفی شد
مدیرعامل جدید شرکت توزیع برق هرمزگان معرفی شد

    هرمزگان/اشرف پورباقری مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در آیینی با حضور مدرس معاون عمرانی استانداری هرمزگان، مدیران عامل صنعت برق استان و همچنین حضور ویدیویی محمد اله داد معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر معرفی شد. در این آیین با تقدیر از خدمات عبدی مدیرعامل سابق، محمد کریمی به عنوان مدیرعامل […]

 

 

هرمزگان/اشرف پورباقری

مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق استان هرمزگان در آیینی با حضور مدرس معاون عمرانی استانداری هرمزگان، مدیران عامل صنعت برق استان و همچنین حضور ویدیویی محمد اله داد معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر معرفی شد.

در این آیین با تقدیر از خدمات عبدی مدیرعامل سابق، محمد کریمی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق معرفی شد.
معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر در این نشست گفت: صنعت برق استان هرمزگان در سالهای اخیر شرایط خاصی را تجربه کرده است. گرمای هوا و عدم توازن در مصرف و تولید برق، هرمزگان را با چالش جدی مواجه ساخته است.
محمد اله داد افزود: البته در استان هرمزگان و جزایر آن اقدامات مطلوبی در بخش های توسعه شبکه و نوسازی تاسیسات انجام شده است که نتیجه آن افزایش ضریب پایداری انرژی در سالهای اخیر بوده است. وی اضافه کرد: امسال نیز مانند سال گذشته صنعت برق کشور در وضعیت حساسی قرار دارد. ناترازی تولید و مصرف به ۱۰ هزار مگاوات رسیده که انتظار داریم با همراهی مردم و مصرف بهینه برق در ایام تابستان، این شرایط را با حداکثر اطمینان سپری کنیم.
معاون هماهنگی عمرانی استانداری هرمزگان نیز در این نشست گفت: هرمزگان به عنوان استان توسعه ای، بار اقتصادی کشور را برعهده دارد.
رضا مدرس افزود: صنعت برق هرمزگان نیز به عنوان زیر ساخت توسعه نقشی اساسی در توسعه اقتصادی هرمزگان دارد. وی اضافه کرد: با توجه به حوادث طبیعی که طی چند سال اخیر در استان رخ داده ، شرکت توزیع برق به عنوان دستگاه خدمات رسان در همه بحران ها حضور فعال داشته است.
در پایان این آیین نیز حکم انتصاب کریمی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق از سوی کردی مدیرعامل شرکت توانیر توسط مدرس به وی اعطا شد.
کریمی در سوابق کاری خود مدیریت برق شهرستانهای جاسک و میناب، معاونت مالی و پشتیبانی و مشاور مالی و اداری مدیرعامل توزیع برق هرمزگان را در کارنامه دارد.

تامین امنیت غذایی کشورهای جهان با مخاطرات جدی مواجه است
رییس انجمن تامین کنندگان غلات گفت: با توجه به جنگ روسیه و اوکراین و همچنین ممنوعیت صادراتی که قزاقستان در حوزه گندم اعلام کرده، تامین امنیت غذایی جهان با مخاطرات جدی مواجه است.
کاوه زرگران، رییس انجمن تامین کنندگان غلات ایران در مراسمی با بیان اینکه امسال، سال ویژه ای برای دنیا به لحاظ تامین مواد غذایی بوده است، گفت: تمامی کشورها تلاش دارند با روش های گوناگون، نسبت به تامین امنیت غذایی مردمان خود اقدام کنند که به طور قطع ایران نیز با راهبری وزارت جهاد کشاورزی و تلاش تمامی فعالان حوزه تامین امنیت غذایی تلاش خواهد کرد مانند گذشته کالاهای مورد نیاز سفره خانوارها را به موقع تامین کند.
وی تصریح کرد: به طور قطع از یک سو با توجه به اتفاقاتی که بین روسیه و اوکراین به عنوان دو تامین کننده بزرگ غلات دنیا در جریان است و از سوی دیگر، ممنوعیت صادراتی که قزاقستان در حوزه گندم اعلام کرده،شرایط تامین غذا برای بسیاری از کشورهای دنیا با مخاطرات جدی مواجه است.
زرگران ادامه داد: ین امر، ضرورت هوشمندی و سیاستگذاری دقیق را می طلبد تا بتوان با کمترین مانع، شرایط را برای فعالیت تامین کنندگان ایرانی در تمامی حوزه های مختلف صنایع غذایی، دام و طیور مهیا کرد.

رشد هزینه‌های تولید لوازم خانگی را جبران می کنیم
معاون وزیر صمت گفت: با توجه به شرایط بازار و افزایش هزینه ها، در حال بررسی راهکارهای جبرانی هستیم تا بتوانیم از تولید انبوه لوازم خانگی حمایت کنیم.
محمدمهدی برادران با بیان اینکه رویکرد دولت در صنعت لوازم خانگی، رویکرد تولید انبوده و دادن پاسخ مناسب به نیاز داخل است، اظهار کرد: با توجه به شرایط بازار و افزایش برخی از هزینه‌ها که مورد توجه تولیدکنندگان است، جلساتی را برگزار کردیم و در حال بررسی راهکارهای جبرانی هستیم تا بتوانیم از تولید انبوه لوازم خانگی حمایت کنیم.
معاون صنایع عمومی وزیر صمت افزود: تلاش این است که تمام ظرفیت‌های موجود را برای ارائه راهکارهای جبرانی در نظر بگیریم؛ البته شاید این مساله مقداری زمانبر باشد.
وی در مورد میزان تولید لوازم خانگی، گفت: سال گذشته شاهد افزایش بیش از یک میلیون دستگاهی لوازم خانگی بودیم و تولید از ۱۵ میلیون دستگاه به ۱۶.۵ میلیون دستگاه رسید که خود یک رکورد محسوب می‌شود.
برادران افزود: همچنین سال گذشته ارزبری صنعت لوازم خانگی ۴۰ درصد کاهش یافت و از یک و نیم میلیارد دلار به ۹۰۰ میلیون دلار رسید که نشان می‌دهد برنامه‌ها در حوزه عمق ساخت داخل به خوبی جلو می‌رود.

