رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: مردم برای نوبت بعدی واکسن خود مطابق برنامه کشوری، به مراکز بهداشت مراجعه و حتما روند واکسیناسیون را کامل کنند و فرصت را از دست ندهند تا همانطور که اکنون در حاشیه امنی به سر میبریم، این حاشیه امن تا مدتهای طولانی ادامه یابد. دکتر محمد […]
رییس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: مردم برای نوبت بعدی واکسن خود مطابق برنامه کشوری، به مراکز بهداشت مراجعه و حتما روند واکسیناسیون را کامل کنند و فرصت را از دست ندهند تا همانطور که اکنون در حاشیه امنی به سر میبریم، این حاشیه امن تا مدتهای طولانی ادامه یابد.
دکتر محمد مهدی گویا درباره آخرین وضعیت بیماری کرونا و همچنین واکسیناسیون کووید ۱۹، گفت: ظرف روزهای گذشته کمترین تعداد موارد ابتلا و مرگ میر ناشی از کرونا را در کشور داشتیم و این در حالی است که شاهد هستیم که در برخی کشورها به ویژه کشورهای اروپایی موارد بیماری یکباره افزایش جدی پیدا کرد، به عنوان مثال میتوان از کشور ایتالیا نام برد که تقریباً روز گذشته ۶۲۵۰۰ مورد ابتلا و ۱۵۳ مورد مرگ داشته، در کشور آلمان نیز تعداد موارد ابتلا نسبتاً بالا بوده است.
گویا افزود: این بیماری به ویژه در کسانی که هنوز واکسن تزریق نکردند یا روند واکسیناسیون شان نیمهکاره است، یعنی یک یا دو نوبت تزریق کردند و نوبت سومشان را تزریق نکردند، ممکن است خطرناک بوده و سویه جدید ویروس در آنها بیماری ایجاد کند.
وی تاکید کرد: تقاضای ما از مردم عزیزمان این است که به توصیههای ما توجه کنند. اگر این افراد به بیماری مبتلا شوند، ممکن است به انواع شدید بیماری مبتلا شوند خواهش ما این است که مساله تزریق واکسن به ویژه نوبت سوم را جدی بگیرند، ما اکنون در شرایطی هستیم که برای برخی گروه های پرخطر حتی نوبت چهارم واکسن را شروع کردیم یعنی برای کسانی که بالای ۷۰ سال دارند یا کسانیکه سیستم سیستم دفاعی بدنشان ضعیف شده و همینطور همکاران بخش بهداشت و درمان که در مواجهه مستقیم با بیماران هستند، نوبت چهارم واکسن را تزریق میکنیم.
مرگومیر کرونا تکرقمی شد
براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با جان باختن ۷ هموطن دیگر در ۲۴ ساعت گذشته شمار جانباختگان ویروس کرونا در کشور به ۱۴۱ هزار و ۱۴۵ نفر رسید.
بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۶۸ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۲۲۴ هزار و ۵۶ نفر رسید.
همچنین تاکنون ۶ میلیون ۹۹۷ هزار و ۵۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
۹۹۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ نیز در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
همچنین هفت بیمار کووید۱۹، طی ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴۱ هزار و ۱۴۵ نفر رسید.
تاکنون ۵۱ میلیون و ۳۵۴ هزار و ۲۰۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
در شبانه روز گذشته همه استانهای کشور، مرگ و میر ۰ و ۱ داشته اند. در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۳ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۲۱ شهرستان در وضعیت زرد و ۹۴ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.
تاکنون ۶۴ میلیون و ۳۵۵ هزار و ۹۸۴ نفر دُز اول، ۵۷ میلیون و ۵۸۶ هزار و ۶۱ نفر دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۹۵ هزار و ۷۲۷ نفر، دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۴۹ میلیون و ۳۷ هزار و ۷۷۲ دُز رسید. در شبانه روز گذشته ۲۴ هزار و ۵۳۲ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
افزایش ۵۶ درصدی اهدای خون تهرانیها نسبت به سال گذشته
مدیرکل انتقال خون استان تهران اعلام کرد: تهرانیها در ماه رمضان امسال، نسبت به سال گذشته حدود ۵۶ درصد بیشتر خون اهدا کردند.
دکتر محمدرضا مهدی زاده با اشاره به مراجعه ۳۹ هزار و ۹۷۳ نفری مردم پایتخت در ایام ماه مبارک رمضان به مراکز اهدای خون، خاطرنشان کرد: از بین این مراجعه کنندگان، ۳۱ هزار و ۸۳۹ نفر موفق شدند که با اهدای خون به نجات جان بیماران کمک کنند و این آمار، نشان دهنده رشد ۵۶ درصدی اهدای خون در استان تهران نسبت به ماه رمضان در سال گذشته است. مدیرکل انتقال خون استان تهران ادامه داد: از جمع اهداکنندگان خون استان تهران در ماه رمضان، ۱۵ هزار و ۱۱۱ نفر جزو اهداکنندگان مستمر هستند که در طول سال، حداقل دوبار این کار انسان دوستانه را انجام داده اند و همچنین ۱۰ هزار و ۸۷۹ نفر نیز از دسته اهداکنندگان با سابقه بودند که در سالهای گذشته هم موفق به انجام این کار شده بودند.
مهدی زاده افزود: ۵ هزار و ۸۴۹ نفر برای اولین بار در ماه مبارک رمضان به جمع اهداکنندگان خون پیوستند که امیدواریم این نسل جدید و جوان به صورت مستمر، این کار حیاتی و نجات بخش برای بیماران را برنامه زندگی و مسئولیت های اجتماعی خود قرار دهند.