هم‌افزایی حاکمیتی برای گسترش رفاه اجتماعی شکل می‌گیرد
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری برای نظام تأمین اجتماعی می‌تواند با ایجاد هم‌افزایی حاکمیتی، به رفع چالش‌های موجود کمک کند و در این مسیر وزارت مردم نقش محوری دارد.
«حجت‌الله عبدالملکی» اظهار داشت: با دستور ریاست جمهوری ٢ ماه برای تهیه پیشنهادات و طرح‌های همسو با این سیاست‌ها زمان تعیین شده است.
عبدالملکی با بیان اینکه در چهار رکن دستورکارهای مربوط به سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی تدوین می‌شود، گفت: شورای عالی در سطح مدیران و وزرا، ستاد اجرایی در سطح معاونین دستگاه‌ها، کمیته علمی برای بررسی آخرین پژوهش‌های دانشگاهی در این حوزه و ستاد رسانه‌ای برای تبیین این مفاهیم به صورت مستمر تشکیل جلسه خواهند داد.
وی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران کارنامه پرافتخاری در خدمات به محرومین و گسترش رفاه اجتماعی دارد و این سیاست‌های ابلاغی نیز می‌تواند با ایجاد هم‌افزایی حاکمیتی، به رفع چالش‌های موجود کمک کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر لزوم همراهی همه ارکان نظام برای اجرای این سیاست‌ها، گفت: بانک اطلاعاتی رفاه ایرانیان پشتوانه‌ای برای این اهداف است و در حوزه وزارت مردم به صورت مستمر کارگروهی ویژه این روند را دنبال می‌کنند.

آغاز کشت قراردادی پنبه، چغندرقند، کلزا در سالجاری
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از آغاز کشت قراردادی پنبه، چغندرقند، کلزا و سورگم در سال جاری خبر داد و گفت:اجرای کشت قراردادی راه حلی مناسب برای پایداری تولید محصولات کشاورزی است.
اسماعیل قادری فر درباره اجرای کشاورزی قراردادی در کشور افزود: امسال علاوه بر کشت قراردادی برنج، پنبه، چغندرقند، کلزا و سورگم را در دستور کار قرار داده‌ایم.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهارداشت: در این نوع کشت، تمرکز کشاورزان برنامه ریزی تولید محصول باکیفیت با کمترین هزینه‌ها است و در عین حال کشاورز دیگر دغدغه‌ای برای فروش محصول خود نخواهد داشت که همین امر موجب عزت و اقتدار کشاورزان می‌شود.
قادری فر تصریح کرد: منظور از کشت قراردادی این است شخصی که محصولی را تولید می‌کند باید بداند که چه کسی محصول وی را خریداری می‌کند و شخص خریدار باید به کشاورز سرویس دهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: این پشتیبانی‌ها شامل اعطای بذر، سم، کود و ارائه مساعده و آموزش‌های ترویجی و انتقال تکنولوژی به کشاورز است که در نهایت منجر به خرید محصول شده و این سبب می‌شود تا نهاده کشاورز به موقع تامین شود و عملکرد در واحد سطح افزایش یابد و زارع نیز هیچ گونه دغدغه ای برای خرید محصول نخواهد داشت.
درج همزمان قیمت تولیدکننده و مصرف کننده روی کالاها از ابتدای اردیبهشت
معاون وزیر صمت، از درج همزمان قیمت تولیدکننده و مصرف کننده روی کالاها از ابتدای اردیبهشت امسال خبر داد.
عباس تابش رئیس سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان گفت: یکم اردیبهشت ۱۴۰۱، همه کالا‌های بسته بندی، مخصوصا کالا‌های خوراکی و غذایی، مشمول درج قیمت همزمان تولیدکننده و مصرف کننده می‌شوند که نخستین اثر آن، شفافیت و شیشه‌ای کردن شبکه تامین و توزیع، قیمت و فرآیند است و حق مشتری یا مصرف کننده است که بداند، کالایی که می‌خرد چه مسیر قیمتی و چه مسیر توزیعی را طی می‌کند.
او می‌گوید، دومین اثر این طرح هم این است که باعث حذف دلالان و زیاده خواهان زنجیره تامین و تولید و کوتاه شدن حلقه تامین تا مصرف کننده نهایی می‌شود که هرچه کوتاه‌تر شود، هزینه توزیع کمتر می‌شود و کالا ارزان‌تر به مصرف کننده می‌رسد؛ همچنین، تخفیفات اغوا کننده را که قبلا به نام مصرف کننده و به کام مافیا و دلالان بود، حذف می‌کند.
معاون وزیر صمت پیش تر گفته بود: باید از نظام قیمت‌گذاری قبلی به نظام قیمت‌گذاری جدید حرکت کنیم و این تغییر سیاست توزیعی باید به گونه‌ای باشد که به صورت همزمان، قیمت تولیدکننده و مصرف کننده روی کالاها درج شود.